Kolikokrat seksate?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Tonja »

Mnde bo tti tedn bolj pestro, najbrž... :?
Mayflower*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Mayflower* »

Včasih sva tud po parkrat na dan ... zadnja dva meseca nama MOGOČE uspe 3x na teden (ponavadi dvakrat). Ja men je to mal, zato ker sva oba še mlada in vse. Mah bo že boljš :D
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: hollywood

Neprebrana objava Napisal/-a rachka_ »

mogoče je tole mal OT..ampk a se vam je kdaj zgodilo, da je fant prelen da bi sexal??okej saj štekam da mu včasih pač ni, je preutrujen itd.. ampak zadnje čase opažam, da je nekako iz 5-6x na tedn padlo na 1-2x :eek: in zaradi tega sva se danes grozzno sprla.. zjutraj sem nekaj napeljevala ampk seveda spet brez uspeha :/ in pol sem nekaj propomnila v ironičnem smislu "ja to bo takrat,ko bova spet sexala.." in je totalno zameril in se sploh ne pogovarja z mano!hmm nevem.

torej 1-2(max) po novem :? tolko o pomladi
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
pikapika
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a pikapika »

:roll:
Zadnjič spremenil pikapika, dne 23. Avg. 2008 15:27, skupaj popravljeno 1 krat.
Noella
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Noella »

1krat na dan najbolj paše :D
Uporabniški avatar
Ryu
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Ryu »

Noella napisal/-a:1krat na dan najbolj paše :D

za kej tazga čakam na poletne počitnce :P :wink:
Uporabniški avatar
Sp3lca
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Sp3lca »

rachka_ napisal/-a:mogoče je tole mal OT..ampk a se vam je kdaj zgodilo, da je fant prelen da bi sexal??okej saj štekam da mu včasih pač ni, je preutrujen itd.. ampak zadnje čase opažam, da je nekako iz 5-6x na tedn padlo na 1-2x :eek: in zaradi tega sva se danes grozzno sprla.. zjutraj sem nekaj napeljevala ampk seveda spet brez uspeha :/ in pol sem nekaj propomnila v ironičnem smislu "ja to bo takrat,ko bova spet sexala.." in je totalno zameril in se sploh ne pogovarja z mano!hmm nevem.

Skoči ti na njega, pa se ne bo dosti pritoževal, če mu ne bo treba veliko delat.
And if your head explodes with dark forebodings too
I'll see you on the dark side of the moon.
Karja
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Karja »

rachka_ napisal/-a:mogoče je tole mal OT..ampk a se vam je kdaj zgodilo, da je fant prelen da bi sexal??okej saj štekam da mu včasih pač ni, je preutrujen itd.. ampak zadnje čase opažam, da je nekako iz 5-6x na tedn padlo na 1-2x :eek: in zaradi tega sva se danes grozzno sprla.. zjutraj sem nekaj napeljevala ampk seveda spet brez uspeha :/ in pol sem nekaj propomnila v ironičnem smislu "ja to bo takrat,ko bova spet sexala.." in je totalno zameril in se sploh ne pogovarja z mano!hmm nevem.

ja moj bivši je imel skos izgovore, na konc sm ga praktično prosila za seks, pa sm pol ugotovila d je bolš če si novga najdem :? mogoče je pod stresom kokr vse pravjo sam ne vem če je to razlog... mogoče je res tok zmatran, alpa mu ni več tok kul... prašej ga kko pa kaj
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: hollywood

Neprebrana objava Napisal/-a rachka_ »

mja saj sva se pogovarjala ful o tem.. ma jaz mislim (po njegovih odzivih in tudi besedah) da sem mu ful dobra v postelji.. in v bistvu se res super ujemava, upam da je res le prehodna faza :) pa tudi če bi skočila nanj(kar sem dans zjutraj skorajda žže storila se mi zdi da bi kr dalje smrčal hehe) no zdajle pride k meni p bom vidla :D hvala za odgovore
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Uporabniški avatar
trapa
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Koper

Neprebrana objava Napisal/-a trapa »

rachka_ napisal/-a:mja saj sva se pogovarjala ful o tem.. ma jaz mislim (po njegovih odzivih in tudi besedah) da sem mu ful dobra v postelji.. in v bistvu se res super ujemava, upam da je res le prehodna faza :) pa tudi če bi skočila nanj(kar sem dans zjutraj skorajda žže storila se mi zdi da bi kr dalje smrčal hehe) no zdajle pride k meni p bom vidla :D hvala za odgovore

Če takole smrči, se ga loti oralno obdelovat.... tako se bo počasi in prijetno zbudil in ne verjamem, da ne bo za akcijo.
Ali pa ga vprašaj, če ti lahko pomaga masturbirat. Big turn on, verjemi.

Če v kolikor si tako pohotna, da ne zdržiš, poskrbi sama zase. V smislu, da ti poskrbiš za predigro, za pobudo,... in bodi pripravljena na kompromise ali na to, da se boš samozadovoljila.

Ni vse v seksu in penetraciji in če tega ne počneš vsak dan alivsak drugi dan ni konec sveta. Veliko štejejo tudi objemi, pogovori, poljubi.
Občasna sušna obdobja so pa tudi normalna. Življenje ni konstanta, ampak se skozi spreminja. ;)
Imaš, da me vikaš!
Smetka_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Smetka_ »

Ma jaz sem se pa navadla zdej na ta enkrat na teden. Pač,kurc, druge stvari več štejejo kot to in dokler se na drugih področjih štekava ni panike.
Pa še če sem iskrena sama trenutno niti nimam potrebe in želje...Tak cajt.
Uporabniški avatar
Poki
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Poki »

pred menstruacijo še vedno parkrat na dan..:)
Uporabniški avatar
arnela
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a arnela »

Pri nama je pa tako, da se čez teden ne vidiva in je cez vikend akcija :D
Tako da lako recem da v povprečju sexava 4-5 na teden, včasih nastopi tudi suša, kar je itak normalno :)
Uporabniški avatar
son_čnica
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a son_čnica »

jaz (verjetn zaradi kontracepcije) nimam vec toliksne spolne sle kot vcasih. s fantom sva skupaj ene 4 dni na teden od tega sexava najvec 2 krat. mi tudi nic ne manjka. kadar se mi zahoce sexava, ce se njemu tudi, drugace pa pac pocneva kaj drugega (se stiskava, lupckava, bozava, maziva...)
chica bella
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a chica bella »

premalokrat.
Odgovori