Kaj je za vas debela ženska?

Za dušo in telo.
Odgovori
Shannon
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Shannon »

Nu$k@ napisal/-a:zame je debela ženska tista, ki mora hoditi na račko zaradi širine stegen in tista, ki v trgovini ne dobi niti enih hlač na svojo rit. (katerihkoli)

To ja ... sj veste, res preobilne ženske hodijo tako malo na "ven", al kako bi rekla. Kriza je takrat, ko se noge drajsajo od vrha do kolen (cela bedra). To je potem tud zdravstveni problem, ker se koža vname, peče in sploh poleti je menda še huje zaradi potenja.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Aloha napisal/-a:
jullia_ napisal/-a:
Lejla86 napisal/-a:Zame je (no ja mogoče ne lih debela, ampak) zamaščena tista ženska, ki ne skrbi za svoje telo, ki ne nardi niti koraka peš in ki se nezdravo prehranjuje (sorry, ampak samo od pudingov se ne da normalno živet)...pa če ma v tem primeru ženska 50 kg pri svojih 175 cm, zame nima lepe postave, če na njenem telesu težko najdeš mišično maso...

Eh, bulšit. Če je ženska suha, je pač suha. To ni garancija, da ima lepo postavo, da je brez celulita in da je privlačna, je pa definitivno suha. Ker je pač suha. 50 kil v večini primerov je suho.
Metalke krogle niso suhe. Njihovo telo je sicer ena sama mišica, suhe pa pač niso.

Sej Lejla najbrš ni misnla, da je taka bejba debela, ampak da nima lepe postave (lepo pač ni nujno suho), kr je brez mišic in spužvasta ... Lih tko suhost ne pomen nujno nizkega odstotka maščobe, zato je lahko taka bejba usen "zamaščena", ne splošno gledano, ampak glede na njeno kilažo.

Ja in? Če ima ženska 50 kil in niti % mišic, je še vedno suha. Lepa postava je pa drugo vprašanje. Nasprotje ni debela - lepa ampak debela - suha.
Vpletanje mišične mase je pa približno tako relevantno, kot če bi vztrajal, da ena bejba nima dolgih las ampak ima razcepljene.
Poleg tega pa ne moreš bit pretirano zamaščen s 50 kilami na 175 cm, ker tudi maščobe nimaš prav veliko, glede na to, da nekaj mišic itak imaš, da se sploh lahko pokonci držiš.
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Sonce

Neprebrana objava Napisal/-a ryu10kyu »

ja ampak meni se je že zgodilo da je bila ženska suha in vsa mehka...sem jo za rit prijel pa kot da bi puding prijel...ne vem ali je na hitro shujšala ali kaj...ampak sem jo še dostikrat videl pa je imela isto postavo...ženska zelo lepa ampak to me je pa kar malo odbilo da taka spužvasta okoli hodi po svetu :D Pa saj je bila kul noooo...samo pač razumem kaj je imela v mislih Aloha...pač ni imela mišic natreniranih in je potem pač taka bila kaj...
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
katalen
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a katalen »

Men je recimo Tjaša iz Big brotherja že debela.
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Sonce

Neprebrana objava Napisal/-a ryu10kyu »

katalen napisal/-a:Men je recimo Tjaša iz Big brotherja že debela.

Ni debela...močnejše postave je...debelost pomeni da je lažje okoli nje iti kot preskočiti jo! :D Tjašo je težje preskočiti kakor okoli nje iti...torej ni debela :P
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Ne, pretirano zamaščen sigurno ne, maš pa usen lahko preveč maščeuja za svojih 50 kil. Tega pa seveda ne vidš in ne moreš rečt na prvi pogled.

Pa ja, sej Lejla je govorila o "zamaščenih", ne suhih, debelih.
To, da je taka bejba suha, je itak dejstvo, pa ne glede na to, al ma pretežno mišice al špeh.

In ja, mišice al pa špeh so dost pomembn podatk, ne glede na kilažo.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ..Evelyn.. »

Tjaša ma lepo oblikovano postavo kljub parim odvečnim kg, jz na njej nism opazla celulita in margarinaste kože, kot ga opazim pr dost bolj suhih ženskah..
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
Dita-
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Dita- »

jz se sama sebi zdim izredno debela. pa to mi povzroča zadnje čase velike probleme...
mam 158 cm pa 47 kg.. pa sm se že full dobr počutla k sm shujšala (prej sm mela 53 kg), pol je pa pršlo do tega da je blo treba kavbojke kupt... in so mi ble preozke (zažirale v pas in je vse čez visel :S), večja številka mi je bla pa ohlapna pri stegnih. preprosto tako glupo postavo mam da mam noge pa ritko v redu, trbuh pa boke pa ne. in mi je grozno k se pogledam v ogledalo, in ne vem kaj nej še nardim. tečem 3x na teden, doma telovadim skoraj vsak dan, jem full zdravo, dost se gibljem, ne kadim, ne pijem alkohola, popijem 2l vode (+kšne zelene čaje). jao zdej sm se res zasikirala. dons sm pojedla jogurt pa majhn sendvičk z lahko poli. :/ ne vem kaj nej nardim ker mam samozavest na nuli in mi to največje probleme povzroča. poleg tega mi pa pol še tip govori skoz kok sm huda pa čist drobna pa sexi pa itd in mi gre res na jetra ker mam filing da mi laže...

