Izpit za avto

Klepetalnica, info, humor in ogromno drugih zanimivih reči...
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
Amaunet
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Amaunet »

Živjo!

Sem nova tukaj in sem ravno pred tem, da grem vozit.

Me pa zanima, če je katera delala izpit pri AMD Zvezda v Ljubljani?

In če bi mi lahko priporočila kakšnega dobrega inštruktorja?

Do zdaj vem samo za inštruktorico Majo, o kateri sem slišala deljena mnenja.

Bi bila zelo hvaležna za kakšen nasvet. :)
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a *hox* »

^^ Js sem delala tam. Inštruktorja ti ne morem nobenga priporočit, lahko pa ti enega 100% odsvetujem :D ..
Uporabniški avatar
Amaunet
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Amaunet »

*hox* napisal/-a:^^ Js sem delala tam. Inštruktorja ti ne morem nobenga priporočit, lahko pa ti enega 100% odsvetujem :D ..

Koga pa? Da bom rekla ne, če mi ga dodelijo. :D
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

^^ Maš na ZSju. ;)
*sanja*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a *sanja* »

MilkyWay napisal/-a:ko peljem u LJ, se vedno ustavimo na Lomu in zamenjamo voznika, tko da od tm naprej pelje moj fant :D ker si res ne upam še...nism še pripravljena...(ali pa sm in samo iščem izgovore :wink: )

Ne iskat izgovorov! :wink:
Če zdj ne boš probala, te bo sam še bl strah. Sj lahko greš recimo eno nedelo, k je lep vreme, pa gužve ni in se sam mal voziš po lublani (pa da je en s tabo). Boš vidla, da ni nč groznga. Js ti res svetujem, da čim prej probaš.
Uporabniški avatar
Tonja
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Tonja »

*sanja* napisal/-a:
MilkyWay napisal/-a:ko peljem u LJ, se vedno ustavimo na Lomu in zamenjamo voznika, tko da od tm naprej pelje moj fant :D ker si res ne upam še...nism še pripravljena...(ali pa sm in samo iščem izgovore :wink: )

Če zdj ne boš probala, te bo sam še bl strah. Sj lahko greš recimo eno nedelo, k je lep vreme, pa gužve ni in se sam mal voziš po lublani (pa da je en s tabo). Boš vidla, da ni nč groznga. Js ti res svetujem, da čim prej probaš.

Ja, to pa jaz tut priporočam... Moraš sama sebi zaupat! Meni so veliko reči "branli", ker so se bali za mene. In en brat me je skos drezu, da sn nesposobna vozit in da ne znam to in ono in drugo... In res nisem hotla vozit. Vozla sem kratke relacije npr. 20,30 km, več pa ne. Da ne govorim, da o Sloveniji pojma nisem mela (kje je kak kraj ipd.) In nekega dne mene razpizdi, ob 7ih zjutraj se jaz odločim avto zakurblat in sem šla na drug konec Slovenije. Ko sem to naredila, sem ugotovila, da ni razlike na cesti, cesta je cesta. In danes se peljem, kjer je treba, ni važno al je asfalt, al je gozdna cesta al je ne vem kaj... Poleti in pozimi, ni probema. V mestih ali na vaseh. In mojemu bratu sem zavezala lape, od takrat mi ne reče več, da ne znam vozit :D .
Jaz sem pred tem dejanjem mela milijon izgovorov, zakaj nebi vozla. Na koncu sem ugotovila, da sem samo sebe tolažla s tem, da sem se opravičevala, da sem prpa. Pa ni ga večjega užitka, kot je vožnja...Pa peljem kolege na Koprsko, sodeluce sem vozla po prireditvah, vozim podnevi, ponoči, zdj se menimo, da gremo v Švico na truck show (kolega svda neče pelat, bi mogla jaz :D )... Skratka... Cesta je cesta.
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kr.ena »

Se strinjam. S tem, da se meni zdi boljša varianta, da greš sama. Ker tako nimaš drugega izhoda in izgovora, kot da se znajdeš.
In znašla se boš, brez skrbi.
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

ooo hvala za spodbudne besede :bussi: ja vem ja...samo izgovore iščem...ampak res bi rabla en dan (ko bi se odstranli vsi avti :wink: ) in bi šla na izlet...kamorkoli...z mojim fantom zraven mene, ki me vedno tolaži in nasmeje, medtem ko vozim :)
in seveda...rabla bi še poln tank :D
Uporabniški avatar
lesnik
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a lesnik »

Pa kdaj se splača delat izpit takrat ko si polnoleten ali mladoleten?Hvala že v naprej.
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

ma po moje niti ni take razlike...js sm delala CPP-je, ko sm bla že polnoletna, pa nisem zato nič bolj slaba voznica :)
ma nekako je vseeno...dokler nisi polnoleten itak ne moreš delat republiških testov, tako da je po eni strani brezveze čakat in si samo nabijat ure, dokler ne postaneš polnoletna
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

*sanja* napisal/-a:

Se strinjam; ne išči izgovorov!

Poznam eno punco, ki se sama pelje v Lj samo po določeni poti, do določenega parkirišča in če tam ni prostora, se odpelje nazaj domou in gre na avtobus. :stupid:

Js sem vedno komaj čakala da se bom lahko vsedla sama v avto oz. da bom js vozila in mi res ni problem it nikamor, tudi če ne poznam ceste.

Milky ... Vozi, naj te ne bo strah in NE išči izgovorov!!! Za začetek naj bo kdo zraven tebe, boš vidla da bo vse okej. ;)
Uporabniški avatar
Bulma
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: BLTNC

Neprebrana objava Napisal/-a Bulma »

Evo...pa je meni tudi znan datum, ko bom (končno?) opravljala izpit. V ponedeljek zjutraj. Fuck me je že zdaj strah...

Upam da bom vsaj na poligoni dobra, da bom potem lahko šla še kam na cesto peljat. Vendar mi ne gre in ne gre ta slalom rikverc voziti :?
Is sex dirty? Only if it’s done right.
*hox*
Cosmofrik
Cosmofrik

^^ Kok ur pa imaš? A vi greste najprej na poligon, potem pa na cesto?
Mayflower*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Mayflower* »

Jz sm pa društveno uspešno opravla in zdej en mesec čakam na glavno. In v tem času mi bo itak nabila največ ur, rpi nas v Kranju je to pomoje kar ustaljena praksa. Jz sm že tok naveličana, da bi kr nehala vozt :D Mah ne, sej bom potrpela še te tri tedne ...
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

Ko sm jst delala izpit (v Kranju :D ), so ble full dolge čakalne vrste za glavno vožnjo in sm vme mogoče enkrat na tedn vozila, al pa še to ne. Tk da moj inštruktor je bil kul, kar se tega tiče, se mu ni šlo za to, da bi jst čimveč dnarja zmetala, ampak za to, da bom čimprej nardila (pa da se me znebi :lach: ).
Drgač pa pravjo, da ja, je kr ustaljena praksa nabijanje ur ke v tri krasne.
Zaklenjeno