Seks prijatelj/ica [ZT]
Ok, verjamem, da je težko ostat brez rednega seksa. Ampak, da bi mela zato samo seks kolega? Jaz ne.
Verjamem pa, da je praktično. Noben od njiju ne želi razmerja, svobodna sta kot ptička na veji in nimata tipičnih problemov fant-punca.
Kaj, ko pa nekdo čuti nekaj več? Potem je pa problem. Zato se takih igric jaz ne grem.
Verjamem pa, da je praktično. Noben od njiju ne želi razmerja, svobodna sta kot ptička na veji in nimata tipičnih problemov fant-punca.
Kaj, ko pa nekdo čuti nekaj več? Potem je pa problem. Zato se takih igric jaz ne grem.
LanaMaxim napisal/-a:Ok, verjamem, da je težko ostat brez rednega seksa. Ampak, da bi mela zato samo seks kolega? Jaz ne.
Se strinjam

No ja, sj to je od vsakega posebaj odvisno. Meni osebno je to bolje, ker mi do neke zveze ni. Če se pa preveč navežeš pa pač poveš tipu kaj in kako in če je pri njem isto potem kul, če ne pač greš, ti je en mesec bed potem greš pa naprej 

Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
No, pred kratkim na izletu sva bila s sosošolcem skupaj v sobi (več nas je bilo in smo pili), pa smo lepo skupaj v postelji spali - on zraven mene (nič se ni zgodilo) in od takrat mi je postal ful všeč. Že prej mi je bil simpatičen, pa tudi po karakterju se mi je zdel vredu, skos za fore... Zdaj pa sem zmedena, ker ne vem kaj on misli o tem... Se mi je zdelo, da je tisto noč bila neka iskrica med nama, po tistem v šoli pa sva se nekako odtujila eden od drugega.
Včasih opazim, da me gleda, potem pa umakne pogled, ko se ozrem v njegovo smer. Ne vem kaj si naj mislim... Moti me tudi to, da moj in njegov razred nekako nista najbolj prizanesljiva glede parov znotraj razreda oz. četudi bi bila par pa sva sosošolca. Nezreli so glede tega.
Kaj pravite na to kako se obnese takšna zveza? Ali je bolje, da ostaneva na neki distanci oz. sva le občasno skupaj, npr. samo ob vikendih in nisva par?

Čudno mi je ravno to, da je v tej situaciji tako sramežljiv, ker je drugače odprt in vedno za fore.
Glede tega, kaj bi si mislili drugi, če bi bila par... V bistvu je meni tudi vseeno, ker se še nikoli nisem ozirala na to, kaj bi drugi rekli, ampak tokrat je drugače, ker še nikoli nisem bila z nekom, ki bi bil moj sosošolec. Pa tudi ne vem koliko so kaj fantje pri 18ih zreli, ker sem do zdaj imeli dve zvezi, ko sta fanta bila od mene starejša 2, eden pa 3 leta.

- metuljčica*
- Cosmofrik
No, saj to ma vsak tak kak mu paše... Jaz za neko resno zvezo furat nisem. Sem raje freeway
. Neki sem probavala, ampak mi nekak te double zadeve ne ležijo, pa ah... Zaenkrat sem še tip človeka, ki uživa v tem, kar mu je ponujeno oz. kar si lahko vzame.
Najbolj mi je pa všeč pri teh "zvezah", da se ne navežeš na tipa/tipe in furama/furamo lajf kot kolega/i z občasnimi doldajčkanji.
Kar se pa zadovoljevanje potteb tiče... Hmmm... Res je, on zadovolji svoje potrebe, moje pa tudi
. Simbioza je reko ryu10kyu mende. Plus, da bo sam sebi naredil veliko uslugo, ker nem tečna. To je pa tut neki vredno
.

Najbolj mi je pa všeč pri teh "zvezah", da se ne navežeš na tipa/tipe in furama/furamo lajf kot kolega/i z občasnimi doldajčkanji.
Kar se pa zadovoljevanje potteb tiče... Hmmm... Res je, on zadovolji svoje potrebe, moje pa tudi

- delusional
- Cosmopsiho
Nisem Tonja, ampak si bom dovolila nekaj pripomniti
Kolikor sem brala njene poste, je Tonja pač tiste sorte punca, ki jo boli k... za to "kaj bodo drugi mislili" in pač uživa v življenju. Nisem zasledila, da bi jo kdo kdaj tako prizadel, da zdaj ločuje seks in čustva. Jaz recimo živim podobno kot ona, imam f** frende, tudi z zasedenimi se dajem dol, celo poročenimi ... nimam slabe vesti in nikoli se ne zaljubim, ker vem, da se ne morem.
Vidiš, jaz sem ena tistih, ki so bile včasih tipične ženske, romantične, v oblakih o princu na belem konju. Potem pa me je nekdo, ki bi mu zaupala tudi z življenjem, tako prizadel, da me je to trajno zaznamovalo. To se je zgodilo pred mnogimi leti in posledice so vidne danes. Moške imam samo za spolne objekte, čustveno se navežem samo na prijateljice (ki me seveda ne privlačijo).

Kolikor sem brala njene poste, je Tonja pač tiste sorte punca, ki jo boli k... za to "kaj bodo drugi mislili" in pač uživa v življenju. Nisem zasledila, da bi jo kdo kdaj tako prizadel, da zdaj ločuje seks in čustva. Jaz recimo živim podobno kot ona, imam f** frende, tudi z zasedenimi se dajem dol, celo poročenimi ... nimam slabe vesti in nikoli se ne zaljubim, ker vem, da se ne morem.
Vidiš, jaz sem ena tistih, ki so bile včasih tipične ženske, romantične, v oblakih o princu na belem konju. Potem pa me je nekdo, ki bi mu zaupala tudi z življenjem, tako prizadel, da me je to trajno zaznamovalo. To se je zgodilo pred mnogimi leti in posledice so vidne danes. Moške imam samo za spolne objekte, čustveno se navežem samo na prijateljice (ki me seveda ne privlačijo).
- delusional
- Cosmopsiho