Vse o kopalkah

Novosti, trendi...
Zaklenjeno
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Lorelai20 napisal/-a:Mislim da ni nobena jamrala kok ma grozno postavo pa da ma zato neke blazne bleme s kopalkami.. Men tele roxy pač niso ble ok, kr so mele na riti čist preveč blaga k ga nism mela kam dat (ok, lahk bi ga v rit zatlačla :rofl: )

Aha, mene je to pr Roxykah (pa tut na splošno) zmer čist izžiuceral ...

Prevelk spodn deu, da mi zakrije celo rit, al pa dvojn blago, preveč "pleničkast" feeling, pa še sto let se suši na riti ... nč od tega mi ni fino, kr mam rada čim večji deu tazadne lepo ofarban, tok blaga si je pa še zrolat težko, tko da - en velk minus!
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Lorelai20
Debatorica
Debatorica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Lorelai20 »

Točno tko. Za tangice redko kdaj zberem jajca (lani sm jih nosila kakšn teden septembra, ko je bila plaža relativno prazna), sam zavese pa res ne rabim nosit na riti :D Zato so mi ble pa res všeč kopalkice iz Pull and Bear, mini krpica na riti, ampak res fajn stojijo in nikamor ne lezejo :P
Uporabniški avatar
tani24
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a tani24 »

men so pa ful všeč od lisce kopalke letos:
http://www.lisca.si/index.php?sv_path=12,6249
sam hudič k mam slabe izkušnje k so se mi enkrat ene stopile, en let sm jih nosila, drugo leto sm odprla predal in je bila elastika čist stopljena notr. pa vse kopalke sm mela skupaj in so se edino te stopile.
tele so mi še posebi všeč:
Slika
Slika
Slika
tele bi ble pa mojmu všeč, sam pomoje nimam jajc za kej tazga :D Slika
Uporabniški avatar
Vermilion
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Kranj

Neprebrana objava Napisal/-a Vermilion »

ravnokar sem pogledala letošnjo liscino kolekcijo kopalk in sem čist navdušena nad enimi tremi...

včeraj sem gledala tud od nancy, ene so mi ble tud full simpatične...

pri obeh kolekcijah sem opazla ene živalske vzorce, ki so meni čist smotani

sicer pa zelo hitro počikiram, če je kaj pametnega zame, postava ni nikakeršen problem, problem so barve, ker mam bledo polt pa pegice... tako da črna pa bela takoj odpadeta... ponavadi nosim rdeče, turkizne, roza, ali oranžne barve kopalk... najboljš za moje pojme izpadejo živo turkizne pa seveda rdeče...

kaj pa boste letos kaj kupovale bikinke, take z modercem al tacele, ki so trenuto full moderne?

jst bom verjetno kar bikinke, obvezno s podloženimi oz. penastimi košaricami (za obliko, pa ne full), ker full lepš stoji vse skupaj pa še full bolše se počutim...

sj bi tacele, ker so mi full hude, samo ne prebavlam tok blaga na sebi, že tko se moram vedno preoblečt ko pridem iz vode, če ne imam takoj probleme z mehjurjem... pa še tisto malo barve kar jo dobim nebi rada, da bi bla flekasta... drugače moraš pa met za moje pojme full perfect body, da take kopalke lepo izgledajo, mal šephca pa je že čist grdo....
Uporabniški avatar
*skokica*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a *skokica* »

Jaz sem si včerja kupila tele bikinke od TopShopa. Všeč so mi, ker so pisane (in mi pašejo na bolj temno polt), pa ker so čist enostaven model. Sicer sem na www od TopShopa vidla še par luštnih, jih pa po naših štacunah žal nisem zasledila.
kafrca
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a kafrca »

js mam ene od lisce pa so kao trodelne, da maš dva spodnja dela kot hlačni del ala boksarce al pa navadne bikinke pa so mi ful všeč, ker so super barve in ker so kvalitetne sam js se naveličam enih stvari kmal, zato letos NUJNO nove kopalke :)
lolitaa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a lolitaa »

tanika* napisal/-a:Slika

Uauu, js te hočeeem!!!!
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
Uporabniški avatar
missy*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a missy* »

me too, me too :D
lolitaa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a lolitaa »

Kolk pa stanejo kej kopalke od Lisce?takoj ko bom mela čas jih bom šla izvohljat :D.
I wanna wake up in a city, that doesn't sleep.
Uporabniški avatar
tani24
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a tani24 »

js sm jih dons probala, vse so večinoma okol 30 evrov, kkšne mela več, mn pa že težko. te rdeče so mislm da 34 € al tm nekje. drgač pa ful dobr pridejo
tinika32
Sramežljivka
Sramežljivka

kopake brazilke

Neprebrana objava Napisal/-a tinika32 »

A bi katera imela brazilke kopalke, jst sem jih naročila iz Havajev, pa so mi žal :cry: premajhne, zgoraj M, spodaj L, nosim pa konfekcijo M, drugač so mi čist hude, spodaj brez trakcev, zgoraj bikinke, bele barve z lila in sivim trakci. Če katero zanima sem na gsm 041 890 902.
kamis
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a kamis »

Slika
Slika
tele dvoje kopalke so mi sanjske...

Tole bi pa ful mela za na plažo hodt
Slika
legally blonde
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a legally blonde »

A majo kje pr ns Billabong kopalke (zenske) al mam izgovor za nujn izlet u Biarritz :P
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Hja, če bi se jih dal kje dobit, pol edin u Madnessu al pa Hali 12 ...
Drgač pa ti kr užgi ta drugo opcijo :D .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Sonce

Neprebrana objava Napisal/-a ryu10kyu »

lolitaa napisal/-a:
tanika* napisal/-a:Slika

Uauu, js te hočeeem!!!!

Jaz bi tudi te imel z njo vred :D :D :D
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Zaklenjeno