Seks prijatelj/ica [ZT]

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
kajira
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a kajira »

mislim, da si zgrešila bistvo shannoninega posta.

sicer pa se je meni tudi nekaj zgodilo, zaradi česar sem bila nekaj časa čustveno 'otopela' in nisem bila sposobna imet resnih zvez, le odprte. na srečo je tega obdobja konec in sem spet zaljubljena ter v normalni zvezi. niti slučajno pa nisem bila otopela zato, ker ne bi prebolela tistega človeka. prebolela sem ga preden sva šla sploh narazen.
Zadnjič spremenil kajira, dne 19. Apr. 2008 22:11, skupaj popravljeno 1 krat.
Shannon
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Shannon »

Saj se mu ne maščujem. Vseeno mi je zanj :wink:
Pa še nekaj: nikoli nisem od nobenega zahtevala, naj zaradi mene zapusti svojo punco. Če so se zaljubili vame in to vseeno storili, je to njihov problem, ne moj. Nikoli jim nisem težila po telefonu, mailu ... še raje imam, da so z drugo, da se mi ni treba ukvarajati z raznimi kapricami in hoditi z njimi v kino.

In ti me pomiluješ. Po svoje imaš prav, jaz bi storila isto na tvojem mestu. Ker sem razvalina od človeka (damaged, bi rekel House) in taki brezveze trošijo kisik na tem planetu. Škoda, ker se mi takrat pred 5 leti ni uspelo ubiti, kaj praviš? Raje so me zaprli v norišnico in nafilali s pomirjevali. Vsaj ne bi uničevala življenj drugih in zbujala pomilovanja na forumu. V vsem ti dam prav. Važno, da si ti popoln/a.
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objava Napisal/-a moi T »

Shannon napisal/-a:Nisem Tonja, ampak si bom dovolila nekaj pripomniti :wink:
Kolikor sem brala njene poste, je Tonja pač tiste sorte punca, ki jo boli k... za to "kaj bodo drugi mislili" in pač uživa v življenju. Nisem zasledila, da bi jo kdo kdaj tako prizadel, da zdaj ločuje seks in čustva. Jaz recimo živim podobno kot ona, imam f** frende, tudi z zasedenimi se dajem dol, celo poročenimi ... nimam slabe vesti in nikoli se ne zaljubim, ker vem, da se ne morem.
Vidiš, jaz sem ena tistih, ki so bile včasih tipične ženske, romantične, v oblakih o princu na belem konju. Potem pa me je nekdo, ki bi mu zaupala tudi z življenjem, tako prizadel, da me je to trajno zaznamovalo. To se je zgodilo pred mnogimi leti in posledice so vidne danes. Moške imam samo za spolne objekte, čustveno se navežem samo na prijateljice (ki me seveda ne privlačijo).

Meni pa grejo na živce takšne ženske. Se hočš delat močno in pokazat, da si ti hladna, neranljiva. Ampak veš kaj? Vsi smo bli kdaj prizadeti, pa zato nismo taki! Torej preboli že enkrat in si uredi lajf. Ker drugače ne boš nikoli srečna! In če mislš, da se na tak način maščuješ tipom al kaj jez vem kaj, se jim ne! :wink: Aja, pa to govorim izkučno za tvoj primer. Drugo je, če maš f** frenda al pa več le-teh, ker obema tko paše, ampak da zdej spiš z vsakim... ne vem no. Sicer pa je to sam moje mnenje, ti boš itak nardila (oziroma že delaš) po svoje. Sam ti ne želim slabga, po moje si drgač čist ok ženska, sam si preveč pustila, da ena slaba zveza tko vpliva nate...
Just dance and everything it´s gonna be ok!
Uporabniški avatar
kajira
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a kajira »

lol. dokler se ti kaj takega ne bo zgodilo, ne boš vedela, kaj govoriš. je pa res, da moraš tudi narest nekaj na sebi, da se izvlečeš iz tega. meni so se takrat tako porušile iluzorne predstave o romantiki, da sem imela do česarkoli takega velik odpor. pa ni šlo za nikakršno maščevanje ali prebolevanje. enostavno so nekateri dogodki tako močni, da ti lahko povsem zjebejo čustva. ni pa vse izgubljeno, tudi za shannon ne. dokler ji tako paše, naj ostane pri takšnih zvezah, ne moreš nič na silo, jebiga.
ljudje pa že nehajte posploševat po svojih izkušnjah a la vsi smo bli že kdaj prizadeti ... nismo bili na enak način.
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objava Napisal/-a moi T »

