Kontracepcijske tabletke

Za dušo in telo.
Zaklenjeno
Uporabniški avatar
crnolaska
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Dolenska

Neprebrana objava Napisal/-a crnolaska »

js mam pa en problem...tabletke jemlem že več kot pol leta, in zdaj sem zopet začela z novo škatlico...sem v prvem tednu nove škatlice...in ta teden sem pozabila vzeti eno tabletko, bilo je več kot 12 ur...potem sem pa vzela kr 2 naenkrat..upam, da ne bo kj narobe...skrbi me pa namreč, ker piše v navodilih, da če si v prvem tednu pozabila vzeti tabletko in si imela v tednu pred jemanjem novih tabletk spolne odnose, se naj bi posvetovala z ginekologom...ali je to ta teden, ko je bila pavza ali en teden prej?V tednu pavze nisem imela spolnih odnosov, en teden prej pa ja...zato ne vem ali naj bom v skrbeh ali ne...
Uporabniški avatar
amyZ
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: trbovlje

Neprebrana objava Napisal/-a amyZ »

Mislim da pomeni en teden prej, torej teden pavze.
Vedno delaj za življenje in ne dopusti da bi živel za delo!!!

http://amadeaz.blogspot.com/
la rožica
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: wonderland

Neprebrana objava Napisal/-a la rožica »

crnolaska napisal/-a:js mam pa en problem...tabletke jemlem že več kot pol leta, in zdaj sem zopet začela z novo škatlico...sem v prvem tednu nove škatlice...in ta teden sem pozabila vzeti eno tabletko, bilo je več kot 12 ur...potem sem pa vzela kr 2 naenkrat..upam, da ne bo kj narobe...skrbi me pa namreč, ker piše v navodilih, da če si v prvem tednu pozabila vzeti tabletko in si imela v tednu pred jemanjem novih tabletk spolne odnose, se naj bi posvetovala z ginekologom...ali je to ta teden, ko je bila pavza ali en teden prej?V tednu pavze nisem imela spolnih odnosov, en teden prej pa ja...zato ne vem ali naj bom v skrbeh ali ne...

pomojm se nimaš kej sekirat...vse bo ok-skoraj 100%.
tudi dr.pušenjak je na forumu povedal da bi mogla pozabit skoraj cel teden jemat tabletke da bi lahko zanosila.
..grešiti je človeško, občutek pa je božanski..
Gost

Neprebrana objava Napisal/-a Gost »

crnolaska napisal/-a:js mam pa en problem...tabletke jemlem že več kot pol leta, in zdaj sem zopet začela z novo škatlico...sem v prvem tednu nove škatlice...in ta teden sem pozabila vzeti eno tabletko, bilo je več kot 12 ur...potem sem pa vzela kr 2 naenkrat..upam, da ne bo kj narobe...skrbi me pa namreč, ker piše v navodilih, da če si v prvem tednu pozabila vzeti tabletko in si imela v tednu pred jemanjem novih tabletk spolne odnose, se naj bi posvetovala z ginekologom...ali je to ta teden, ko je bila pavza ali en teden prej?V tednu pavze nisem imela spolnih odnosov, en teden prej pa ja...zato ne vem ali naj bom v skrbeh ali ne...

Misljen je teden pavze. En teden prej je en teden prej ... ne dva tedna, ne? :)
Uporabniški avatar
anoyel
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a anoyel »

a se je kateri punci, ki jemlje KT drastično spreminjalo razpoloženje? zdej se smeješ, zdej si pa že na robu joka zaradi neke malenkosti?
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
Uporabniški avatar
missy*
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a missy* »

meni se je to dogajalo ze pred leti, pa sem menjala KT :) zdaj je vse super :)
Gost

anoyel napisal/-a:a se je kateri punci, ki jemlje KT drastično spreminjalo razpoloženje? zdej se smeješ, zdej si pa že na robu joka zaradi neke malenkosti?

Ma ja, polna si zenskih hormonov, sprijazni se, punce smo jokice in nihalke razpolozenja - zal.

Je pa res, da lahko kt stvar se stopnjujejo. Potem jih raje menjaj.
Uporabniški avatar
kajira
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a kajira »

ja, jst sm zdej končala prvo tablico in mi gre dostkrat za kšno malenkost na jok. 5 min prej sem pa lahko tako vesela, da me kar meče. sam ne vem, če je to (samo) zaradi KT.
Uporabniški avatar
cascada11
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a cascada11 »

kajira napisal/-a:ja, jst sm zdej končala prvo tablico in mi gre dostkrat za kšno malenkost na jok. 5 min prej sem pa lahko tako vesela, da me kar meče. sam ne vem, če je to (samo) zaradi KT.

skor sigurno je, jst sem najprej dobre volje, pol me pa kr neki zagrab in mam občutek, da mi gre vse narobe in kr jokam...pa kr znašala bi se tkrt na nekoga, sam se nekak obvladam..
Uporabniški avatar
anoyel
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a anoyel »

kajira napisal/-a:ja, jst sm zdej končala prvo tablico in mi gre dostkrat za kšno malenkost na jok. 5 min prej sem pa lahko tako vesela, da me kar meče. sam ne vem, če je to (samo) zaradi KT.

Popolnoma enako je pri meni. In najhuje je to, ko te nekaj s tira vrze npr. na faksu ali v sluzbi in bi se kar zjokal, nadzorujes se pa bolj težko... groza :?
Čas je vrednota,
ne mineva,
temveč ga uporabljamo.
Uporabniški avatar
cascada11
Sramežljivka
Sramežljivka

mene pa zanima, če ma še kera probleme z bolečimi prsmi skor cel mesec?
Uporabniški avatar
Amaretto
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Amaretto »

Ja men se to dogaja.. + nekam večje se mi zdijo :oops: Mam pa Diane35.

Tud to glede razpoloženja je res, ampak pri meni ni tolk hudo, nekak se še uspem kontrolirat.

Najbolj mi gre na živce to, da sem med sexom ful hitr suha. No, vsaj libido mi ni padu. Še. :D
I thought I was a fool for no-one, but oh baby I''m a fool for you...
Uporabniški avatar
cascada11
Sramežljivka
Sramežljivka

ja men se zdijo tud nekam bol polne :oops: pa še boleče povrhu :roll: jem pa drugač yasminele
Gost

cascada11 napisal/-a:mene pa zanima, če ma še kera probleme z bolečimi prsmi skor cel mesec?

Mene so na zacetku jemanja yasminelle po cele mesece bolele. Potem se je umirilo in me sedaj samo se pred m., ampak to tako, da sem obcutljiva na vsak dotik. Ni fajn :roll:
Uporabniški avatar
Blossom
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Blossom »

Ja, js mam tut boleče prsi že od marca (ker sem komaj takrat začela s KT), ampak na dotik, pa tut polne so bolj. Jemljem pa Yarino
Zaklenjeno