Seks prijatelj/ica [ZT]
- delusional
- Cosmopsiho
no, tudi jaz mislim, da ni nič napačnega v tem, da imamo fuck friends... Nimam pač te sreče,da bi našla resnega,zvestega,....fanta, potrebe pa so vseeno prisotne:) zato imam prijatelja, ki se drugače sploh ne slišiva ali vidiva. Ko je čas, me pokliče, ali pa jaz njega in se enostavno dogovoriva kje in kdaj,rešiva stvar in greva dalje. Za to nihče ne ve in zato tudi nikogar ne moti... V tem ne vidim nič slabega in mislim nadaljevati...
- vrednagreha
- Komunikatorka
- Kraj: Ljubljana
- vrednagreha
- Komunikatorka
- Kraj: Ljubljana
ShivoNe napisal/-a:itak,da bi blo dosti lepše,če bi mela nekoga, ki bi bil samo moj...ampak so me do zdaj že tolkokrat razočarali,da rabim čas in se čustveno totalno odklopim...
Seveda, saj te čisto razumem......in v takem primeru valda da je boljše izklopit čustva.....ti povem , ko boš srečala pravega jih boš pa vklopila:)
Drugače pa jaz čist podpiram te zadeve....
Živim življenje.....
aanjaa napisal/-a:ja, sanja se strinjam s tabo, da me je strah, da bi izgubila službo. Kot novinka se ne bi smela zaplesti s sodelavcem, poleg tega pa sem kršila pravila podjetja, saj se načeloma s sodelavci ali nadrejenimi ne bi zapletali...na to bi seveda mogla misliti prej. Ampak potreba, strast, želja po avanturi...vse to je pač pripeljalo do tega in na žalost se temu nisem mogla upreti
Ma bah, kje je pa to napisano, da se ne smeš zapletat z sodelovci in nadrejenimi? Je to še eno tako bedasto nenapisano pravilo, kot pa je tisto, ko delodajalec lahko žensko odpusti, v primeru da zanosi? Bedarija!!!
Će se zgodi se zgodi, to njih ne briga, jaz ne vem, zakaj vsi nos v tako vtikujejo, res ne...
Se je zgodilo, kaj češ. Če bosta nadaljevala, glejta, da vesta to le vidva in da sta v družbi čimbolj poslovna drug do drugega. Ko se bosta dobila, da se dobista na krajih, kjer on ali ti ali njegova ženska ni poznana... Mah, kaj vse se da prekrit ahjoj...
js tud razmišljam v tej smeri. s fuck-frendom, itak mi ni noben všeč oz. me vsak razočara. Potrebe so pa še vedno tu ane.
Najbolje se je brez pričakovanj podat v fuck vezo.
Ko nekega tipa, ki mi vrača signale bolje spoznam, se mi zdi en bebec.
Sploh ne zašteka kaj sem mislila. Mah in takrat razočarano utihnem in pomislim na njega*. Beda res.
Za tem.enim norim že kakšno leto. Šanse so skor minimalne, potrebe pa še vedno.. Lahko se z nekom ljubiš, zaljubljen v drugega. Če nekaj spiješ, ju z lahkoto zamenjaš. Vsaj js sm.
Mal je problem, ker živim v mestecu, kjer se vsi poznajo,ampak tudi to se bo spremenilo, če bo šlo vse po sreči
Najbolje se je brez pričakovanj podat v fuck vezo.
Ko nekega tipa, ki mi vrača signale bolje spoznam, se mi zdi en bebec.
Sploh ne zašteka kaj sem mislila. Mah in takrat razočarano utihnem in pomislim na njega*. Beda res.
Za tem.enim norim že kakšno leto. Šanse so skor minimalne, potrebe pa še vedno.. Lahko se z nekom ljubiš, zaljubljen v drugega. Če nekaj spiješ, ju z lahkoto zamenjaš. Vsaj js sm.
Mal je problem, ker živim v mestecu, kjer se vsi poznajo,ampak tudi to se bo spremenilo, če bo šlo vse po sreči

@marypa
Kot kaže si še ena deklina več v krogu. Zaradi razočaranja nad enim dečkom, ki ti je kao nedosegljiv ali ker si bila ranjena se želiš spustiti v f** zvezo.
Meni osebno se ti zdi to napaka. Ker na tak način ne boš celila svojih ran, če se lahko tak izrazim.
Vse skupaj mi sliči na dejstvo, da se moški, ko so v težavah zatekajo k alkoholu, ženske pa v f**. In ne eni pa ne drugi s tem ne rešijo težav, ampak jih trenutno samo pozabijo ter se predajo tistemu momentu, ko jim je lepo.
Mene ne moti, če folk dela vse to iz užitka ali pa iz navade. Moti me, ko se v eno ali drugo začne podajat folk, ki je čustveno na tleh.
Kot kaže si še ena deklina več v krogu. Zaradi razočaranja nad enim dečkom, ki ti je kao nedosegljiv ali ker si bila ranjena se želiš spustiti v f** zvezo.
Meni osebno se ti zdi to napaka. Ker na tak način ne boš celila svojih ran, če se lahko tak izrazim.
Vse skupaj mi sliči na dejstvo, da se moški, ko so v težavah zatekajo k alkoholu, ženske pa v f**. In ne eni pa ne drugi s tem ne rešijo težav, ampak jih trenutno samo pozabijo ter se predajo tistemu momentu, ko jim je lepo.
Mene ne moti, če folk dela vse to iz užitka ali pa iz navade. Moti me, ko se v eno ali drugo začne podajat folk, ki je čustveno na tleh.
