Big Brother 2008

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Odgovori
Uporabniški avatar
cukrck
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a cukrck »

Oh ja, Sebastijan je bil moj favorit, tko da res ne vem, če bom sploh še gledala BB, ker ne bo več tok zanimiv. Zdej so ostal notr sami kekci... Upam pa, da bosta kmal nominirana Tajb pa Marčelo, ker tok taktizirata da res ni, in si ne zaslušta zmage...

Drgač je pa zdele ravn Seba v klepetalnici, če kero zanima.
Vsakršna oblika sreče je zasebna. Naši največji trenutki so osebni, imajo svoj razlog, so nedotakljivi. Stvari, ki so nam svete in dragocene, so stvari, ki jih črpamo iz skupnih doživetij. (Ayn Rand)
gemini
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: notranjska
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a gemini »

A daš link? :D
Ko odvržeš vso strast
in me prideš nežno krast
tvoji poljubi z dlanmi kot bi mi
ustavil čas in že se dani (Neisha)
Uporabniški avatar
cukrck
Kofetarica
Kofetarica

Sorry, sm šele zdejle vidla, pa je že konc. :(
Vsakršna oblika sreče je zasebna. Naši največji trenutki so osebni, imajo svoj razlog, so nedotakljivi. Stvari, ki so nam svete in dragocene, so stvari, ki jih črpamo iz skupnih doživetij. (Ayn Rand)
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objava Napisal/-a moi T »

Meni se pa ful simpatično zdi od Sebota, da je šel vn zarad punce. Je izjavu, da ni pršu zarad keša, ampak da je tel vidt, kako je notr in zdej da gre nazaj k svoji ljubici :D. Pol se je še mal zjokal prej kot je šel. Preberte na 24.ur no.

Drgač me pa zanima kako bojo peli, se mi zdi prou fajn naloga.

Glede poniževanja v BB, itd. Tudi marsikateri film vsebuje elemente poniževanja, nasilja, seksa, pijančevanja, itd., tako da... Starši morjo otroka tako vzgojit, da bo vedel, kaj je prav in kaj ne ali pa jim celo na primeru BB povedat, kaj se ne dela in kaj je neprimerno :wink:.
Just dance and everything it´s gonna be ok!
Uporabniški avatar
||MuCkAa
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a ||MuCkAa »

Po moje pa so Sebastijana zjebale nominacije. Res je, da je govoril dosti o njej, samo po moje je zdaj to bila prirocna resitev. Spominjam se samo 1. dneva, ko je bozal Tamaro... :D
And I''ll take you for who you are
If you take me for everything

I''ll do it all over again...
astra_mb
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a astra_mb »

KiLLyKa napisal/-a:hinavka Tjaša si je zaslužla it ven. Očitno nismo samo nekateri vidl, da je Dejan ni udaru.
Sebata je škoda, da je šel ven, ampak če mu tko paše...so be it :D
Še lažnivca Sandija je treba vn vržt pa Saro :)

Tjaša je itak otročaj brez primere. Dejan se ji je že isti večer opraviču, ji je reku sori, pa ni rekla nič. Potem je šel pa ven. Ona je pa rekla, da bi še 1x isto nardila.
Tamara pa sploh...oblečena k za na štango :lol:

tamara je dejansko prišla iz štange...tako, da se je najbrž pozabila preoblečt...ti sestri sta res ena sramota za nas štajerce...tjaša je včasih bila še kar normalna...čeprav rahlo zafnana...o tamari pa sploh ne bi zgubljala besed..
...i still believe in your eyes...
there is no choice, I belong to your life...
because I will live to love you someday...
you'll be my baby and we'll fly away....
barby8
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a barby8 »

<object width="420" height="376"><param name="movie" value="http://24ur.com/static/slo/shared/app/MediaCenter.swf"></param><param name="allowfullscreen" value="true"></param><param name="flashVars" value="media_id=60129154&ad_file=noad&autostart=false"><embed src="http://24ur.com/static/slo/shared/app/MediaCenter.swf" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="420" height="376" flashvars="media_id=60129154&ad_file=noad&autostart=false"></embed></param></object>
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Sonce

Neprebrana objava Napisal/-a ryu10kyu »

Jaz je nobenemu dečkotu ne bi privoščil...tudi najhujšemu sovražniku...niti ene od njiju!!! :gruebel:

Sandi ne ve da s hudičem se igra...no ampak sta vsaj za skupaj...on se bo napil in zajce klal ona se bo pa nanga drla in žrtev igrala koliko je boga...tipična Slovenska družina :lach:
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Picaboo
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Picaboo »

Zapis z Jonasovega bloga.
Grozote na ekranu
Uporabniški avatar
cukrck
Kofetarica
Kofetarica

Evo, Tajb je šu h gospodarjem. Joj, že tko sta bla osladna z Matejo, kolk bo tega šele zdej... :roll:

Pa še link, da si boste prebral, kaj je Seba odgovarjov: klik
Uporabniški avatar
Smreka
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Smreka »

Hm..kar se tiče tega Jonasa... načeloma se strinjam, bi pa rekla samo tole - BB v osnovi sicer je šov, ampak žal se pa v takem šovu zgodi, da ga "igralci" ponotranjijo in tako zgubijo stik z realnostjo, da to dejansko postane njihova realnost in kar naenkrat ni več šov, ampak realnost.
Če bi bil to samo šov, ki se odigra in potem se gre, bi se Dejan in Tjaša z nasmehom objela, ko bi se videla zunaj. Tako se bosta pa do konca življenja, kjerkoli in kadarkoli se bosta srečala, grdo gledala. In to ni več šov.
Uporabniški avatar
electra*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a electra* »

jooj kak sem se dans presmejala ko sem gledla vklop v živo...toti sandi...jooj :glasswim:
Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: na lepem
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ela85 »

cukrck napisal/-a:Evo, Tajb je šu h gospodarjem. Joj, že tko sta bla osladna z Matejo, kolk bo tega šele zdej... :roll:

Pa še link, da si boste prebral, kaj je Seba odgovarjov: klik

res? :o še malo prej sem brala, da bo bb-ja prosil, če mu lahko "pomaga", ker se mu sexa. :D mislim... in očitno so takoj zagrabili priložnost, da ga pošljejo v luxuz in si povečajo gledanost na račun sexa, ki se bo skoraj 100% zgodil. ampak ne vem, če jima bo kaj pomagalo pri glasovanju :? , po moje bo to slabo za njiju...
Smetka_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Smetka_ »

Ma zame je seba zmagovalec.Moralni sigurno.
Kdo bo denar dobil mi je vseeno,Tega BBja se bom sam po Sebastjanu spominjala.
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

^^lol ma sej po moje se ne bo med njima nič zgodilo...nevem ker se mi zdi mateja dosti bolj hladna od njega...kot da se za tyba sploh ne briga...
nekako mi ni všeč res...se mi je zamerila z njenim obnašanjem...
Odgovori