Kontracepcijske tabletke

Za dušo in telo.
Zaklenjeno
p!ka
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Šaurini

Neprebrana objava Napisal/-a p!ka »

Hvala za odgovor.
Sej nima bit kaj narobe ?
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

p!ka napisal/-a:Hvala za odgovor.
Sej nima bit kaj narobe ?

Ne ne, pomoje da ne. Pač si en dan prej začela spet jemat novo škatlco. Drugič pa bl pazi :)
lindick
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a lindick »

sicer meni ni ginekologija rekla,da moram po 5ih letih menjat KT,ampak sem do tega prsla sama,ker sem imela tezave z Logest(predvsem otekanje) pa tud takrat,ko sem jih zacela jemat so bile te najnizje hormonske na nasem trgu, zdej so pa Yasminelle in zato sem jo prosila zanje...jah vec je hormonov vec je moznosti stranskih ucinkov..drgac pa men je clo komplicirala ob zamenjavi,ker se KT naceloma ne menjajo,ce nimas tehtnega vzroka oz.si nezadovoljna z zdejsnjimi...ker tud ni nujno,da ti bodo yasminelle odgovarjale..za nekatere zenske z bolecimi menstruacijami so presibke in majo mocnejse krce,ko preidejo z visje na nizje hormonske tablete(pisem iz izkusnje ene kolegice)..pa pri yasminelle so precej pogosti glavoboli,ki so lohk tok nadlezni,da mors menjat tablete(tudi pisem iz izkusenj vec znank)...
The nights I waited up for you...promises about coming through...so much time you wasted, that's why I had to replace you!
Sharona05
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: štajerska

Neprebrana objava Napisal/-a Sharona05 »

a res?
no, ker mene niti ni vprašala (meni so do zdaj diane bile super), ampak mi je kr napisala nov recept.. :?:
Uporabniški avatar
*lilica*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a *lilica* »

p!ka napisal/-a:Vprašanje. . .
Zadnje čase sem ful zmedena in v zmedi sem pomotoma vzela prvo tabletko že v sredo in ne v četrtek. Tabletke jemljem že nekaj časa vendar se mi to še ni zgodilo.
Naj jih jemljem naprej?

Če si jo vzela en dan prej ni nič narobe. Lepo nadaljuj škatlico do konca.
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

Hm..no eno vprašanje za vaše osebne izkušnje.. vem, da sm med menstruacijo tud lepo zaščitena ampak me vseen mal skrbi, če bi kej blo >slučajno<, da bi potem šele čez 30dni zvedla, ko nebi blo menstruacije :? in nasplošno za vaše izkušnje s seksom med menstruacijo?
Ker so lih zdj počitnce in dns je bla moja zadnja tabletka.. pa nevem, če bi podaljšala al pač med menstruacijo..
It was forever..but it didnt last long..
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

Meni se je zj v 4 letih odkar jem tabletke prvič anredilo, da ko bo mogla dobiti menstruacijo sem dubla samo nekaj podobnega, kar je po enem dnevu izginilo. In zj me jajčniki bolijo pa nč mi ni jasno, kaj bi to lahko bilo.
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Nu$k@
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Nu$k@ »

..Evelyn.. napisal/-a:Hm..no eno vprašanje za vaše osebne izkušnje.. vem, da sm med menstruacijo tud lepo zaščitena ampak me vseen mal skrbi, če bi kej blo >slučajno<, da bi potem šele čez 30dni zvedla, ko nebi blo menstruacije :? in nasplošno za vaše izkušnje s seksom med menstruacijo?
Ker so lih zdj počitnce in dns je bla moja zadnja tabletka.. pa nevem, če bi podaljšala al pač med menstruacijo..

hehe.... sva na istem ;) js bom podaljšala. drugač si pa tud med menstruacijo zaščitena. paaa... sex med menstruacijo meni ni všeč (tud notr se ti vhod v maternico mislim, da spusti nižje in imaš krajšo nožnico in zna fajn bolet, če tip neve :(
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

:? potem bo očitno tud moja odločitev kr da podaljšam..
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
kajira
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a kajira »

meni je med menstruacijo čist uredu. imava preveč rada seks, da bi se vzdržala v tem času. pa še zaradi KT menstra ni tako močna.
all*starka
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a all*starka »

Sharona05 napisal/-a:no, in danes, pregled in odvzem brisa in mi reče, da mi bo dala yasminelle, ker že mam predolgo diane, baje premočne in da to ni v redu, da jih tako dolgo jemlješ...

isto je ginekologinja nardila moji frendici. ji je rekla da so diane hormonska bomba in da je boljse ce ji da kake druge. pa ni imela nobenih stranskih ucinkov.
pol enkrat sm sla pa jst po recept, pa sm sestro prasala kdaj lahk pridem da bi dobila ginekologinjo, ker bi si rada menjala tabletke. zadnje case mam ful pogoste in mocne migrenske glavobole in summ mal tabletke. in mi odgovori da zakaj bi pa diane menjala ker so tko fanj, da majo malo hormonov pa se lepo na kozo delujejo in bla bla bla...
tko sm bla jezna ker :angry:
1. ker kaj pa sestra ve kaj meni odgovarja in ce mi ne mi res ne more silt enih tabletk

2. ginekologinja je za svetovanje in ne sestra, ki je nekaj na uho navlekla oz. nekje prebrala in zdj kot pokvarjen radio to naprej ponavlja

3. mogla bi mi povedat kdaj lahk pridm do ginekologinje, ampak sploh pomislila ni na to da bi mi povedala (ok, sej mam kmal pregled

4. naj se ze enkrat zjasnijo ginekologi med sabo glede teh starejsih tabletk al majo velik hormonov al ne!!
Uporabniški avatar
skylar_
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a skylar_ »

tudi mene nekaj zanima... 2 leti jemljem tabletke logest... nikoli nisem bila nezadovoljna z njimi...
a zadnje čase vse moje prijateljice tako hvalijo tabletke yasminelle, da so boljše, saj so novejše in tako bolj izpopolnjene... naj jih zamenjam ali ni potrebe?
Uporabniški avatar
missy*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a missy* »

skylar_ brez veze jbi jih menjala, ce zdaj z logest nimas nobenih problemov.
lahko ti yasminelle nebi odgovarjale.

mene pa zanima, ali bi mi G lahko dala recept za 6skatlic (se pravi za pou leta tabletk) ker se mi ne da na vsake tri mesece ke hodit :?
Uporabniški avatar
red_rose
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a red_rose »

missy* napisal/-a:skylar_ brez veze jbi jih menjala, ce zdaj z logest nimas nobenih problemov.

mene pa zanima, ali bi mi G lahko dala recept za 6skatlic (se pravi za pou leta tabletk) ker se mi ne da na vsake tri mesece ke hodit :?

mene tudi to zanima?
Uporabniški avatar
trapa
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Koper

Neprebrana objava Napisal/-a trapa »

red_rose napisal/-a:
missy* napisal/-a:skylar_ brez veze jbi jih menjala, ce zdaj z logest nimas nobenih problemov.

mene tudi to zanima?

Ne. Se bo treba kar lepo na 3 mesce v ambulanti narisat, tako kot vse. :D

No, izjemoma ga lahko napiše, a so zavarovalnice strogo proti temu.
Imaš, da me vikaš!
Zaklenjeno