London

Popotovanja, izleti, tripi, trekingi, pohodništvo in še in še...
Odgovori
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

bejbe, jest se ful priporočam za konkretne predloge za hostle oz. hotele, kjer ste bile, pa da je bilo OK :) !!
Lejla86
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Lejla86 »

Midva greva 16. maja za 5 dni v London in sva zbrala hostel, ki ga najdeš na linku: http://www.jesmonddenehotel.co.uk/. Priporočila sta ga pa dva kolega od dragega pa ena moja znanka...tko da sva se odločila na podlagi pozitivnih izkušenj od drugih...upam, da bo kul. Sporočim, kako se je obnesl, ko pridem nazaj :D !
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Super, a lahk še poveš, kolk vaju bo koštalo, ker sm lih v službi pa ne morm dost brskat?
Lejla86
Kofetarica
Kofetarica

Dala bova £260.00 za dvoposteljno sobo, 4 nočitve z zajtrkom. Kuj je dražje, če je manj folka v sobi, sam men res ni, da bi spala z vsemi dokumenti pa denarnco zatlačenim za gatam :D .
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Sej men tud skupne sobe vedno manj dišijo...
bubabiba
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a bubabiba »

Lejla86 napisal/-a:Dala bova £260.00 za dvoposteljno sobo, 4 nočitve z zajtrkom. Kuj je dražje, če je manj folka v sobi, sam men res ni, da bi spala z vsemi dokumenti pa denarnco zatlačenim za gatam :D .

:lol: Huda. :D
Uporabniški avatar
Sweet Princess
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sweet Princess »

Ja sam res; Jst tut nism za take fore! Me gremo 3, pa smo tut uzele troposteljno sobo - sam zlomek k je kopalnica na štuku :? Jst k sm navajena na 5* hotel...mnja...mende bom preživela no :D usaj z denarnico za gatam mi ne bo treba spat upam :D
K se spomnem kaj za en hostel smo bookirale javim - mislim pa da nas bo za 7 nočitev z zajtrkom u 1/3 sobi pršlo sm ene 250 EUR po osebi, tut ni taka panika...

Jst grem 29.4. - pa prosm za šeeeee več informacij o "pocen" šoping štacunah, moj Eurocard že nestrpno čaka :P
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a MIGRENA »

Sweet Princess napisal/-a:pa prosm za šeeeee več informacij o "pocen" šoping štacunah, moj Eurocard že nestrpno čaka :P

Ja jest se tut priporočam :P ... bom sam za to priložnost vzela največji kufr sabo, da bom ja lahko čim več nazaj prinesla :lach: :wink:
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
Uporabniški avatar
Sweet Princess
Kofetarica
Kofetarica

Migrena: evo jst sm tut nazaj...Je blo mega! Definitivno priporočam usem (še posebej shopping addictom) da grejo in vidjo to čudo na Oxford Streetu :D

Se naslednjič zmenva in greva skupi - u London u shopping to? :D :D
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a MIGRENA »

^^ Jaaaaa :D sam ne vem kdo naja bi pol nazaj v Slovenijo zvleku :P
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
Uporabniški avatar
prinzessin
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: tu pa tam

Neprebrana objava Napisal/-a prinzessin »

Lejla86 napisal/-a:Midva greva 16. maja za 5 dni v London in sva zbrala hostel, ki ga najdeš na linku: http://www.jesmonddenehotel.co.uk/. Priporočila sta ga pa dva kolega od dragega pa ena moja znanka...tko da sva se odločila na podlagi pozitivnih izkušenj od drugih...upam, da bo kul. Sporočim, kako se je obnesl, ko pridem nazaj :D !

Vau :eek: , to je pa ful super hotel-zlo dobr zgleda soba in to. Ti kar zavidam. Jaz bi spala skor kjerkoli, sam da do Londona pridem :D
Uporabniški avatar
Sweet Princess
Kofetarica
Kofetarica

Ja ma sam res! Ful dobr zgleda! Me smo ble čist bliz tega k ga ti omenjaš - www.generatorhotels.com. Pa je bil ok - za hostel pač (u primerjavi s tem od Lejle) - sam kopalnice so ble OMG :eek: Ampak za preživet je blo - sej smo tko dam spale tm...

Pol povej kok je blo dejansko - če je blo res use tok fajn kokr zgleda...Pa kolk je cena na noč če smem uprašat?
bubabiba
Kofetarica
Kofetarica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a bubabiba »

Sej tukej pišejo cene na noč.
Lejla86
Kofetarica
Kofetarica

Sej midva mava tud kopalnico na štuk...v sobi je sam umivalnik, če se prov spomnem...bom sporočila, kko se obnese...naslednji petek že letiva :cool: !
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Jst sm si mal zamerkala ta hotel:
http://www.central-hotel-london.com/rooms/

obisk sva pa preložila na naslednjo pomlad, takle aprilsko-majski čas, da lepo do takrat našparava, ker ne mislim it v neko 10 in večposteljno sobo v hostlu in gledat potem za vsak evrček...

Tukaj bi naju prišlo npr. 4 nočitve z zajtrkom za dve osebi cca. 270 € v sobi brez kopalnice
ali pa 370 € v sobi s svojo kopalnico...
zdej pa lih ne vem, kolk je važn, da maš svojo kopalnico :gruebel:
Odgovori