Na kaj mislite med seksom? [ZT]
Mah, use sorte, od tega, kero teve limonadnco lih zamujam, da sm pozabla mačka nahrant, kako se prevedejo besede rewamp, backlash in spin off, kok mam rekord na benchu, kam sm založila tist rozn pulovrčk, da moram spucat vece, umivalnik, bide in bano, da bi blo fino se naročit na pedikuro, da je jogurtu poteku rok in da mi zmankuje prepečenca ... pač tko, usakdanje stvari.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Aloha napisal/-a:Mah, use sorte, od tega, kero teve limonadnco lih zamujam, da sm pozabla mačka nahrant, kako se prevedejo besede rewamp, backlash in spin off, kok mam rekord na benchu, kam sm založila tist rozn pulovrčk, da moram spucat vece, umivalnik, bide in bano, da bi blo fino se naročit na pedikuro, da je jogurtu poteku rok in da mi zmankuje prepečenca ... pač tko, usakdanje stvari.
vajin seks pa mora bit dolgočasen

"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
- DiamondLollipop
- Komunikatorka
- _~**SaaŠii**~_
- Sramežljivka
- Kraj: Ljubljana
srčica* napisal/-a:Aloha napisal/-a:Mah, use sorte, od tega, kero teve limonadnco lih zamujam, da sm pozabla mačka nahrant, kako se prevedejo besede rewamp, backlash in spin off, kok mam rekord na benchu, kam sm založila tist rozn pulovrčk, da moram spucat vece, umivalnik, bide in bano, da bi blo fino se naročit na pedikuro, da je jogurtu poteku rok in da mi zmankuje prepečenca ... pač tko, usakdanje stvari.
Detektor humorja pokvarjen?!
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Aloha napisal/-a:srčica* napisal/-a:Aloha napisal/-a:Mah, use sorte, od tega, kero teve limonadnco lih zamujam, da sm pozabla mačka nahrant, kako se prevedejo besede rewamp, backlash in spin off, kok mam rekord na benchu, kam sm založila tist rozn pulovrčk, da moram spucat vece, umivalnik, bide in bano, da bi blo fino se naročit na pedikuro, da je jogurtu poteku rok in da mi zmankuje prepečenca ... pač tko, usakdanje stvari.
Detektor humorja pokvarjen?!
ne samo dolga lajtnga

"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"