Victoria's secret
-
- Sramežljivka
- Kraj: Vrhnika
- °°°ČeŠnYa°°°
- Debatorica
Re: katalog
gimnastičarka napisal/-a:kako se pa naroči katalog?
mene tud to zanima

pa kako potem plačaš?
-
- Sramežljivka
no angel napisal/-a:Js sm si tud kupla ene par stvari ko sm bla zdle v NY, ampak sm bla ful razocarana nad Victoria's Secret! Na netu majo tok fajnih stvari, pridem pa tam v trgovino, pa same neke cudne gate, kopalk sploh niso mel ko majo na netu ful lepe, pizam ful mal pa se to redkoktera da bi bla res tist vau, modrci vsi neki cudni, vidla sm pa sicer 2 ful lepi spalni srajci, ampak sta mi bli se XS prevlki.Potem sm si sam kupla trojne gate, pa ene za sestricno, pa ene hlace za spat, itak sm pa vse te stvari kupla bolj kot ne sam zato, da sm dobla tiste fajne vrecke.
Ker mi nobena stvar ni bla res tist neki posebnga, mam se vseen velik rajs Benetton spodnje perilo.
Aja, bla sm pa v dveh razlicnih trgovinah, ko sm bla v prvi, ni bla neki ful vlka, pa sm upala da bom v drugi, ki je pa bla pa precej vecja, kej vec nasla, ampak ni blo nc bols.
Pa mal mi je slo ze na zivce, ko na blagajni vedno sprasujejo "was anyone helping you today".
verjetno nisi bila v tisti taveliki trgovini na 3.ave... tam imajo v 3 štukih kar ti srce poželi, tudi kopalke, da o Pink section ne govorim... Jaz bi tam pol štacune pobrala

Poleg shoppinga v NY tudi naročam po netu, vedno je bilo vse ok. Modrce in hlačke samo njihove še nosim. Zakon.
Js sem danes dobila njihov katalog
. Ful sem presenečena k je pisalo da naj bi ga dobila v 4-6 tednih, dobila sem ga po enih 3 mislim.
Zdej me pa zanima če se naroči kr preko une naročilnice k je v katalogu, pa še bi prosila če mi kera pove ker meni ni dost jasna tista naročilnica
.Ker glede na tisto naročilnico lahko naročiš samo 5 izdelkov, kolkr sem js vidla.

Zdej me pa zanima če se naroči kr preko une naročilnice k je v katalogu, pa še bi prosila če mi kera pove ker meni ni dost jasna tista naročilnica

I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.