Tašče in tasti!
jz se nasplošno s starši svojga fanta vredi zastopm. sm tud prva punca k jo je prpelu domu. pa baje sm tud jz njim všeč. sicer pa se ne vidmo velikrt. ko pa pridm so pa veseli(hmm, mogoč mau prveč).
drgač pa mi pameti nkol ne soli al pa kej podobnga, učas kej praša o men.
ma, zaenkrt ni blemu. upam da jih tud ne bo.
drgač pa mi pameti nkol ne soli al pa kej podobnga, učas kej praša o men.
ma, zaenkrt ni blemu. upam da jih tud ne bo.
Enschede napisal/-a:A vas že kliče snaha ?
oz. za tipe... Zet?
hahahah ... mene fotrček kliče kr mačka ...

Mami me pa itak po vseh možnih ljubkovačnih imenih ... Tjašica ponavad ...

Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
- dragon_fly
- Komunikatorka
ej men je pa mami od moje punčike prov zakon, totalno ql oseba, men je tko fino kadar se počutm bedno pa morm komu povedat use ona vedno sedi in me posluša, res da kdaj dobim občudek da samo sedi tm ampak men je prov ql ker lahko nekomu pač kr govorim, pol ko pridem domov mi je seveda mal bed k pomisl kok časa pa kaj use sem ji nabiju amapak ona posluša in to mi je prov zakon lastnost, aja pa ful je faca takrat ko je dobre volje takrat ko je pa slabe pa uporabim svojo enkratno lstnost -Izmikanje 

Kreh...,Kreh.....
Hočem moškega brez staršev. Pa tudi moji so mora, moja matka je vsem tipom, ki sem jih predstavila doma kar naprej razlagale moje najbolj neumne in sramotne prigode iz otroštva in najstništva. GROOOOOOZA!!!!!!! Nikoli več tega, ne mislim predstaviti več nobenga! Matka od zadnjega bivšega je bila pa čist čarovnica. Ne bi zdaj podrobnosti, ampak res, ene matere so obsedene s svojimi sinovi in pač nobena punca ni dobra za njihove poganjke.
Curiosity killed the Cat ...
- lisička
- Komunikatorka
- Kraj: malo tuki malo tam
- Kontakt:
Karamela napisal/-a:Hočem moškega brez staršev. Pa tudi moji so mora, moja matka je vsem tipom, ki sem jih predstavila doma kar naprej razlagale moje najbolj neumne in sramotne prigode iz otroštva in najstništva. GROOOOOOZA!!!!!!! Nikoli več tega, ne mislim predstaviti več nobenga! Matka od zadnjega bivšega je bila pa čist čarovnica. Ne bi zdaj podrobnosti, ampak res, ene matere so obsedene s svojimi sinovi in pač nobena punca ni dobra za njihove poganjke.

Karamela napisal/-a:Hočem moškega brez staršev. Pa tudi moji so mora, moja matka je vsem tipom, ki sem jih predstavila doma kar naprej razlagale moje najbolj neumne in sramotne prigode iz otroštva in najstništva. GROOOOOOZA!!!!!!! Nikoli več tega, ne mislim predstaviti več nobenga! Matka od zadnjega bivšega je bila pa čist čarovnica. Ne bi zdaj podrobnosti, ampak res, ene matere so obsedene s svojimi sinovi in pač nobena punca ni dobra za njihove poganjke.
Najbolj da s sveta odstranimo vse osebke, ki ne mislijo tako kot mi.

A pol zdej k ti je en tipček kuj, prašaš če ima starše in če jih ima, no ti pa pol odpadeš, k je tvoja mami zihr grozna.

LJUBEZEN je tista gonilna sila, ki dela dan drugačen in življenje lepše, ljubezen je nekaj skrivnostnega, lepega in nerazložljivega.
Draga girl 007, prepričana sem, da premoreš toliko razgledanosti, da bi v mojih postih lahko zaznala kanček ironije in cinizma. Če tega nisi sposobna, je boljše, da malo manj odgovarjaš na moje poste. Ker nekako ni konteksta.
girl007 napisal/-a:Karamela napisal/-a:Hočem moškega brez staršev. Pa tudi moji so mora, moja matka je vsem tipom, ki sem jih predstavila doma kar naprej razlagale moje najbolj neumne in sramotne prigode iz otroštva in najstništva. GROOOOOOZA!!!!!!! Nikoli več tega, ne mislim predstaviti več nobenga! Matka od zadnjega bivšega je bila pa čist čarovnica. Ne bi zdaj podrobnosti, ampak res, ene matere so obsedene s svojimi sinovi in pač nobena punca ni dobra za njihove poganjke.
Najbolj da s sveta odstranimo vse osebke, ki ne mislijo tako kot mi.![]()
A pol zdej k ti je en tipček kuj, prašaš če ima starše in če jih ima, no ti pa pol odpadeš, k je tvoja mami zihr grozna.
Curiosity killed the Cat ...