Victoria's secret

Novosti, trendi...
Odgovori
gimnastičarka
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Vrhnika

katalog

Neprebrana objava Napisal/-a gimnastičarka »

kako se pa naroči katalog?
Tudi če ne veš kaj početi, počni to očarljivo!
Uporabniški avatar
*kayka*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Kranj

Neprebrana objava Napisal/-a *kayka* »

maja kolegica tko enkrat na 14 dni kaj naroči pri VS :D sploh ne vem če nosi kaj drugega...Zdj enkrat se bom pa se jst opogumla pa naročila eno oblekco k mi je najhujša :D :love:
Uporabniški avatar
°°°ČeŠnYa°°°
Debatorica
Debatorica

Re: katalog

Neprebrana objava Napisal/-a °°°ČeŠnYa°°° »

gimnastičarka napisal/-a:kako se pa naroči katalog?

mene tud to zanima :)

pa kako potem plačaš?
lolitaa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a lolitaa »

Katalog naročiš tukaj--->klik .Pošljejo ti ga pa brezplačno.
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
Uporabniški avatar
Star.
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Star. »

jz sm si tut narocila katalog in upam da bo kmal prsu :)
drugac pa ja..bozanske stvari majo..moj bratranc gre maja v ameriko in bom kr zacela spisk delat :) hehe
Uporabniški avatar
mikeno
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: koper

Neprebrana objava Napisal/-a mikeno »

mene pa zanima kako je glede velikosti?in pa glede velikosti čevljev? ker bi si rada neki naročila, pa da vem katero cifro, da potem ne bom imela še več stroškov z pošiljanjem nazaj.
Uporabniški avatar
lolika69
Debatorica
Debatorica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a lolika69 »

Jz bi mela ene njihove kopalke..čist sm se zalubla vanje :hearts:
THE ONLY ROOL ISDON''T BE BORING.DRESSCUTEWHEREVER YOU GO.LIFE IS TO SHORT TOBLENDIN.
Ava_Morgan
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Ava_Morgan »

Se je še kateri zgodilo, da katalog ni in ni prišel... sem ga že 2x naročila, pa me očitno vedno spregledajo :( .
lolitaa
Cosmofrik
Cosmofrik

Js naj bi ga dobila enkrat začetek maja.Upam da ne pozabijo name :D .
frnikula1
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Lj
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a frnikula1 »

no angel napisal/-a:Js sm si tud kupla ene par stvari ko sm bla zdle v NY, ampak sm bla ful razocarana nad Victoria's Secret! Na netu majo tok fajnih stvari, pridem pa tam v trgovino, pa same neke cudne gate, kopalk sploh niso mel ko majo na netu ful lepe, pizam ful mal pa se to redkoktera da bi bla res tist vau, modrci vsi neki cudni, vidla sm pa sicer 2 ful lepi spalni srajci, ampak sta mi bli se XS prevlki. :( Potem sm si sam kupla trojne gate, pa ene za sestricno, pa ene hlace za spat, itak sm pa vse te stvari kupla bolj kot ne sam zato, da sm dobla tiste fajne vrecke. :D Ker mi nobena stvar ni bla res tist neki posebnga, mam se vseen velik rajs Benetton spodnje perilo. :lach: Aja, bla sm pa v dveh razlicnih trgovinah, ko sm bla v prvi, ni bla neki ful vlka, pa sm upala da bom v drugi, ki je pa bla pa precej vecja, kej vec nasla, ampak ni blo nc bols.

Pa mal mi je slo ze na zivce, ko na blagajni vedno sprasujejo "was anyone helping you today" :lach:.

verjetno nisi bila v tisti taveliki trgovini na 3.ave... tam imajo v 3 štukih kar ti srce poželi, tudi kopalke, da o Pink section ne govorim... Jaz bi tam pol štacune pobrala :D
Poleg shoppinga v NY tudi naročam po netu, vedno je bilo vse ok. Modrce in hlačke samo njihove še nosim. Zakon.
lolitaa
Cosmofrik
Cosmofrik

Js sem danes dobila njihov katalog :freude:. Ful sem presenečena k je pisalo da naj bi ga dobila v 4-6 tednih, dobila sem ga po enih 3 mislim.

Zdej me pa zanima če se naroči kr preko une naročilnice k je v katalogu, pa še bi prosila če mi kera pove ker meni ni dost jasna tista naročilnica :oops: .Ker glede na tisto naročilnico lahko naročiš samo 5 izdelkov, kolkr sem js vidla.
Tiavanna
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Tiavanna »

Sam ta katalog...Jaz sem ga že dvakrat naročila, ker mi pošljejo samo dva, tri kataloge, pol pa kar mrkne vse skupaj. :?
Lejla86
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Lejla86 »

Jst sm ta katalog tud že dvakrat naročila pa sploh še nikol niso nč poslal... :roll: No ja, sej mogoče je bolš, da ga nisem dobila... :P
Uporabniški avatar
lolika69
Debatorica
Debatorica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a lolika69 »

Jz sm pa naročilnico dans uspešno oddala-po nekaj poskusih so mi jo le sprejel. Bom vidla če bom kej dubla. :D
THE ONLY ROOL ISDON''T BE BORING.DRESSCUTEWHEREVER YOU GO.LIFE IS TO SHORT TOBLENDIN.
Lejla86
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Lejla86 »

Dej sporoči, ko boš dobila...že veš, kok boš dala za poštnino?
Odgovori