Kolikokrat seksate?
-
- Kofetarica
mogoče je tole mal OT..ampk a se vam je kdaj zgodilo, da je fant prelen da bi sexal??okej saj štekam da mu včasih pač ni, je preutrujen itd.. ampak zadnje čase opažam, da je nekako iz 5-6x na tedn padlo na 1-2x
in zaradi tega sva se danes grozzno sprla.. zjutraj sem nekaj napeljevala ampk seveda spet brez uspeha
in pol sem nekaj propomnila v ironičnem smislu "ja to bo takrat,ko bova spet sexala.." in je totalno zameril in se sploh ne pogovarja z mano!hmm nevem.
torej 1-2(max) po novem
tolko o pomladi

torej 1-2(max) po novem

"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
rachka_ napisal/-a:mogoče je tole mal OT..ampk a se vam je kdaj zgodilo, da je fant prelen da bi sexal??okej saj štekam da mu včasih pač ni, je preutrujen itd.. ampak zadnje čase opažam, da je nekako iz 5-6x na tedn padlo na 1-2xin zaradi tega sva se danes grozzno sprla.. zjutraj sem nekaj napeljevala ampk seveda spet brez uspeha
in pol sem nekaj propomnila v ironičnem smislu "ja to bo takrat,ko bova spet sexala.." in je totalno zameril in se sploh ne pogovarja z mano!hmm nevem.
torej 1-2(max) po novemtolko o pomladi
Skoči ti na njega, pa se ne bo dosti pritoževal, če mu ne bo treba veliko delat.
And if your head explodes with dark forebodings too
I'll see you on the dark side of the moon.
I'll see you on the dark side of the moon.
rachka_ napisal/-a:mogoče je tole mal OT..ampk a se vam je kdaj zgodilo, da je fant prelen da bi sexal??okej saj štekam da mu včasih pač ni, je preutrujen itd.. ampak zadnje čase opažam, da je nekako iz 5-6x na tedn padlo na 1-2xin zaradi tega sva se danes grozzno sprla.. zjutraj sem nekaj napeljevala ampk seveda spet brez uspeha
torej 1-2(max) po novemtolko o pomladi
ja moj bivši je imel skos izgovore, na konc sm ga praktično prosila za seks, pa sm pol ugotovila d je bolš če si novga najdem

mja saj sva se pogovarjala ful o tem.. ma jaz mislim (po njegovih odzivih in tudi besedah) da sem mu ful dobra v postelji.. in v bistvu se res super ujemava, upam da je res le prehodna faza
pa tudi če bi skočila nanj(kar sem dans zjutraj skorajda žže storila se mi zdi da bi kr dalje smrčal hehe) no zdajle pride k meni p bom vidla
hvala za odgovore

"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
rachka_ napisal/-a:mja saj sva se pogovarjala ful o tem.. ma jaz mislim (po njegovih odzivih in tudi besedah) da sem mu ful dobra v postelji.. in v bistvu se res super ujemava, upam da je res le prehodna fazapa tudi če bi skočila nanj(kar sem dans zjutraj skorajda žže storila se mi zdi da bi kr dalje smrčal hehe) no zdajle pride k meni p bom vidla
hvala za odgovore
Če takole smrči, se ga loti oralno obdelovat.... tako se bo počasi in prijetno zbudil in ne verjamem, da ne bo za akcijo.
Ali pa ga vprašaj, če ti lahko pomaga masturbirat. Big turn on, verjemi.
Če v kolikor si tako pohotna, da ne zdržiš, poskrbi sama zase. V smislu, da ti poskrbiš za predigro, za pobudo,... in bodi pripravljena na kompromise ali na to, da se boš samozadovoljila.
Ni vse v seksu in penetraciji in če tega ne počneš vsak dan alivsak drugi dan ni konec sveta. Veliko štejejo tudi objemi, pogovori, poljubi.
Občasna sušna obdobja so pa tudi normalna. Življenje ni konstanta, ampak se skozi spreminja.

Imaš, da me vikaš!