^^ Mogoče se mi res ni nč tako krutega zgodilo kot vama, ampak vem, da se ne bi tako pomilovala. Se dogajajo hujše stvari... In imam neko moralo. Če je tip zaseden al pa poročen, ne bi bla z njim tudi če bi hotel on bit z mano. Res ne bi bla jez rada tista, s katero fu*a ženi al pa punci za hrbtom. Pr vseh samskih tipih, se raje na njih osredotočim in ga/jih mam za f*k frenda/e kot pa da sem z enim zasedenim... Amapk sej pravm... sam moje mnenje.
Just dance and everything it´s gonna be ok!
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tamala_mrha »

Shannon napisal/-a:Nisem Tonja, ampak si bom dovolila nekaj pripomniti :wink:
Kolikor sem brala njene poste, je Tonja pač tiste sorte punca, ki jo boli k... za to "kaj bodo drugi mislili" in pač uživa v življenju. Nisem zasledila, da bi jo kdo kdaj tako prizadel, da zdaj ločuje seks in čustva. Jaz recimo živim podobno kot ona, imam f** frende, tudi z zasedenimi se dajem dol, celo poročenimi ... nimam slabe vesti in nikoli se ne zaljubim, ker vem, da se ne morem.
Vidiš, jaz sem ena tistih, ki so bile včasih tipične ženske, romantične, v oblakih o princu na belem konju. Potem pa me je nekdo, ki bi mu zaupala tudi z življenjem, tako prizadel, da me je to trajno zaznamovalo. To se je zgodilo pred mnogimi leti in posledice so vidne danes. Moške imam samo za spolne objekte, čustveno se navežem samo na prijateljice (ki me seveda ne privlačijo).

Mimo tega pač ne morem. Glede tega, da nekateri niste za resne zveze... me nič ne moti, ljudje smo si pač različni. Dajej se dol s tipi kolikor se hočeš, ampak da si upaš napisati, da to počneš celo z zasedenimi in s poročenimi (!), plus tega pa še napišeš, da NIMAŠ trohice slabe vesti pri tem, pa mi je dvignilo pritisk. In ne samo to, to kar ti počneš se mi zdi nizkotno, sramotno. Nikoli nisem in ne bom rekla besedice čez tiste, ki pač niso za resno zvezo in imajo f*ck frenda ali pa se vsakič dajo dol z drugim, i don`t care, dokler niso v igro vpleteni tudi zasedeni ali poročeni. Mene bi bilo sram na tvojem mestu in nič ne mislim šparat z besedami. Nikoli ne delaj drugim tistega kar ne želiš da drugi delajo tebi. Zaradi tega, ker te je en tip prizadel, ti ni treba zdaj zaj*bati še druge zveze ali celo zakon, ker mi take ženske gredo na k***c! Koliko jih je še na svetu in tudi takih, ki jih dobro poznam, ki so bile razočarane v ljubezni še velikokrat, pa so zato potem šle vse po vrsti sr*at z zasedenimi ali poročenimi? Niso, ker imajo toliko samospoštovanja. In patetične ste ženske, ki po enem tipu sodite vse moške oz. jim ne daste več priložnosti. Eden te prizadene in zdaj so vsi tipi p*asci, yea right, my ass. :roll: Kot sem že rekla, tudi če bi te prizadelo več moških, nimaš pravice zato vpletati sebe tja kjer ni mesta zate, pa četudi je tip zainteresiran v nulo, doma pa ga čaka punca ali bognedaj žena. Najlažje je misliti na svoje potrebe, vse drugo pa odmisliti. NOT, vsaj v tem primeru ne.
Uporabniški avatar
Sweet Princess
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sweet Princess »

