Kontracepcijske tabletke
cascada11 napisal/-a:ja jst mam čist isto. MsN kok dolg si pa jedla yasminelle, da so te pol nehale bolet?jst jih jem zdej četri mesec pa mam ful boleče in to skoz
Mene so zacele boleti nekje med 3. in 5. mesecem jemanja, potem se je pa nehalo. Pa te bolijo cele? Mene so cele, predvsem pa bradavicke - sem mislila, da mi bo kaj odpadlo, sem bila ze cisto prestrasena, ampak se je zdaj umirilo, verjetno je to posledica drugih hormonov. Upam, da se ti to neha

hoj. mene pa zanima nekej druzga oz samo vaše mnenje. torej, v soboto bi mogla začeti z drugo škatlico kt yasminelle, in nisem začela. dons je pa tud prepozno da bi ane? kajti piše, če zamudiš več kot 12 ur se je treba posvetvt z zdravnikom... a je pol najbolj pametno, da počakam naslednjo menstruacijo in takrat začnem s kt ane? hvala za odg. 

cascada11 napisal/-a:ja men se zdijo tud nekam bol polnepa še boleče povrhu
jem pa drugač yasminele
evo js jemljem yasminelle. in opaženi stranski učinki do zdej so, da so precej večje (se mi zdi, da skor za košaro ) plus precej boleče in občutljive - take težke se mi zdi. pa na začetku mi je bilo slabo, ampak zdej se je stanje umirilo. upam, da minejo tile stranski učinki...

Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
cascada11 napisal/-a:alana napisal/-a:kaj pa če bi zamenjali tabletke?
jst sem jih že enkrat zamenjala, sem mela najprej Logest, tko da se ne bom več rajš tega igrala...bom še mal počakala, da se mi telo navad, če pa ne bo bolš, bom pa nehala vrjetn...
Pa saj mine, brezveze menjat, ker pol leta se telo sploh navaja na nove kt. Ce pa potem slucajno ne bo ok, pa menjas, ampak bo vredu

missy* napisal/-a:imam eno vprasanje, namrec M imam zaradi tabletk dolgo, 7dni (brez tabletk traja 4dni). Mislite, da bi mi jih zamenjala, ali je to premajhne razlog? Kajti 7dni je se normalno, meni se pa zdi, da se vlece celo vecnost.
Brezveze menjat zaradi tega, ker nimas zagotovila, da bodo katere druge kt skrajsale m. Imas pac tak ciklus, bi bilo pa dobro, da to poves ginekologinji in ce so m. mocne ter dolge, bo verjetno naredila ultrazvok, da vidi, ce je vse ok ... ce je, potem je pac tvoja m. daljsa. Kako dolgo pa jemljes kt? Po dolocenem casu jemanja se m. ponavadi obcutno skrajsa ...
Zdaj kaksne pol leta jemljem CILEST, prej sem jemala dooolgo casa DIANE 35, pri katerih je bila M normalno dolga.
Saj si tudi jaz mislim, da bi kar ostala na cilest, ker drugih problemov nimam, ampak pocasi mi gre zmeraj bolj na zivce ta dolga M
se posebaj, ker med M ne maram sexat, in tako moram bi 1 cel teden brez sexa 
Saj si tudi jaz mislim, da bi kar ostala na cilest, ker drugih problemov nimam, ampak pocasi mi gre zmeraj bolj na zivce ta dolga M

missy* napisal/-a:Zdaj kaksne pol leta jemljem CILEST, prej sem jemala dooolgo casa DIANE 35, pri katerih je bila M normalno dolga.
Saj si tudi jaz mislim, da bi kar ostala na cilest, ker drugih problemov nimam, ampak pocasi mi gre zmeraj bolj na zivce ta dolga Mse posebaj, ker med M ne maram sexat, in tako moram bi 1 cel teden brez sexa
Hja, raje 1 teden seksa manj kot cudno pocutje ali celo padec libida, se ti ne zdi? Sicer pa je to stvar okusa vsake posameznice

-
- Komunikatorka
- Kraj: ¤[MaRiBoR]¤
pa še moje problem..
zadnjih nekaj mesecev se mi dogaja da mam grozni pms čisto vsaki mesec, totalno sem utrujena, brez energije, depresivna, enkrat sem dobre volje, nasledni trenutek grezno tečna, pol spet v totalni depresiji in se jočem za brezveze... sej vem da naj bi bla nihanja normalna za pms, sam jaz mam dost tega, ker če mi kdo samo kaj reče v napačnem trenutku, se skregam... ni več normalno, včasih sem bla mal tečna zaj pa je katastrofa..
tabletk ne jemljem, pa sem razmišljala, da bi mi pa mogoče lahko pomagale.. kaj menite ve?
zadnjih nekaj mesecev se mi dogaja da mam grozni pms čisto vsaki mesec, totalno sem utrujena, brez energije, depresivna, enkrat sem dobre volje, nasledni trenutek grezno tečna, pol spet v totalni depresiji in se jočem za brezveze... sej vem da naj bi bla nihanja normalna za pms, sam jaz mam dost tega, ker če mi kdo samo kaj reče v napačnem trenutku, se skregam... ni več normalno, včasih sem bla mal tečna zaj pa je katastrofa..
tabletk ne jemljem, pa sem razmišljala, da bi mi pa mogoče lahko pomagale.. kaj menite ve?
To see a world in a grain of sand
and a heaven in a wild flower,
hold infinity in the palm of your hand
and eternity in an hour.
and a heaven in a wild flower,
hold infinity in the palm of your hand
and eternity in an hour.