Hvala,sej maš v bistvu prav.. mogoče bi blo le še slabše vse skupaj.. Optimistično morm gledat, najprej pa pozabit njega in pretekle dogodke. Namreč, z nekom sem bila, misleč da je on, potem z enim se še spomnem ne kaj je bilo(preveč pijana).. in teh dveh dogodkov si ne morem oprostiti, ne morem pozabiti...
Lansko leto sem se zapletla s tipom, ki je bil prestar zame. Privlačnost je bila zelo očitno v zraku in kmalu sva se znašla med rjuhami. Za najin odnos je vedela le moja najboljša prijateljica, ki ga ni preveč podpirala, stalno me je opozarjala glede čustev. Jaz pa sem trdila, da ničesar ne čutm. Vse sem mu lahko povedala, znal mi je svetovat... Ob njem sem pridobila samozavest, ki sem je potrebovala pred nekaterimi tipčki.
In najina pogodba: sva kolega, nimava drugih spolnih partnerjev, istočasno iščeva nekoga za zvezo in ko eden izmed naju nekoga najde, je najinih srečanj konec. in seveda, glavno: brez čustev, ker nama razlika v letih brani zvezo.
In pogodbe sva se držala 3/4 mesece, dokler nisem jaz našla tipa.
Med najinim seksom sem se velikokrat spomnila na kolega, kar malo sem pogrešala tisto lahkotnost, ko sem se resnično prepustila in sem postala divja. Ob tipu pa..sramlježljivo sem se mu prepuščala...nekako v prvih seksih sploh nisem uživala, ker mi je bilo tako nerodno!
In kmalu sem spoznala, da sem do njega nekaj čutila. Najina vez se je pretrgala. Danes sem samska, on pa je našel skupno pot z bivšo. Ne slišiva se več...prepovedano nama je.
Ohranila ga bom v lepem spominu, res lepi meseci... Veliko eksperimentiranja in resnično sem jaz bila jaz.
Se mi zdi, da se trenutno ponovno spuščam v nekaj podobnega. Prijatelja sva že 4 leta, vedno je bila neka privlačnost med nama. In tako je danes prišlo tudi do prvega seksa... hm..
In najina pogodba: sva kolega, nimava drugih spolnih partnerjev, istočasno iščeva nekoga za zvezo in ko eden izmed naju nekoga najde, je najinih srečanj konec. in seveda, glavno: brez čustev, ker nama razlika v letih brani zvezo.
In pogodbe sva se držala 3/4 mesece, dokler nisem jaz našla tipa.
Med najinim seksom sem se velikokrat spomnila na kolega, kar malo sem pogrešala tisto lahkotnost, ko sem se resnično prepustila in sem postala divja. Ob tipu pa..sramlježljivo sem se mu prepuščala...nekako v prvih seksih sploh nisem uživala, ker mi je bilo tako nerodno!
In kmalu sem spoznala, da sem do njega nekaj čutila. Najina vez se je pretrgala. Danes sem samska, on pa je našel skupno pot z bivšo. Ne slišiva se več...prepovedano nama je.
Ohranila ga bom v lepem spominu, res lepi meseci... Veliko eksperimentiranja in resnično sem jaz bila jaz.
Se mi zdi, da se trenutno ponovno spuščam v nekaj podobnega. Prijatelja sva že 4 leta, vedno je bila neka privlačnost med nama. In tako je danes prišlo tudi do prvega seksa... hm..
sama si nisem mogla nikol predstavljat da bi bila lahko sposobna takšnega odnosa ampak je nekak prišlo do tega...
imela sem fanta zelo dolgo casa... oz zadnje case se spet malo dobivava ker si nekako nisva cisto na jasnem kaj bi rada. najina veza je bila zelo dobra, sva se ful stekala in imava tud ful skupinih interesov... bil je pa en problem, sex je bil slab... naj se slisi to se tko cudno sam je res. vse je stimal sam sex ne. in pol mislim, da je bil to tud prikriti razlog vsem tezavam.
v casu so sva prekinila in nisva imela stikov se spoznala enga tipa s katerim sva si bla zelo fizično privlačna... in je prislo do sexa... in bil oz je odličen... zdej se obcasno dobivava...
sem pa v dilemi, poskusit se enkrat s starim fantom al se mal znoret s tem in potem najti enga tretjega za resno vezo?
do tega drugega me mika sam sex, do starega pa veza...
najbolj "smešno" pa je da nimam nobenega moralnega macka...
je mela kdaj katera kakšen podoben problemcek?
imela sem fanta zelo dolgo casa... oz zadnje case se spet malo dobivava ker si nekako nisva cisto na jasnem kaj bi rada. najina veza je bila zelo dobra, sva se ful stekala in imava tud ful skupinih interesov... bil je pa en problem, sex je bil slab... naj se slisi to se tko cudno sam je res. vse je stimal sam sex ne. in pol mislim, da je bil to tud prikriti razlog vsem tezavam.
v casu so sva prekinila in nisva imela stikov se spoznala enga tipa s katerim sva si bla zelo fizično privlačna... in je prislo do sexa... in bil oz je odličen... zdej se obcasno dobivava...
sem pa v dilemi, poskusit se enkrat s starim fantom al se mal znoret s tem in potem najti enga tretjega za resno vezo?
do tega drugega me mika sam sex, do starega pa veza...
najbolj "smešno" pa je da nimam nobenega moralnega macka...
je mela kdaj katera kakšen podoben problemcek?