Jah, nisem mogla bit tih; Meni pa živc dvigne folk ki misli da je lajf tako popoln in super drooper; Na svet živijo pokvarjenci useh barv in nivojev in bom še 100ič ponovila da nej u lajfu dela usak kar njemu paše! Pa če obstajajo punce ki se dalejo dol z usakim ki ji prekriža pot - pa kaj? Pa kaj če nima slabe vesti da ga serje s poročenimi tipi? To je njen lajf in njena vest in s tem lahko počne kar je njej volja. Noben nima popolnega lajfa in usak ima svoje "napake" in svoje grehe s katerimi lahko popolnoma spokojno živi. U lajfu obstajajo še kakšen večje pi*darije kot je f** s poročenim. Namesto zgražanja raje globoko udihnimo in si iluzorno mislimo: use se vrača, use se plača.

Usak ima svoj lajf in živi po svoji vesti. In ni treba govort "mene bi blo sram" ipd. - ne ni potrebe po tem. Tebe je lahko sram, ok, ampak ne moreš govort da je njo lahko sram - ne - ni je sram, ker dela pač to kar ji paše in basta. Pa še enkrat bom ponovila - naj usak dela tisto kar njemu paše. In ni nobene potrebe po zgražanju nad xy nekom ki dela nekaj česar sami ne odobravamo.

In hvala bogu da so na svetu načelni ljudje, ki IMAJO svojo neomadeževano vest. Ampak - usi vemo da so tudi taki ki živijo brez vesti in jih boli *urac kaj si drugi mislijo. Pa na svetu obstaja še kaj hujšega kot je fu* s poročenim - meni gre recimo na bruhanje ko berem da 16-letnice kradejo k srake - in glej ga zlomka - brez kančka slabe vesti. Da o pedofiliji in incestu ne bom izgubljala besed. Sranje se dogaja usak dan. Dokler se ne dotakne nas osebno, bodmo raj tih in si mislimo svoje. Nobenmu ne mormo govort da ga je lohk sram glede česarkoli - pač ga ni - kaj to komurkoli mar?? :D
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a metuljčica* »

Tamala_mrha napisal/-a:Zaradi tega, ker te je en tip prizadel, ti ni treba zdaj zaj*bati še druge zveze ali celo zakon, ker mi take ženske gredo na k***c!
Poglej, jaz tudi ne odobravam tega, kaj počne, vseeno pa NI ONA TISTA, ki bi zaj*bala drugo zvezo. Tip je tisti. :wink: Če ne bi bila ona, bi bila pa prej ali slej katera druga.
pooksy
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a pooksy »

metuljčica* napisal/-a:
Tamala_mrha napisal/-a:Zaradi tega, ker te je en tip prizadel, ti ni treba zdaj zaj*bati še druge zveze ali celo zakon, ker mi take ženske gredo na k***c!
Poglej, jaz tudi ne odobravam tega, kaj počne, vseeno pa NI ONA TISTA, ki bi zaj*bala drugo zvezo. Tip je tisti. :wink: Če ne bi bila ona, bi bila pa prej ali slej katera druga.

Se čist strinjam. Js osebno nikol sicer ne bi bla z vezanim al pa celo poročenim tipom, ampak vseeno - za tako stvar sta potrebna dva.
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

metuljčica* napisal/-a:

Kriva sta oba.
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Sweet Princess napisal/-a:Jah, nisem mogla bit tih; Meni pa živc dvigne folk ki misli da je lajf tako popoln in super drooper; Na svet živijo pokvarjenci useh barv in nivojev in bom še 100ič ponovila da nej u lajfu dela usak kar njemu paše! Pa če obstajajo punce ki se dalejo dol z usakim ki ji prekriža pot - pa kaj? Pa kaj če nima slabe vesti da ga serje s poročenimi tipi? To je njen lajf in njena vest in s tem lahko počne kar je njej volja. Noben nima popolnega lajfa in usak ima svoje "napake" in svoje grehe s katerimi lahko popolnoma spokojno živi. U lajfu obstajajo še kakšen večje pi*darije kot je f** s poročenim. Namesto zgražanja raje globoko udihnimo in si iluzorno mislimo: use se vrača, use se plača.

