Big Brother 2008

Vse o filmih, serijah, nadaljevankah, oddajah, showih ...
Odgovori
Uporabniški avatar
*zeljka*
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a *zeljka* »

Sweet Princess napisal/-a:Ena je omenla da je blo zmenen da je Marko sam 1 mesec not; Sam kako so pa vedl da bodo glih po enmu mescu Merkota nominiral?

men tud to ni lih jasn... :? kdo ve kaj se skriva v ozadju.
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Lj med tednom, med vikendi pa...

Neprebrana objava Napisal/-a moi T »

MsN napisal/-a:Trenutno mi je zrela za izpad Jeanine. Hinavka od zenske, stulacica stevilka 1 in ce njen tip ostane ob njej, se mi skrajno smili, ker je vec kot jasno, da ga tale nima niti malo rada. Neprijetna je za gledat, no, sostanovalci jo hecajo, da se je zaljubila v Dejana, ona ve, da ma zunaj tipa, pa se nedolzno smejcka in skoraj kima 'ja, ja'. Ojoj.

Eltyb je kot zenska v pms-ju, kar nekaj se joce in drzi mulo, Marcelo mi je postal cuden, Sandi je skrajno otrocji in tekmovalen (kako se je gnal po pasjem poligonu :lol: ), Naske nezrel in izredno podredljiv tip, Seba prelep in prepameten za ta svet (kao), Tjasa vidno zaljubljena v Sandija, drugace nemoteca, Sara tako-tako, na trenutke prepametna, Marko pa misli, da je na odru in da verjamemo v to igro, ki jo igra, Dejan pa se tudi spreminja iz kadra v kader ... zakljucek - poraz od tekmovalcev :)

Ti si pa popolna, škoda, da te ni notr, da bi gledali tvojo popolnost :wink:.

Drugače je tudi meni ElTyeb vedno manj ušeč, mi je bla pa njegova ženska zakon, ko je bla u oddaji (bomo vidli kaka bo pa notr). Dns bo še zanimivo... me zanima tudi, kdo je ta druga ženska.

Drugače pa po moje tole ni zrežirano, to se verjetno folk mal zmišljuje...
Just dance and everything it´s gonna be ok!
mily
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a mily »

Baje pride danes od Nasketa punca in en tranvestit oz. nekok tko. Ve kira če je res?
jagodka85
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a jagodka85 »

Možno je vse.
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

moi T napisal/-a:
MsN napisal/-a:Trenutno mi je zrela za izpad Jeanine. Hinavka od zenske, stulacica stevilka 1 in ce njen tip ostane ob njej, se mi skrajno smili, ker je vec kot jasno, da ga tale nima niti malo rada. Neprijetna je za gledat, no, sostanovalci jo hecajo, da se je zaljubila v Dejana, ona ve, da ma zunaj tipa, pa se nedolzno smejcka in skoraj kima 'ja, ja'. Ojoj.

Eltyb je kot zenska v pms-ju, kar nekaj se joce in drzi mulo, Marcelo mi je postal cuden, Sandi je skrajno otrocji in tekmovalen (kako se je gnal po pasjem poligonu :lol: ), Naske nezrel in izredno podredljiv tip, Seba prelep in prepameten za ta svet (kao), Tjasa vidno zaljubljena v Sandija, drugace nemoteca, Sara tako-tako, na trenutke prepametna, Marko pa misli, da je na odru in da verjamemo v to igro, ki jo igra, Dejan pa se tudi spreminja iz kadra v kader ... zakljucek - poraz od tekmovalcev :)

Ti si pa popolna, škoda, da te ni notr, da bi gledali tvojo popolnost :wink:.

Drugače je tudi meni ElTyeb vedno manj ušeč, mi je bla pa njegova ženska zakon, ko je bla u oddaji (bomo vidli kaka bo pa notr). Dns bo še zanimivo... me zanima tudi, kdo je ta druga ženska.

Drugače pa po moje tole ni zrežirano, to se verjetno folk mal zmišljuje...

