klupko napisal/-a:že to da se rome tok preganja je sramota za Slovenijo
Oh, prosim te!!

g00fy_qa napisal/-a:@/\/\4t3j, torej jih je treba zatreti v kali? Ker če jim damo džamijo, bodo pograbili ne prst, niti roke ne, celo Slovenijo nam bodo vzeli!
Meni se zdi da je pomembna neka zdrava mera. Ja, ok, imetje džamijo. Ne dveh ali dvajsetih džamij, ne molitve otrok med poukom in podobnega. Je pa vprašanje če so naši politiki sposobni povedati "dovolj", ko bo dovolj.
Glede nasilja in muslimanov... Dokler bodo ljudje zaslepljeni z religijo (oz. s prepričanjem, da je to, kar vedo, edino prav in da ni nikakor drugače), bo tako. In ne samo pri muslimanih, lahko začnemo pogrevati tudi kristjane ali afriška plemena ali stare Grke ... the list is endless.
inaa napisal/-a:js nimam nc proti muslimanom, morm pa iskreno priznat da zadnje case kar poslusam v medijih (pa verjamem da je tega se ogromno pa se ne poroca) se mi je pa mal zamerla njihova vera...js je ne razumem, in je nikol ne bom mogla razumet tut ce sem prebrala kaksno poglavje dve iz Korana, pac je nasa kultura drugacna, ampak ok, probejmo bit strpni![]()
sem proti izgradnji đamije, ker kolkr sm js brala ni to samo verski objekt ampak en ogromn center s solo in nevemcim se use...mal pretiravajo..
BHawk napisal/-a:Sem absolutno proti graditvi džamije. Vsi vemo kaj so dosegli romi, prste imajo v politiki, v občinah so svetniki, država jih podpira in jim gleda skozi prste...
O ne. Če bi blo po moje, bi morali biti v državi vsi enaki, ne glede na družbeni sloj, spol, veroizpoved, raso...
BHawk napisal/-a:Večinska veroizpoved v Sloveniji je pač rimsko katoliška, takšna je bila pred 100 leti in poskrbeti moramo da tako tudi ostane.