Usak ima svoj lajf in živi po svoji vesti. In ni treba govort "mene bi blo sram" ipd. - ne ni potrebe po tem. Tebe je lahko sram, ok, ampak ne moreš govort da je njo lahko sram - ne - ni je sram, ker dela pač to kar ji paše in basta. Pa še enkrat bom ponovila - naj usak dela tisto kar njemu paše. In ni nobene potrebe po zgražanju nad xy nekom ki dela nekaj česar sami ne odobravamo.

In hvala bogu da so na svetu načelni ljudje, ki IMAJO svojo neomadeževano vest. Ampak - usi vemo da so tudi taki ki živijo brez vesti in jih boli *urac kaj si drugi mislijo. Pa na svetu obstaja še kaj hujšega kot je fu* s poročenim - meni gre recimo na bruhanje ko berem da 16-letnice kradejo k srake - in glej ga zlomka - brez kančka slabe vesti. Da o pedofiliji in incestu ne bom izgubljala besed. Sranje se dogaja usak dan. Dokler se ne dotakne nas osebno, bodmo raj tih in si mislimo svoje. Nobenmu ne mormo govort da ga je lohk sram glede česarkoli - pač ga ni - kaj to komurkoli mar?? :D

O, jaz potem nimam pravice povedat svojega mnenja, ker se mi to pač zdi obsojanja vredno? Pač tako mislim in pika. Vedno se pač postavim v vlogo tistega, ki je na koncu prizadet in ne bi bila rada enkrat punca fanta, ki me bo prevaral z eno tako, ki striktno igra na to karto, da zavaja tipe. Valda da bom krivila tudi tipa, ker sta OBA isto kriva, ampak verjetno se vsi strinjamo, da si pač nihče ne želi biti druga violina oz. izkusiti kako je, če si prevaran. :roll:
Uporabniški avatar
Sweet Princess
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sweet Princess »

Ne, nisem rekla da nimaš pravice izraziti svojega mnenja; Verjamem da si načelna punca in da ne obodravaš takšnega počerja, nimaš pa pravice soliti pameti in govorit da jo je lahko sram da kaj takega počne; Ona pač misli drugače kot ti in se ji to kar ti obsojaš zdi nekaj normalnega - to je pač njeno - drugačno - mnenje - oz. življenje.
Zmotno je tudi misliti da so usi ljudje načelni in imajo visoko moralo. Pač ljudje počnejo use mogoče - se varajo use povprek in sexajo s poročenimi. Pa kaj.

Da se ne bova narobe razumeli - ne obsojam tvojega pisanja - ampak hočem samo poudarit da naj pač usak počne kar mu je volja...In se nima smisla razburjati zaradi nekoga tretjega s katerim nimaš nobene veze.

ampak verjetno se vsi strinjamo, da si pač nihče ne želi biti druga violina oz. izkusiti kako je, če si prevaran

Normalno da ne. Ampak saj pravim - dokler se kaj tagega ne zgodi meni, me baš briga. To se dogaja na daily basis in življenje ni nobena pravljica. Vsak po svoje počnemo tisto kar nam paše, nas osrečuje. Obstajajo popolne zveze in punce ki so že u prvo našle svojega princa "in shiny armer" in ja, lepe stvari se dogajajo. Ampak se dogajajo tudi malo manj lepe stvari...in tudi te so del lajfa - če ne našega, pa od nekoga drugega.
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Tonja »

delusional napisal/-a:Tonja, ti si v marsikaterem postu poudarila, kako ženske ponavadi vpletajo čustva v seks, moški pa ne.
potem pa poudariš kako je to dvoje pri tebi strogo ločeno.
te je kdo prizadel in te naučil ločiti med tema dvema stvarema?
ker očitno prej nisi ločila, si bla kot vsaka druga ženska.
res me tudi firbca koliko si stara.