oh ja.. se opravičujem za moje paničarjenje...
Our passion is our strength <3
Uporabniški avatar
laLa°°
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a laLa°° »

Dita-, nekaj je odvisno tudi od konstrukcije telesa. tudi jaz nisem zadovoljna s svojo postavo (ker sem podedovala čisto čudno obliko postave :?) pa imam čisto primerno težo.
Uporabniški avatar
metuljčica*
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a metuljčica* »

^ Ja enako. Jaz tudi nimam preveč kg glede na mojo višino, nisem pa zadovoljna s konstrukcijo (širši boki) in se na trenutke sama sebi zdim obupno debela. :( Pa čeprav tehtnica ne kaže tako.
MilkyWay
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: ...en tu corazón..

Neprebrana objava Napisal/-a MilkyWay »

katalen napisal/-a:Men je recimo Tjaša iz Big brotherja že debela.

meni se tjaša ne zdi debela...le malo preveč popolnjena je...
in če pogledaš okoli, je dooosti punc takih, kot je tjaša, zato ne moreš kar vseh označit za debele... :)
Uporabniški avatar
Dita-
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Dita- »

ja sj jz to dobro vem... da je kriva konstrukcija, ki sem jo po mami podedovala, ker je ona ista, veliko tok k jz, par kil več k jz in ista oblika postave... sam še vseeno, res se najbl sekiram ker loh se ne vem kako trudm pa bom še zmer taka... so dnevi k nimam problemov in se sama sebi zdim super, sam ti dnevi so redkost. proti podedovani konstrukciji pa najbrž ne pomaga nč... loh se s telovadbo izboljša, ampak lepo pa zgleda ne bo.

glede tjaše, men ma ona čist lepo obliko postave, mal bi se mogla učvrstit, mogoče laufat al pa aerobika pa bi mela super postavo!
no, kle je tist nelogičen del: tjaša se mi ne zdi debela, jz se pa sama sebi zdim, pa me je dost manj skupej kot tjaše.
Our passion is our strength <3
Uporabniški avatar
laLa°°
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a laLa°° »

meni gre najbolj na živce ker mam nekoliko asimetrično postavo in se zaradi tega včasih zelo sekiram, so pa tudi dnevi ko me to niti ne moti.
delam pa na tem, da si mogoče s telovadbo vsaj malo izboljšam.
nekaj me zanima: kako je to glede aerobike? imate kakšne kasete ali hodite na skupne vadbe? a se mogoče da kakšen tak programček z neta zlowdati?

js bom pa glede tjaše rekla tako, meni osebno njena postava ni všeč ker sem bolj pristašica "suhic", se mi pa ne zdi ne vem kako zelo debela. moram pa rečt, da tjaši paše tale postava. ne predstavljam si je suhe :D
Uporabniški avatar
Lara
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Lara »

Zame je debela tista ženska, ki ne more normalno funkcionirat zaradi svoje kilaže:
- ne more izvajat skorajda nobene večje fizične aktivnosti, vključno s hojo, ker ji je vse prevelik napor
- ima maščobo ne le na trebuhu, stegnih in zadnjici, ampak tudi drugje (nadlahti, gležnji, podbradek)
- ima zdravstvene težave zaradi svoje teže (psihične in fizične)
Uporabniški avatar
kr.ena
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kr.ena »

Lara napisal/-a:Zame je debela tista ženska, ki ne more normalno funkcionirat zaradi svoje kilaže:
- ne more izvajat skorajda nobene večje fizične aktivnosti, vključno s hojo, ker ji je vse prevelik napor
- ima maščobo ne le na trebuhu, stegnih in zadnjici, ampak tudi drugje (nadlahti, gležnji, podbradek)
- ima zdravstvene težave zaradi svoje teže (psihične in fizične)

Psihične težave zaradi svoje teže ima tričetrt čisto normalnih babnic, od katerih jih je veliko celo presuhih :wink:
Sicer se pa kar strinjam s tvojo utemeljitvijo.
Zašto se sve to dešava
da l čovek išta rešava
il smo samo tu zbog ravnoteže među zvezdama...
Odgovori