Big Brother 2008
Oh ja, Sebastijan je bil moj favorit, tko da res ne vem, če bom sploh še gledala BB, ker ne bo več tok zanimiv. Zdej so ostal notr sami kekci... Upam pa, da bosta kmal nominirana Tajb pa Marčelo, ker tok taktizirata da res ni, in si ne zaslušta zmage...
Drgač je pa zdele ravn Seba v klepetalnici, če kero zanima.
Drgač je pa zdele ravn Seba v klepetalnici, če kero zanima.
Vsakršna oblika sreče je zasebna. Naši največji trenutki so osebni, imajo svoj razlog, so nedotakljivi. Stvari, ki so nam svete in dragocene, so stvari, ki jih črpamo iz skupnih doživetij. (Ayn Rand)
- moi T
- Cosmopolitanka
- Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...
Meni se pa ful simpatično zdi od Sebota, da je šel vn zarad punce. Je izjavu, da ni pršu zarad keša, ampak da je tel vidt, kako je notr in zdej da gre nazaj k svoji ljubici
. Pol se je še mal zjokal prej kot je šel. Preberte na 24.ur no.
Drgač me pa zanima kako bojo peli, se mi zdi prou fajn naloga.
Glede poniževanja v BB, itd. Tudi marsikateri film vsebuje elemente poniževanja, nasilja, seksa, pijančevanja, itd., tako da... Starši morjo otroka tako vzgojit, da bo vedel, kaj je prav in kaj ne ali pa jim celo na primeru BB povedat, kaj se ne dela in kaj je neprimerno
.

Drgač me pa zanima kako bojo peli, se mi zdi prou fajn naloga.
Glede poniževanja v BB, itd. Tudi marsikateri film vsebuje elemente poniževanja, nasilja, seksa, pijančevanja, itd., tako da... Starši morjo otroka tako vzgojit, da bo vedel, kaj je prav in kaj ne ali pa jim celo na primeru BB povedat, kaj se ne dela in kaj je neprimerno

Just dance and everything it´s gonna be ok!
KiLLyKa napisal/-a:hinavka Tjaša si je zaslužla it ven. Očitno nismo samo nekateri vidl, da je Dejan ni udaru.
Sebata je škoda, da je šel ven, ampak če mu tko paše...so be it![]()
Še lažnivca Sandija je treba vn vržt pa Saro![]()
Tjaša je itak otročaj brez primere. Dejan se ji je že isti večer opraviču, ji je reku sori, pa ni rekla nič. Potem je šel pa ven. Ona je pa rekla, da bi še 1x isto nardila.
Tamara pa sploh...oblečena k za na štango
tamara je dejansko prišla iz štange...tako, da se je najbrž pozabila preoblečt...ti sestri sta res ena sramota za nas štajerce...tjaša je včasih bila še kar normalna...čeprav rahlo zafnana...o tamari pa sploh ne bi zgubljala besed..
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
<object width="420" height="376"><param name="movie" value="http://24ur.com/static/slo/shared/app/MediaCenter.swf"></param><param name="allowfullscreen" value="true"></param><param name="flashVars" value="media_id=60129154&ad_file=noad&autostart=false"><embed src="http://24ur.com/static/slo/shared/app/MediaCenter.swf" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="420" height="376" flashvars="media_id=60129154&ad_file=noad&autostart=false"></embed></param></object>
Jaz je nobenemu dečkotu ne bi privoščil...tudi najhujšemu sovražniku...niti ene od njiju!!!
Sandi ne ve da s hudičem se igra...no ampak sta vsaj za skupaj...on se bo napil in zajce klal ona se bo pa nanga drla in žrtev igrala koliko je boga...tipična Slovenska družina

Sandi ne ve da s hudičem se igra...no ampak sta vsaj za skupaj...on se bo napil in zajce klal ona se bo pa nanga drla in žrtev igrala koliko je boga...tipična Slovenska družina

Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Zapis z Jonasovega bloga.
Grozote na ekranu
Grozote na ekranu
Evo, Tajb je šu h gospodarjem. Joj, že tko sta bla osladna z Matejo, kolk bo tega šele zdej...
Pa še link, da si boste prebral, kaj je Seba odgovarjov: klik

Vsakršna oblika sreče je zasebna. Naši največji trenutki so osebni, imajo svoj razlog, so nedotakljivi. Stvari, ki so nam svete in dragocene, so stvari, ki jih črpamo iz skupnih doživetij. (Ayn Rand)
Hm..kar se tiče tega Jonasa... načeloma se strinjam, bi pa rekla samo tole - BB v osnovi sicer je šov, ampak žal se pa v takem šovu zgodi, da ga "igralci" ponotranjijo in tako zgubijo stik z realnostjo, da to dejansko postane njihova realnost in kar naenkrat ni več šov, ampak realnost.
Če bi bil to samo šov, ki se odigra in potem se gre, bi se Dejan in Tjaša z nasmehom objela, ko bi se videla zunaj. Tako se bosta pa do konca življenja, kjerkoli in kadarkoli se bosta srečala, grdo gledala. In to ni več šov.
Če bi bil to samo šov, ki se odigra in potem se gre, bi se Dejan in Tjaša z nasmehom objela, ko bi se videla zunaj. Tako se bosta pa do konca življenja, kjerkoli in kadarkoli se bosta srečala, grdo gledala. In to ni več šov.
cukrck napisal/-a:Evo, Tajb je šu h gospodarjem. Joj, že tko sta bla osladna z Matejo, kolk bo tega šele zdej...![]()
res?