Stara sem 24 let.
Res je, ločim med čustvi in med seksom. Razlog,kako in zakaj to delam niso v tem, da sem bila čustveno ranjena, ampak preprosto so ti, da razlika med enim in drugim je. Glede veliko reči imam različne poglede na ljudi, na mišljenje iipd., predvsem zato, ker sem se vedno gibala v moški družbi.
Da, pri meni je eno in drugo ločeno. Čeprav dopuščam možnost, da se morebiti pri nekom enkrat razvijejo tudi čustva, pa čeprav bo sprva le fu* kolega.
MIsliš, da sem bila prisiljena zaradi nekoga, da sem začela bit taka? No, potem te moram popravit.
Mnenje, da ženska, ki ima več spolnih partnerjev je meni osebno zmotno.
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Yazmeen »

Sj jst tud ločujem seks in čustva, ampak ena moralna načela pa zarad tega še vseen mam, ker bi me pekla vest, oz. bi se sama seb zdela prasica, če bi počela neki, kar lahko nekoga prizadane...pa ne obsojam nobenga, vsak nej počne, kar mu paše!

Drgač pa, to kar počne Shannon, je pa čisti obrambni mehanizem, ker se je nekoč zlo fajn opekla in se zdj skuša zaščitit pred tem tko, da do nobenga nima kšnih pozitivnih čustev, al pa jih rajš skriva in ona moške obravnava kot spolne objekte (zato, da ne bi oni nje). Sam večno tega ne morš delat, pol si lahko ceu življenje sam, zato, da te ne bo spet kdo prizadel. Nekak je treba dat to čez in se spet naučit zaupat.
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Roberta R. »

Tamala_mrha napisal/-a:Mimo tega pač ne morem. Glede tega, da nekateri niste za resne zveze... me nič ne moti, ljudje smo si pač različni. Dajej se dol s tipi kolikor se hočeš, ampak da si upaš napisati, da to počneš celo z zasedenimi in s poročenimi (!), plus tega pa še napišeš, da NIMAŠ trohice slabe vesti pri tem, pa mi je dvignilo pritisk. In ne samo to, to kar ti počneš se mi zdi nizkotno, sramotno. Nikoli nisem in ne bom rekla besedice čez tiste, ki pač niso za resno zvezo in imajo f*ck frenda ali pa se vsakič dajo dol z drugim, i don`t care, dokler niso v igro vpleteni tudi zasedeni ali poročeni. Mene bi bilo sram na tvojem mestu in nič ne mislim šparat z besedami. Nikoli ne delaj drugim tistega kar ne želiš da drugi delajo tebi. Zaradi tega, ker te je en tip prizadel, ti ni treba zdaj zaj*bati še druge zveze ali celo zakon, ker mi take ženske gredo na k***c! Koliko jih je še na svetu in tudi takih, ki jih dobro poznam, ki so bile razočarane v ljubezni še velikokrat, pa so zato potem šle vse po vrsti sr*at z zasedenimi ali poročenimi? Niso, ker imajo toliko samospoštovanja. In patetične ste ženske, ki po enem tipu sodite vse moške oz. jim ne daste več priložnosti. Eden te prizadene in zdaj so vsi tipi p*asci, yea right, my ass. :roll: Kot sem že rekla, tudi če bi te prizadelo več moških, nimaš pravice zato vpletati sebe tja kjer ni mesta zate, pa četudi je tip zainteresiran v nulo, doma pa ga čaka punca ali bognedaj žena. Najlažje je misliti na svoje potrebe, vse drugo pa odmisliti. NOT, vsaj v tem primeru ne.

sej tuki se ne gre vsi tipi so prasci.. kokr to js razumem.. pač punca je imela slabo izkušnjo.. in take stvari vsak pač rešuje po svoje.. pravilno, napačno? kdo ve.. jebiga, ene ste močne in prebolite zadevo, tuki smo pa še druge, ki čez take stvari ne znamo it.. tut men se je v življenju tok stvari zgodil, da ne morem nobenmu na tem planetu več 100% zaupat.. niti svojemu fantu.. jebiga, tako je..
pač vsak po svoje kot mu paše.. in res nimaš pravice govort kako jo je lahko sram.. pač tebe bi blo, nje ni.. Sweet Princess - ful dobro povedano :zustimm:
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Odgovori