v kakšnem položaju skupaj zaspita?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
BIBI21
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a BIBI21 »

meni najlepši položaj je, da te dragi od zadaj objame in se stisne k tebi od strani .... ta je najlepši in s tem nekak čutim da sm varna v njegove objemu in da mu pomenim vse :P
Uporabniški avatar
bucka_*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a bucka_* »

večinoma objeta.. tk da on mene prime, včas pa js tud njega.. občasno pa tudi na vse možne načine :razz: zbudima se v glavnem čist drugač ko sma zaspala..
I can be your pussycat and u can play with me..
Uporabniški avatar
BlackMagicWoman
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Somewhere over the Rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a BlackMagicWoman »

Midva v večini zaspiva objeta na boku v žlički. Rada pa zaspim tudi na njegovih prsih.
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Sonce

Neprebrana objava Napisal/-a ryu10kyu »

waaaaaaaa...to glede prsi in te stvari...ene parkrat se mi je zgodilo da sem jo objel in ona je zaspala...in pol mi je roka zaspala...nisem je pa mogel odmakniti ker je spala na njej...prav uno bad safer scena :lach:
V filmu izgleda romantično in hudo...ampak v resnici ni tako praktično za desca...ali pa vsaj zame ne no :unknown:
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Uporabniški avatar
mulatto_f
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a mulatto_f »

Lillu napisal/-a:Ponavad zaspiva oba na boku tko da me on od uzadi objame ... :knuddel:

in jz temu rečem žlička :D
Zadnjič spremenil mulatto_f, dne 17. Okt. 2008 10:42, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
missy*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a missy* »

ryu10kyu jaz dostikrat tako zaspim s svojim, pa mu ni se nikoli zaspala roka :D
Uporabniški avatar
Sweet Princess
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sweet Princess »

ryu10kyu napisal/-a:waaaaaaaa...to glede prsi in te stvari...ene parkrat se mi je zgodilo da sem jo objel in ona je zaspala...in pol mi je roka zaspala...nisem je pa mogel odmakniti ker je spala na njej...prav uno bad safer scena :lach:
V filmu izgleda romantično in hudo...ampak v resnici ni tako praktično za desca...ali pa vsaj zame ne no :unknown:

Se strinjam; Sam za nas punce je res najbl fajn k se stisnemo k vam moškim za zaspimo...Zadnjič sva popoldne zaspančkala in jst valda lepo na njem in revež ni zatisnu očesa k mu je roka zaspala, jst sm pa lepo sladko spala 2 ure :D

No, missy* - morbit mu je pa zaspala, ampak ti nu hotu rečt - tko k moj meni ne :P
Uporabniški avatar
jowko
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a jowko »

ponavadi tako da jo objamem od odzadi (žlička) in se tako tudi zbudiva.
Lejla86
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Lejla86 »

Midva pa zaspiva obrnjena vsak v svojo stran in na boku...zvečer se sicer stiskava, ampak ko sem tik pred tem, da zaspim, se obrnem na svojo stran.
Uporabniški avatar
trapa
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Koper

Neprebrana objava Napisal/-a trapa »

ryu10kyu napisal/-a:waaaaaaaa...to glede prsi in te stvari...ene parkrat se mi je zgodilo da sem jo objel in ona je zaspala...in pol mi je roka zaspala...nisem je pa mogel odmakniti ker je spala na njej...prav uno bad safer scena :lach:

Za nobenega tipa ta položaj ni praktiš. Halo, sej glave ja nimajo pol kile, da bi nas lahko meli tako celo noč.
Zato pa obstaja "hug and roll", tehnika, ki jo je izumil Ross v Frriends. ;)

Anyway, včasih zaspiva v žlički, dasiravno moram priznat, da mi ni najbolj komot položaj.
Sva pa tako uštimana, da kakorkoli zaspiva (tudi če sva npr oba na trebuhu), se morava dotikat. Nekaj mi manjka, če ga ponoči ne tikam. :oops:
Imaš, da me vikaš!
Uporabniški avatar
kajira
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a kajira »

prvič slišim, da se tistemu položaju reče žlička. :D je pa tudi meni najbolj všeč. <3
Uporabniški avatar
small_star
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: made & heaven

Neprebrana objava Napisal/-a small_star »

Največkrat v žlički (ali jaz njega objamem ali on mene), pogosto pa tudi da eden leži na hrbtu, drugi pa ga objame :)
NiKoLi Ne ReCi NiKoLi
Uporabniški avatar
missy*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a missy* »

verjamem, da ce bi mojemu zaspala roka, da bi mi povedal :D sicer pa, ko se on uleze, ga ze ni vec, ze sladko spi :D in pa se dostikrat mi rece, naj se tako ulezem, tako da mu roka verjetno ni zaspala :D
Natashaa
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Natashaa »

BIBI21 napisal/-a:meni najlepši položaj je, da te dragi od zadaj objame in se stisne k tebi od strani .... ta je najlepši in s tem nekak čutim da sm varna v njegove objemu in da mu pomenim vse :P

enako :D
Uporabniški avatar
KristinĆk
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: somewhere over the rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a KristinĆk »

js pa navadn ležim na hrbtu, on me pa objame čez bušija.. včasih tut v položaju žličke..ful odvisn kok sva utrujena..se pa navadn zjutrej ne zbudiva v položaju kokr sva zaspala..

mi je pa tut zlo smešn, da k spiva ponoč, da me zmer proti zidu potiska s svojo ritko in sm pol na koncu že čist stisnjena na zid :)
Odgovori