London

Popotovanja, izleti, tripi, trekingi, pohodništvo in še in še...
Odgovori
Damyanchyka
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Poletje

Neprebrana objava Napisal/-a Damyanchyka »

Damyanchyka napisal/-a:
Sweet Princess napisal/-a:He he - vas bom use prehitela - me letimo 29.4. :D Use že zrihtan, sam še plan ogledov in žuranja manjka! London - here we comeeee :P

Evo jst mam eno prošnjo za use k bi ble nazaj pred 10majem. Če bi mi lahko z Londona neki prnesla..zastavo od nogometnega kluba Chelsea ;) Brat ma roj.dan 17 pa bi rada prej pač mela to pr seb..prek neta se sicr da dobit,sam dražje stane..pa bi se pač dogovorl nekak..k vem,da bi je biu ful veseu k je nor na klub.. ;)

Lahk me kontaktirate prek ZS,dovolm :D
Narava je krivična. Psi ne znajo govoriti, medtem ko nekateri ljudje odlično lajajo!
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a MIGRENA »

Jest grem pa čez točno dva tedna v London :P ... waaa prov komaj čakam. Grem pa z bratom --> karte sva dobila za 110 € (oba) in hostel za 4 nočitve 290 € (oba). Se mi zdi za London kr ugodna ponudba s tem, da je hostel res tak fajn.

http://www.antigallicanhotel.com/
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
Uporabniški avatar
Sweet Princess
Kofetarica
Kofetarica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sweet Princess »

vo jst mam eno prošnjo za use k bi ble nazaj pred 10majem. Če bi mi lahko z Londona neki prnesla..zastavo od nogometnega kluba Chelsea wink Brat ma roj.dan 17 pa bi rada prej pač mela to pr seb..prek neta se sicr da dobit,sam dražje stane..pa bi se pač dogovorl nekak..k vem,da bi je biu ful veseu k je nor na klub.. wink

Hej bejba, sm šele zdele vidla tvoj post :D Lej, če vidim kje pa če ne bo predraga, ti prnesem! Oz. sploh ne vem kok stanejo take zastave...al bi raj šal al pa kej?!
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objava Napisal/-a [vanessa] »

London je kr fajn mesto, samo draaagooo :? Bi pa sigurno šla še kdaj nazaj. Hotel v katerem sm bla je bil sanjski (ok, sej je mogu bit za tiste 4 zvezdice)
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Kontakt:

Pa hudiča a je res tok drago? :?

Recimo shoping pa to? Sej te trgovine ala top shop in podobno so cene verjetno približno take kot pri nas?
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

MIGRENA napisal/-a:Pa hudiča a je res tok drago? :?

Recimo shoping pa to? Sej te trgovine ala top shop in podobno so cene verjetno približno take kot pri nas?

Ej nvem kko je zdej, jst sm bla tam 6 let nazaj pa je blo že takrat vse drago. Pomoje se je od takrat samo podražlo.
Sošolka k je bla lani tam 2 tedna je rekla, da je dobila en par zakotnih trgovinc k niso ble drage, samo če hočeš it v kak benetton, miss sixty al sisley in take trgovine je ful bolj drago kot pr nas in naših sosedih (Italija).
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

^^ To pa sploh ni res! Cene teh firm k so tud v sloveniji so približno iste. Sej na izdelkih v Sloveniji tud piše cena v funtih. Mogoče je majhna razlika, kat pa se pogliha s tem, da imaš tam res ogromno izbiro (Top Shop v 2-3 ogromnih nadstropjih, ne pa sam par kvadratnih metrov). So pa precej višje cene hrane (okoli 3× dražja hrana v restavracijah, celo v McDonaldsu), pa precej visoke cene busov in vlakov.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

*mala* napisal/-a:^^ To pa sploh ni res! Cene teh firm k so tud v sloveniji so približno iste. Sej na izdelkih v Sloveniji tud piše cena v funtih. Mogoče je majhna razlika, kat pa se pogliha s tem, da imaš tam res ogromno izbiro (Top Shop v 2-3 ogromnih nadstropjih, ne pa sam par kvadratnih metrov). So pa precej višje cene hrane (okoli 3× dražja hrana v restavracijah, celo v McDonaldsu), pa precej visoke cene busov in vlakov.

Mja moreš tudi pazit na menjavo denarja, ker na listkih je itak ful slaba. Na te listke se ne moreš zanašat. Samo če bi bli tudi v VB euri bi se lahko dalo primerjat.
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Kontakt:

Kaksno mate pa kej mnenje od Primarka? A je huda trgovina al bol štant roba?
lammy
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a lammy »

Primarket is the best :D Ne ful majo dobre cune, pa pocen. Majo tko majce in pižame za 5 funtov itd. Sm bla prov vesela, k so lansk let al pred 2 letoma ga postavil na Oxford Streetu, k prej je bil v 2. coni, se prov spomnm, k sva s frendico se tja peljali:) Ful velka štacuna, v 2 štukih, pa spomnm se, da je bla fuuuul dolga vrsta pred blagajnami:) spodi so ble vse odprte, vseh blagajn je blo pa pomoje 12 skp, 2 gor al pa dol. Pa dobr sistem je, k tm čakaš v vrsti, je zaslonček še, k ti piše katera blagajna je naslednja prosta.
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

MIGRENA, wiiiiiiii, šoping, a?? :D
Ej, kje si pa najdla tale hostel? Pa s kerim prevoznikom gresta?
jst sm kar mal napol zaplanirala, da bi jst tud šla :oops: , recimo tja na zgodnjo jesen, ko gre mimo dopust, pa ta ohcet (stroški), ki jo imam poleti, pol bi si pa še ta London privoščila in pol basta do konc leta.
Sam moj se že neki zgraža, haha...
Ko prideš pa nazaj, pa na polno poročat! :)
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Kontakt:

^^ Ohcet :eek: :eek: pa ja ne tvoja?

Za hostle lahko tukaj sčekiraš www.hostelworld.com in si tut rezerviraš termin. Letela bova pa z rayanerom iz Celovca k jest mam itak blizu pa ful je cenejši kot kak easy jet za katerega ti svetujem, da že zdej rezerviraš karte, če hočeš dobit kako ugodno varijanto.

Pa itak, da bom poročala :wink:
Mimi_M
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Primorska

Neprebrana objava Napisal/-a Mimi_M »

Hehe, ne, ne, kje pa... bo pa vseeno kar zalogaj, ker sem priča, se pa moja najboljša prijateljica poroči :razz:

A ti si pol kr sama izbrala hostel al si imela kakšna priporočila?
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Kontakt:

Mah men se sploh ni dal filozofirat k itak so vsi približno tam tam nekje. Men je blo sam važno, da imava zasebno sobo in kopalnico, mal sem prebrala opis in to je to. Sicer pa ta hotel ni v centru, ampak na vzhodni strani (Greenwich) sam mam itak kuj zraven podzemno s katero sem v 15 min v centru.

Oh, komaj že čakam 22.04. :D
linnka*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a linnka* »

^^Ko sem bila prvič V Londonu, smo bili tudi v hostlu v Greenwichu, samo se ne spomnim več v katerem. Najbolj mi je bilo bedno, ko so mi vsi govorili, da je vzhodni del Londona ful bolj nevaren, ker gre za revnejše dele. Ampak na srečo ni bilo nobene krize. Sem pa ob naslednjih obiskih Londona preventivno rezervirala hostle v zahodnem delu :D
Odgovori