v kakšnem položaju skupaj zaspita?
- BlackMagicWoman
- Komunikatorka
- Kraj: Somewhere over the Rainbow
waaaaaaaa...to glede prsi in te stvari...ene parkrat se mi je zgodilo da sem jo objel in ona je zaspala...in pol mi je roka zaspala...nisem je pa mogel odmakniti ker je spala na njej...prav uno bad safer scena
V filmu izgleda romantično in hudo...ampak v resnici ni tako praktično za desca...ali pa vsaj zame ne no :unknown:

V filmu izgleda romantično in hudo...ampak v resnici ni tako praktično za desca...ali pa vsaj zame ne no :unknown:
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
- Sweet Princess
- Kofetarica
- Kraj: Ljubljana
ryu10kyu napisal/-a:waaaaaaaa...to glede prsi in te stvari...ene parkrat se mi je zgodilo da sem jo objel in ona je zaspala...in pol mi je roka zaspala...nisem je pa mogel odmakniti ker je spala na njej...prav uno bad safer scena![]()
Se strinjam; Sam za nas punce je res najbl fajn k se stisnemo k vam moškim za zaspimo...Zadnjič sva popoldne zaspančkala in jst valda lepo na njem in revež ni zatisnu očesa k mu je roka zaspala, jst sm pa lepo sladko spala 2 ure

No, missy* - morbit mu je pa zaspala, ampak ti nu hotu rečt - tko k moj meni ne

ponavadi tako da jo objamem od odzadi (žlička) in se tako tudi zbudiva.
Home Page:
http://www.foto-jovo.com
http://www.foto-jovo.com
ryu10kyu napisal/-a:waaaaaaaa...to glede prsi in te stvari...ene parkrat se mi je zgodilo da sem jo objel in ona je zaspala...in pol mi je roka zaspala...nisem je pa mogel odmakniti ker je spala na njej...prav uno bad safer scena![]()
Za nobenega tipa ta položaj ni praktiš. Halo, sej glave ja nimajo pol kile, da bi nas lahko meli tako celo noč.
Zato pa obstaja "hug and roll", tehnika, ki jo je izumil Ross v Frriends.

Anyway, včasih zaspiva v žlički, dasiravno moram priznat, da mi ni najbolj komot položaj.
Sva pa tako uštimana, da kakorkoli zaspiva (tudi če sva npr oba na trebuhu), se morava dotikat. Nekaj mi manjka, če ga ponoči ne tikam.

Imaš, da me vikaš!
- small_star
- Kofetarica
- Kraj: made & heaven
- KristinĆk
- Komunikatorka
- Kraj: somewhere over the rainbow
js pa navadn ležim na hrbtu, on me pa objame čez bušija.. včasih tut v položaju žličke..ful odvisn kok sva utrujena..se pa navadn zjutrej ne zbudiva v položaju kokr sva zaspala..
mi je pa tut zlo smešn, da k spiva ponoč, da me zmer proti zidu potiska s svojo ritko in sm pol na koncu že čist stisnjena na zid
mi je pa tut zlo smešn, da k spiva ponoč, da me zmer proti zidu potiska s svojo ritko in sm pol na koncu že čist stisnjena na zid