Tašče in tasti!

Pomoč iz čustvenih stisk.
Odgovori
Uporabniški avatar
nutella
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Trbovlje

Neprebrana objava Napisal/-a nutella »

Js se tut s svojo taščo full dobr razumem. Do mene je bla vedno full prjazna, zmeri z mano potegne, pa za praznike dobim od nje lepa darilca (tut ona od mene). Itak jo pa vikam, si ne predstavlam da bi jo tikala.
Never pick a fight with an ugly person, they've got nothing to loose.
Uporabniški avatar
amyZ
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: trbovlje

Neprebrana objava Napisal/-a amyZ »

jz se nasplošno s starši svojga fanta vredi zastopm. sm tud prva punca k jo je prpelu domu. pa baje sm tud jz njim všeč. sicer pa se ne vidmo velikrt. ko pa pridm so pa veseli(hmm, mogoč mau prveč).
drgač pa mi pameti nkol ne soli al pa kej podobnga, učas kej praša o men.

ma, zaenkrt ni blemu. upam da jih tud ne bo.
Uporabniški avatar
Enschede
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Enschede »

A vas že kliče snaha ?
oz. za tipe... Zet? :D
I'm turning like the sun
and like the stars
you try to sing with me baby
tiasha
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a tiasha »

Enschede napisal/-a:A vas že kliče snaha ?
oz. za tipe... Zet? :D

hahahah ... mene fotrček kliče kr mačka ... :D :wink: rajš to kot pa snaha ... to men deluje tko staro ... k ena čarovnica ... :eek:
Mami me pa itak po vseh možnih ljubkovačnih imenih ... Tjašica ponavad ... :wink:
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Uporabniški avatar
sandrca
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: LJUBLJANA

Neprebrana objava Napisal/-a sandrca »

Js mam pa najbolšo taščo (bodočo) na svetu :wink:

:D :D :D

Sam je pa še mal prezgodi da bi jo kr tikala :P
sHiT HaPpEnS aLL tHe TiMe
Uporabniški avatar
dragon_fly
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a dragon_fly »

jst jih klicem tasca in tast... cprov sta neki filozofirala o mami in ocetu... sam jst mama in oce klicem svoja dva... :o

v umesavanju je svetovni prvak :evil: (tasca) jst pa v izmikanju...

recem:ja ja, in pol nardim po svoje :P
Uporabniški avatar
Dreyč
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Dreyč »

ej men je pa mami od moje punčike prov zakon, totalno ql oseba, men je tko fino kadar se počutm bedno pa morm komu povedat use ona vedno sedi in me posluša, res da kdaj dobim občudek da samo sedi tm ampak men je prov ql ker lahko nekomu pač kr govorim, pol ko pridem domov mi je seveda mal bed k pomisl kok časa pa kaj use sem ji nabiju amapak ona posluša in to mi je prov zakon lastnost, aja pa ful je faca takrat ko je dobre volje takrat ko je pa slabe pa uporabim svojo enkratno lstnost -Izmikanje :D
Kreh...,Kreh.....
Uporabniški avatar
alesko
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a alesko »

a veste kere 4 lukne so pr tasci najbolse?? une 4 k vile ven potegnes :)
Have u ever loved someone so much u'd give an arm for, not the expression, no, literally give an arm for...???
Uporabniški avatar
dajcy
Debatorica
Debatorica
Kraj: wonderland:)

Neprebrana objava Napisal/-a dajcy »

alesko napisal/-a:a veste kere 4 lukne so pr tasci najbolse?? une 4 k vile ven potegnes :)

:lol: :lol: :lol: alesko si pa krut :D
9000 metara na nebu sam ja, za tren, kad mi osmeh daš...
9000 milja izpod mora na dnu sam ja, kad me ne gledaš...
Uporabniški avatar
Karamela
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Karamela »

Hočem moškega brez staršev. Pa tudi moji so mora, moja matka je vsem tipom, ki sem jih predstavila doma kar naprej razlagale moje najbolj neumne in sramotne prigode iz otroštva in najstništva. GROOOOOOZA!!!!!!! Nikoli več tega, ne mislim predstaviti več nobenga! Matka od zadnjega bivšega je bila pa čist čarovnica. Ne bi zdaj podrobnosti, ampak res, ene matere so obsedene s svojimi sinovi in pač nobena punca ni dobra za njihove poganjke.
Curiosity killed the Cat ...
Uporabniški avatar
lisička
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: malo tuki malo tam
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a lisička »

Karamela napisal/-a:Hočem moškega brez staršev. Pa tudi moji so mora, moja matka je vsem tipom, ki sem jih predstavila doma kar naprej razlagale moje najbolj neumne in sramotne prigode iz otroštva in najstništva. GROOOOOOZA!!!!!!! Nikoli več tega, ne mislim predstaviti več nobenga! Matka od zadnjega bivšega je bila pa čist čarovnica. Ne bi zdaj podrobnosti, ampak res, ene matere so obsedene s svojimi sinovi in pač nobena punca ni dobra za njihove poganjke.

:roll: ti si tudi en poganjek jaooooooo
girl007
Debatorica
Debatorica
Kraj: Kranj
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a girl007 »

Karamela napisal/-a:Hočem moškega brez staršev. Pa tudi moji so mora, moja matka je vsem tipom, ki sem jih predstavila doma kar naprej razlagale moje najbolj neumne in sramotne prigode iz otroštva in najstništva. GROOOOOOZA!!!!!!! Nikoli več tega, ne mislim predstaviti več nobenga! Matka od zadnjega bivšega je bila pa čist čarovnica. Ne bi zdaj podrobnosti, ampak res, ene matere so obsedene s svojimi sinovi in pač nobena punca ni dobra za njihove poganjke.

Najbolj da s sveta odstranimo vse osebke, ki ne mislijo tako kot mi. :lol:
A pol zdej k ti je en tipček kuj, prašaš če ima starše in če jih ima, no ti pa pol odpadeš, k je tvoja mami zihr grozna. :D
LJUBEZEN je tista gonilna sila, ki dela dan drugačen in življenje lepše, ljubezen je nekaj skrivnostnega, lepega in nerazložljivega.
Uporabniški avatar
Karamela
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Karamela »

Draga girl 007, prepričana sem, da premoreš toliko razgledanosti, da bi v mojih postih lahko zaznala kanček ironije in cinizma. Če tega nisi sposobna, je boljše, da malo manj odgovarjaš na moje poste. Ker nekako ni konteksta.

girl007 napisal/-a:

Najbolj da s sveta odstranimo vse osebke, ki ne mislijo tako kot mi. :lol:
A pol zdej k ti je en tipček kuj, prašaš če ima starše in če jih ima, no ti pa pol odpadeš, k je tvoja mami zihr grozna. :D
Curiosity killed the Cat ...
Uporabniški avatar
bubyka
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a bubyka »

Joj moj pa tok uredu starse..res prov najbolsa pomoje! Se z njegovima skor bols stekam k z mojimi :) Pomoje si nebi mogla zelet bolse tasce in tasta :D
Uporabniški avatar
amyZ
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: trbovlje

Neprebrana objava Napisal/-a amyZ »

pr men je zanimiv. moj fant je moji mamic ful všeč, je fesjt fanta pa take. zdj je pa začela še moja stara mama sprašvat kje je kdr sama gor pridm, pa če kej pride k man, pa take. se je že za praša. taga fanta bo treba pazit :)
Odgovori