drgač pa ja jst si že kr neki časa sama use financiram kar se tiče "luksuza".v osnovni so me podpiral, potem sm šla pa hitr delat, ker mi je pač moril to da skos težim, mami dej mi dnar za uno, pa za tretje..

*purple* napisal/-a:*željka*, zato pa kupujemo ala spar mlekoker je cenejše, tko da ni dost razlike kot prej z alpskim recimo.
drgač pa ja jst si že kr neki časa sama use financiram kar se tiče "luksuza".v osnovni so me podpiral, potem sm šla pa hitr delat, ker mi je pač moril to da skos težim, mami dej mi dnar za uno, pa za tretje..bi pa če zdele gledam, rabla za vse kar si zdej poželim, tok k mam plače, pa je mal preveč da mi onedva dajeta.pa mi je tko čist kul.no včas pride do kšnga ornk odhodka (oprema fleta, izpit za avto) pa mi na konc mesca mal zamnka denarja.drgač pa kr gre no..
angel_girl napisal/-a:
Zanima me koliko mesečno zapravite denarja za:
1. hrana + pijača ter kje največkrat kupujete?
Malcam bolj poredko, hodim skorej vsak dna na pijače/kafe tko da 1-2 € na dan sigurno.
2. obleke in čevlje? Katera je vaša naj trgovina? Kaj od oblek najraje kupujete?
Obleke kjer dobim, ponavadi kak H&M, Zara, Bershka, Pull & Bear, Stradivarious al kko je že.. pač take trgovine za mlade k niso drage. najraje pa kupujem hlače. Kolko zapravim je pa odvisno od tega kolko časa nism bla na shoppingu. Ponavadi vedno presežem 100€, tudi ko pazim mi ne rata:?
3. modne dodatke? Katera je vaša naj trgovina? Kaj najraje kupujete? Kakšne modne dodatke?
Ponavadi kupim na morju, kake verižice, zapestnice, prstane, torbice itd. za take reči sm sposobna porabit tudi celo premoženje![]()
4. kozmetiko? Za katero kozmetiko več porabite dekorativno ali negovalno? Kje največkrat kupujete oz. katera je vaša naj trgovina?
V Mullerju al DM-u, več al manj negovalno, največkrat kupim kako maskaro al pa čistilni gel/kremo za obraz. Za to sm tudi sposobna zapravit OGROMNO
5. žuriranje + alkohol? Bolj malo zapravim za take stvari.
6. cigarete (če kadite)? /
7. dnevne pijačke (kavo in podobno)? s kom ponavadi hodite na pijačo? 1-2€. S prijatelcami/sošolkami
8. bencin al avtobus, tiste katere se vozite z njim? Avtobus je zastonj, bencin plačajo starši.
9. revija? katera ja vaša naj revija? poleg cosmota, ker predvidevam da večina ga prebirače ne pa to omenite
Cosmo, Elle (čeprou kupim samo 3x na leto)
10. frizerja? kolikokrat mesečno hodite k njemu? vsaka 2 mesca - nad 60 €
11. morje? (letno)
orhideja1 napisal/-a:Sweet Princess napisal/-a:Jaz ti lahko zagotovim da mene nihče ne financira - zadnjih 5 let se financiram popolnoma samostojnoPlačujem najemnino + stroške + use položnice popolnoma sama + use ostajo kot sm u postu napisala.
Pa mi znese. Pač je treba znat razpolagat z dnarjem ki je na voljo...Kšn mesec gre pač manj za oblekce in podobne pi**arije, kšn mesec pač več...
Evo končno ena. In koliko stane najemnina? Jaz bi glede stanovanja rada kako informacijo.
Koliko človek zmore s svojo plačo.
jullia_ napisal/-a:Tole je mogoče offtopic, ampak vseeno moram vprašat. Josephina, kako lahko 6 evrov na mesec za pijače zapraviš? Meni gre toliko cca na teden, pa se mi res ne zdi, da bi veliko naokrog hodila. A nikoli ne greš pred/med/po faksu na kavo s sošolci? Kaj pa med vikendi počneš, da nič ne pustiš v lokalih?