Vse o kopalkah

Novosti, trendi...
Zaklenjeno
spellca
Komunikatorka
Komunikatorka
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a spellca »

Letos si bom kupila ene enodelne.
Kej takega je mi je ful sexy:
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Kika »

to niso enodelne kopalke, ampak je monokini :D
Uporabniški avatar
ryu10kyu
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Sonce

Neprebrana objava Napisal/-a ryu10kyu »

Tole je meni malo preveč to much hot scena :gruebel:
Tangice so se desci že navadli in ne bulijo več...ampak tole bo spet povzročilo množično slinjenje moških po plaži :scherzkeks:
Žene so zato, da jih ljubimo, ne pa da bi jih razumeli. Oscar WILDE
Uporabniški avatar
°°°ČeŠnYa°°°
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a °°°ČeŠnYa°°° »

spellca prve so hudo hude :D, sej se vidi ktera firma je ;) mačka hudo dobr pride ;)
boš na ebayu kupovala? kolko pa pridejo take na ebayu?
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objava Napisal/-a Aloha »

Men ni ušeč ... Kr je pač to zdej kao neki "in" se bo po Portoružu sprehajal way too much bejb, k bodo u tehle čudnih krojih zgledale prej smešne kt pa sexy :D . Za tole je treba met res u nulo geštel. Pa celo tubo kreme na seb, da te ne prime, kr drgač ti neke smešne linije po telesu ne uidejo.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
kafrca
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a kafrca »

men tte monokinke al whatever se že reče sploh niso ušeč :) pol se bom pa sončla pa bom mela mal črne mal pa bele barve trebuh pa hrbet :D

že tak sovražim ko se mi od zgornjega dela poznajo naramnice :) ... rabim čimbolj žive barve in čimmanj krpic na seb :P
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a g00fy_qa »

Meni tudi niso všeč. :razz: Totalno nepraktične in na večini punc verjetno precej neseksi. :P
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
ŽuŽa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a ŽuŽa »

Pa sej te monokinke nej bi bile že lani moderne, vidla sem pa v njih zelo malo bejb ja. To so za moje pojme bl une fancy kopalkice, mal za v senčko pa koktejli pa to :lach: Joj zdj sm prov zakomplicirala. Uglavnem ja tud men so nepraktične, predvsem zarad (ne)zagorelosti.

Aia a je katera naročila že kopalke v Quelle al pa Neckermannu?
Picaboo
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a Picaboo »

spellca napisal/-a:Letos si bom kupila ene enodelne.
Kej takega je mi je ful sexy:
SlikaSlikaSlika
SlikaSlika

Hm... pol boš lohk šla pa konc poletja delat reklamo za Milko k boš tok šekasta :P Brez zamere no :D sej so hude, sam to res ful mal bejbam res paše, pa ful so nepraktične. To morš met res u nulo postavco, sam če mam pa js npr u nulo postavco pa rajš buhija pokažem :wink:
Uporabniški avatar
lolika69
Debatorica
Debatorica
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a lolika69 »

Men tud niso neki ušeč te kopalke.
THE ONLY ROOL ISDON''T BE BORING.DRESSCUTEWHEREVER YOU GO.LIFE IS TO SHORT TOBLENDIN.
Yazmeen
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Yazmeen »

No čeprov tale bejba (model za monikinke) je kr konkretna in ji kr pašejo, čeprov nima u nulo izklesane postavce.

Drgač so pa to kopalke za šmekat okol, ker so čist nepraktične. Jst bi zgledala k kšna lisasta krava še ceu let pol, če bi mela take kopalke. Najrajš mam čist miniaturne, pa še to jih dol vržem, če sm kje tko na samem.
Zadnjič spremenil Yazmeen, dne 14. Apr. 2008 21:57, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
iluzija
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a iluzija »

Yazmeen napisal/-a:No čeprov tale bejba (model za monikinka) je kr konkretna in ji kr pašejo, čeprov nima u nulo izklesane postavce.

Po mojem mnenju take kopalke dosti lepše izpadejo na ženski z malo bolj konkretnimi oblinami (okej, spet preveč ne), kot na bolj suhih dekletih. Vsaj moja kolegica ima podobne, jih je lansko leto kupila, in ji super pašejo - pa je daleč od punce, ki bi imela dobro postavo - se mi zdi, da ji vizualno določene pomanlkjivosti celo prikrije.

No, sama kar ostajam pri dvodelnih. Bikinke so zaenkrat še vedno moje najljubše :) .
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a densy »

men so prov grde te monikinke. fuj no, me prov zanima vzorček od sončenja na ženskah ki to nosjo :?
pinanina
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a pinanina »

Meni so tudi ful nepraktične te kopalke za sončenje, ker si potem ful lisasta.
Jaz imam najraje čist miniaturne, še najraje sem pa kar brez na kakšni nudl plaži.
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

Yazmeen napisal/-a:No čeprov tale bejba (model za monikinke) je kr konkretna in ji kr pašejo, čeprov nima u nulo izklesane postavce.

Odvisno, na kakšen način je ženska konkretna. Verjetno res bolje zgledajo na eni ženski z orenk joški in boki, kot na zobotrebcu, samo da se ti pa tist trakec čez trebuh v špeh zažre, pa že ne more preveč apetitlih izgledat.
Zaklenjeno