Razno razne (khm ... vulve)

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
*arabic_girl*
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Nova Gorica

Neprebrana objava Napisal/-a *arabic_girl* »

uhhhhh....te slike so mi kr dvignle samozavest, moja ni popolna ampak mi je zdaj še bolj ušeč takšna kakršno mam...
Uporabniški avatar
SSarchy
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a SSarchy »

Pa dobr, kakšne pa pol imate?? Če so vaše toook lepše od teh na slikah? Ne štekam, res.. A so mogoče iz drugačnega materiala, al kako?? Tukaj je tolk različnih primerov, da sploh ne vem, kako se lahko kakšna lulika takooo razlikuje od teh.. Enim se sploh ne vidi sramnih ustnic, enim le te visijo, potem so pa zraven še vsi primeri, ki sodijo nekje vmes. In to je to. Kaj je zdej tuki tok drugačnega, kot pri vaših? :? :?:
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
Uporabniški avatar
Ryu
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Ryu »

pa sej ni noben reku da so une na slikah grde al kaj, usaj men se ne zdijo take... pa nobena od nas nima nevemkaj lepše ampak samo malo drugačno... itk so pa na slikah tid take, kjer nič ne ''visi'', pa jih useeno kdo označi za čudne itd :? nekateri bi kritizirali celi različne frizure, samo zato ker so drugačne od tiste, ki jo ima dotični človek na glavi...
ljudje smo si pač različni, pa naj gledamo oči, postavo, stopala ali vulve... čuden ali grd pa samo zaradi tega ker imašv hlačah malo drugače oblikovano tudi nisi... različnim ljudem so všeč različne stvari in nekomu bo mogoče lih kakšna tista slika najbolj všeč...
Uporabniški avatar
SSarchy
Kofetarica
Kofetarica

Jz sm vidla že veliko lulik in tuki sam tega ne štekam, kakšna je potem LEPA vulva. Kot sm že napisala, je tukaj prikazanih tolk različnih 'oblik', da je sigurno ena med njimi, ki je podobna tvoji. Vi pa pišete poste ala 'Zdej sm pa lahko zelo zadovoljna s svojo, ko sm vidla te slike..' Pa dej povejte mi, kakšno mate, matr, sej so vse normalne!! Ene so sicer (meni) malo manj lepe, nekatere so pa full lepo oblikovane. In te, ki so lepe, vam niso lepe, ker vi imate lepše.. Kakšne že?? To me pa prow zanima, ker jz drugačnih, kot so te, še nisem vidla..
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Sonce

Neprebrana objava Napisal/-a ryu10kyu »

Meni so pa v bistvu bile vse lepe...ene imajo pač manjše žnable ene pa malo večje...pa kaj potem? :juggle:
Saj tudi joške na ženski niso vse popolnoma neštrleče in ne vem kakšne, pa se noben ne zgraža :D Predstavljajte si da je slučajno ena punca v 15 letu starosti brala to temo in ugotovila, da njena vulva tudi ni njej na oči lepa in bo zdaj vsa zakompleksana okoli hodila...in je sploh nobenemu ne bo upala pokazati,...kaj šele da bi dovolila da fant malo v spodnji del telesa pokuka in porazišče...ali se je kdo od vas kdaj vprašal kakšne posledice prinesejo vaša dejanja? :gruebel:

Meni osebno ni bila nobena grda...razen ena je res dosti izstopala...ne bom omenjal katera :lach: ...pa tudi tista je bila čisto luškana!
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
majaoko
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: okolica ljubljane

Neprebrana objava Napisal/-a majaoko »

Ok samo te slikice so res čudne :? Samo meni vse skupaj izgleda kot fotomontaža :?
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Sonce

Neprebrana objava Napisal/-a ryu10kyu »

Pa jaz ne vem kaj vam je? Pa saj noter v tistih slikah so zajete različne vulve, ki se jih najde...pa jaz ne vem kako lahko kdo reče da so nagravžne ali pa fotomontaže ali pa ne vem kaj. Jaz sem našel nekaj dosti sličnih tistim ki sem jih imel pač čast malo bolj podrobno spoznati v življenju...potem takem sem do sedaj imel resnično smolo da so bile vse grde in jaz tega nisem vedel :scherzkeks:

A mi lahko potem takem ena izmde vas ki trdite da so nagravžne pokažete sliko lepe in estetske vulve...da bom zdaj v prihodnosti vedel kaj je to lepa vulva, kajti očitno živim v iluzijah in nimam pojma kaj je to lepo? :gruebel:
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Uporabniški avatar
SSarchy
Kofetarica
Kofetarica

Prosim, če vsi, katerim so objavljene slike lulik grde in nagravžne, prilepite sliko lepe lulike, da vidimo, kaj je to LEPA vulva! Hvala
pinanina
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a pinanina »

Rezen treh bolj izsopajočih so vse ostale čist lepe in normalne lulike. Ali pa je bolj razprta ali manj je pa itak stvar okusa.
Uporabniški avatar
Boa
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Boa »

Mogoče je prva rahlo neobičajno, drugače so pa ostale popolnoma normalne in naravne.

Lahko pa da sem jst čudna in pač ne vidim nič groznega na njih.
Uporabniški avatar
Poki
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Poki »

Joj res se strinjam z zgornjim postom...komaj čakam da začnete lepiti svoje - tiste ki so kao normalne. Se bom spet nekaj novega naučila.
Cockta
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Celje

Neprebrana objava Napisal/-a Cockta »

Ne sekirajte se s svojimi lulikami. Ne priporočam gledanja tistim, ki imaste slabe želodce. Poglejte si tele:

klik

klik

klik

klik

klik

klik

klik

:unknown:
**pikaa**
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a **pikaa** »

joj sam tole pa ni čist normalen...se mi zdi k da majo ene otekline al kaj je to =/ si prepričana,da so prave:)
Uporabniški avatar
shy girl
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a shy girl »

:eek: :unknown: joj, groza... vse ostale prej so bile prav lepe, tole je pa no coment!
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Kolk ste nesramne... Ne moreš kar tako rečt, da je nekaj grdo, kaj pa če je tukaj kakšna s tako, pa ste ji s tem komentarjem življenje uničile... Vsaka je po svoje lepa, pa magari če je vsa zatečena in s 5centimetrskim premerom luknje...
Odgovori