Vse o kopalkah

Novosti, trendi...
Zaklenjeno
love18
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a love18 »

men so pa ful hude..pa mojem lubiti tut :wink: je pa res da niso lih za sončenje..so bul za pozno v dan..ko sonček že zahaja :wink:
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Zažiranje kopalk u špeh je men neki najgršga, kar loh vidm na plaži. In s temi kopalkami je še mal več možnosti za take prizore.

Men osebno una četrta fotka ne zgleda prou nč seksi, preveč okrogla za tak model kopalk.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
SSarchy
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a SSarchy »

Jz pa tega špeha sploh ne najdem in prav tako zažiranja...
Zemlja je velika učiteljica tistim, ki ji znajo prisluhniti. Življenje se tu ne bo končalo, ne glede na to, kaj počne človeštvo. Zemlja bo ostala. Le človeštvo se bo vrnilo v nič, od koder je prišlo, razen če ne bomo spremenili svojih navad!
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Jst sem govorila čisto na splošno o temi, koliko mora bit človek suh za take kopalke. Za Aloho pa itak vemo, da je sposobna celulit na kilometer zamerkat :)
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Hm, kot prvo, mislm, da nism nikjer omenila, da se dotični gdč. s fotke karkol zažira kamorkol, ampak da je pr takmu modelu kopalk verjetnost za to večja.

Kot drugo pa nism napisala, da je ženska špehasta, ampak da mi je mal preveč zaobljena/okrogla za tak (!) model kopalk in ne gledano na splošno.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Lorelai20
Debatorica
Debatorica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a Lorelai20 »

No mene so Roxy kopalke pustile letos na cedilu, sm res razočarana nad to kolekcijo kopalk. Sm pa včeraj popolnoma po naklučju našla v Pull and Bear take, k so delane za na mojo rit :D Po moje še nisem mela kopalk k bi tok dobr stale na njej :P
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Sej Roxy kopalkic bo še neki, te niso use :) ...

Men so sicer čist hude ene letošnje bikinke (kariraste, prevladuje roza, pa une zvezdice pa srčke majo na štrikcih :hearts: ), sam mi ne pridejo u pošteu :( .

Sm pa dons vidla konc hude Calvin Klein turkizne bikinke z oranžnim hibiskusom, aaaa, kaj bi dala, da bi jih moj geštel prenesu.
Lorelai20
Debatorica
Debatorica
Kontakt:

Aham, vem katere misliš :) So tud men padle v oči, predvsem zarad unih kuglc pa zvezdic na štrikcih. Roza barva da pa tko pr men sam še dodatne pike :P Ampak ja, tud men niso ble ok.

Ah, vsaj probat bi jih mogla, po moje bi bla pa prov presenečena nad tem, kako dobr bi zgledla. Js sm se pajkic pa skinik otepala več k en let (no dokler nism probala in ugotovila da je oboje fajn. Čeprov pajkice so še vedno pr men sam za športat :? )
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a densy »

kok pa je v roxyu največja košarca.. enkrat se spomnem da sem v berški gledala kopalke in so ble same AA košarce.. :eek:
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Josephina »

Kwa mate probleme. Mal prevec brezvezne. Sploh glede na to kasno postavo mata.
Lorelai20
Debatorica
Debatorica
Kontakt:

Mislim da ni nobena jamrala kok ma grozno postavo pa da ma zato neke blazne bleme s kopalkami.. Men tele roxy pač niso ble ok, kr so mele na riti čist preveč blaga k ga nism mela kam dat (ok, lahk bi ga v rit zatlačla :rofl: )
Tr|n|ty
Debatorica
Debatorica
Kraj: soncna dolina

Neprebrana objava Napisal/-a Tr|n|ty »

Eno vprašanje. Kje ste pa našle letošnjo kolekcijo roxy kopalk? K jst na njihovi spletni strani pod spring/summer 2008 ne najdem swimear. :?
Lorelai20
Debatorica
Debatorica
Kontakt:

Men tud ni znesl najt kopalk na njihovi strani :? Drgač pa sm jih letos vidla najprev v katalogu (la redoute), zdej jih majo pa v centru v quicksilver štacuni, v hali 12 pa emporiumu (sm kej spustila?)
Josephina
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Josephina »

Ok, pol se pa pardoniram.
Tr|n|ty
Debatorica
Debatorica
Kraj: soncna dolina

Neprebrana objava Napisal/-a Tr|n|ty »

Lorelai20 napisal/-a:Men tud ni znesl najt kopalk na njihovi strani :? Drgač pa sm jih letos vidla najprev v katalogu (la redoute), zdej jih majo pa v centru v quicksilver štacuni, v hali 12 pa emporiumu (sm kej spustila?)

hvala, bom šla mal pogledat ;)
Zaklenjeno