Pa saj nisem dala sebe kot primer idealnega tekmovalca za BB, torej ...
Oni so se prijavili, so na oceh javnosti, so izpostavljeni in s tem se sprozi tudi efekt komentiranja. Kaj je tukaj napacnega?
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Meni grejo pa pač na živce ljudje, ki sam iščejo napake na drugih kot da so sami popolni. Mislm, itak, da ti ne morejo bit usi ušeč, sam pa da na vseh vidš same napake...
Sploh pa... naj bo tekmovalec še tako popoln, nikoli ne bo ustrezal vsem, zato se o idelanem tekmovalcu sploh ne more razparavljati.
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

moi T napisal/-a:Meni grejo pa pač na živce ljudje, ki sam iščejo napake na drugih kot da so sami popolni. Mislm, itak, da ti ne morejo bit usi ušeč, sam pa da na vseh vidš same napake...
Sploh pa... naj bo tekmovalec še tako popoln, nikoli ne bo ustrezal vsem, zato se o idelanem tekmovalcu sploh ne more razparavljati.

Meni pa se zdi, da vec ali manj vsi v tej temi in tudi kar se tice slavnih osebnosti na splosno iscemo napake in napakice pri javno izpostavljenih osebah. Pac je na delu psihologija cloveka, ne vidim pa nic resnega in napacnega v tem, ce izpostavim, kaj me pri tekmovalcih moti. Lahko bi nasla tudi kaj dobrega, ampak tako kot so prikazani na oddajah, se za moj okus pac kazejo v skrajno cudni luci. Nekomu pa se zdijo cisto vredu ... Vsak ima svoje mnenje in svoj pogled na dogajanje, ne? S tem pa ne mislim, da je nekdo boljsi ali popolnejsi kot drug ... dalec od tega.
Uporabniški avatar
ela85
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: na lepem
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a ela85 »

mily napisal/-a:Baje pride danes od Nasketa punca in en tranvestit oz. nekok tko. Ve kira če je res?

:eek: to pa bi blo presenečenje za stanovalce IN gledalce. vse je možno. žal mi je, da danes ne bom mogla gledati, kartice pa se mi tudi ne da za to kupovati. bom že "na čistem", ko spet pogledam sem... :D
jemina
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jemina »

Bogi Tayb, če pride res od Naskeja, ker on si tolk želi punco videt :wink:
Dame mas quiero mas
De esa bendita forma en que me miras
Solo tu, solo yo
Caricias que me roben la razon
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Sonce

Neprebrana objava Napisal/-a ryu10kyu »

Morda so to zato naredili da bo vsaj nekaj seksa v tem big brotherju :lol: :lol: :lol:
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

ryu10kyu napisal/-a:Morda so to zato naredili da bo vsaj nekaj seksa v tem big brotherju :lol: :lol: :lol:

Ah nč morda, sm 100% da zarad tega, ker glede tega se pa res nič ne dogaja. Še nš očka je dans pr kosilu, ko sem rekla da pride od enga punca izjavu, da se bo zdj vsaj kej dogajal :D

Drgač tud jst upam, da pride od Tayba punca, ker Naske pa njegova sta itak še čist v začetkih in ne bi blo tok zanimiv pomoje.

Huh tranvestit, če je res bo še zanimivo :D
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Kika »

nina je pa luštna dons, pa za spremembo mi je oblekca ful dobra :D
-rožca-
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: dolenjska

Neprebrana objava Napisal/-a -rožca- »

ej men tud :D tako bi si pa še jz prvoščila :wink: heh...
Uporabniški avatar
moi T
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Ja, sej to sm že jez eno stran nazaj napisala... ni nč seksa, pa treba pospešit :wink:.

Nina je tudi meni dns kul :D. Pa tudi Tina. Drgač pa je mela ta frendica od Markota bolj boge argumente... Mislm, sej so usi jedli vampe, pa niso pol usi prdeli in rigali... Jez upam, da gre Mare vn!
Uporabniški avatar
Maychy
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Se selim...

Neprebrana objava Napisal/-a Maychy »

Na strani BB sta že slikci in podatki novih stanovalk. Tako da lahko preverite katera je in katera ni. :wink:
--- Evil Is Just A Point Of View ---

--- Don't tell me the sky is the limit, there are footprints on the moon! ---
Odgovori