Sweet Princess napisal/-a:Ena je omenla da je blo zmenen da je Marko sam 1 mesec not; Sam kako so pa vedl da bodo glih po enmu mescu Merkota nominiral?
men tud to ni lih jasn... kdo ve kaj se skriva v ozadju.
MsN napisal/-a:Trenutno mi je zrela za izpad Jeanine. Hinavka od zenske, stulacica stevilka 1 in ce njen tip ostane ob njej, se mi skrajno smili, ker je vec kot jasno, da ga tale nima niti malo rada. Neprijetna je za gledat, no, sostanovalci jo hecajo, da se je zaljubila v Dejana, ona ve, da ma zunaj tipa, pa se nedolzno smejcka in skoraj kima 'ja, ja'. Ojoj.
Eltyb je kot zenska v pms-ju, kar nekaj se joce in drzi mulo, Marcelo mi je postal cuden, Sandi je skrajno otrocji in tekmovalen (kako se je gnal po pasjem poligonu ), Naske nezrel in izredno podredljiv tip, Seba prelep in prepameten za ta svet (kao), Tjasa vidno zaljubljena v Sandija, drugace nemoteca, Sara tako-tako, na trenutke prepametna, Marko pa misli, da je na odru in da verjamemo v to igro, ki jo igra, Dejan pa se tudi spreminja iz kadra v kader ... zakljucek - poraz od tekmovalcev
Ti si pa popolna, škoda, da te ni notr, da bi gledali tvojo popolnost .
Drugače je tudi meni ElTyeb vedno manj ušeč, mi je bla pa njegova ženska zakon, ko je bla u oddaji (bomo vidli kaka bo pa notr). Dns bo še zanimivo... me zanima tudi, kdo je ta druga ženska.
Drugače pa po moje tole ni zrežirano, to se verjetno folk mal zmišljuje...
MsN napisal/-a:Trenutno mi je zrela za izpad Jeanine. Hinavka od zenske, stulacica stevilka 1 in ce njen tip ostane ob njej, se mi skrajno smili, ker je vec kot jasno, da ga tale nima niti malo rada. Neprijetna je za gledat, no, sostanovalci jo hecajo, da se je zaljubila v Dejana, ona ve, da ma zunaj tipa, pa se nedolzno smejcka in skoraj kima 'ja, ja'. Ojoj.
Eltyb je kot zenska v pms-ju, kar nekaj se joce in drzi mulo, Marcelo mi je postal cuden, Sandi je skrajno otrocji in tekmovalen (kako se je gnal po pasjem poligonu ), Naske nezrel in izredno podredljiv tip, Seba prelep in prepameten za ta svet (kao), Tjasa vidno zaljubljena v Sandija, drugace nemoteca, Sara tako-tako, na trenutke prepametna, Marko pa misli, da je na odru in da verjamemo v to igro, ki jo igra, Dejan pa se tudi spreminja iz kadra v kader ... zakljucek - poraz od tekmovalcev
Ti si pa popolna, škoda, da te ni notr, da bi gledali tvojo popolnost .
Drugače je tudi meni ElTyeb vedno manj ušeč, mi je bla pa njegova ženska zakon, ko je bla u oddaji (bomo vidli kaka bo pa notr). Dns bo še zanimivo... me zanima tudi, kdo je ta druga ženska.
Drugače pa po moje tole ni zrežirano, to se verjetno folk mal zmišljuje...
Pa saj nisem dala sebe kot primer idealnega tekmovalca za BB, torej ...
Oni so se prijavili, so na oceh javnosti, so izpostavljeni in s tem se sprozi tudi efekt komentiranja. Kaj je tukaj napacnega?
Meni grejo pa pač na živce ljudje, ki sam iščejo napake na drugih kot da so sami popolni. Mislm, itak, da ti ne morejo bit usi ušeč, sam pa da na vseh vidš same napake...
Sploh pa... naj bo tekmovalec še tako popoln, nikoli ne bo ustrezal vsem, zato se o idelanem tekmovalcu sploh ne more razparavljati.
moi T napisal/-a:Meni grejo pa pač na živce ljudje, ki sam iščejo napake na drugih kot da so sami popolni. Mislm, itak, da ti ne morejo bit usi ušeč, sam pa da na vseh vidš same napake... Sploh pa... naj bo tekmovalec še tako popoln, nikoli ne bo ustrezal vsem, zato se o idelanem tekmovalcu sploh ne more razparavljati.
Meni pa se zdi, da vec ali manj vsi v tej temi in tudi kar se tice slavnih osebnosti na splosno iscemo napake in napakice pri javno izpostavljenih osebah. Pac je na delu psihologija cloveka, ne vidim pa nic resnega in napacnega v tem, ce izpostavim, kaj me pri tekmovalcih moti. Lahko bi nasla tudi kaj dobrega, ampak tako kot so prikazani na oddajah, se za moj okus pac kazejo v skrajno cudni luci. Nekomu pa se zdijo cisto vredu ... Vsak ima svoje mnenje in svoj pogled na dogajanje, ne? S tem pa ne mislim, da je nekdo boljsi ali popolnejsi kot drug ... dalec od tega.
mily napisal/-a:Baje pride danes od Nasketa punca in en tranvestit oz. nekok tko. Ve kira če je res?
to pa bi blo presenečenje za stanovalce IN gledalce. vse je možno. žal mi je, da danes ne bom mogla gledati, kartice pa se mi tudi ne da za to kupovati. bom že "na čistem", ko spet pogledam sem...
ryu10kyu napisal/-a:Morda so to zato naredili da bo vsaj nekaj seksa v tem big brotherju
Ah nč morda, sm 100% da zarad tega, ker glede tega se pa res nič ne dogaja. Še nš očka je dans pr kosilu, ko sem rekla da pride od enga punca izjavu, da se bo zdj vsaj kej dogajal
Drgač tud jst upam, da pride od Tayba punca, ker Naske pa njegova sta itak še čist v začetkih in ne bi blo tok zanimiv pomoje.
Ja, sej to sm že jez eno stran nazaj napisala... ni nč seksa, pa treba pospešit .
Nina je tudi meni dns kul . Pa tudi Tina. Drgač pa je mela ta frendica od Markota bolj boge argumente... Mislm, sej so usi jedli vampe, pa niso pol usi prdeli in rigali... Jez upam, da gre Mare vn!