Navdih z Instagrama: Lara Begič - dekle, o katerem bomo še veliko slišali!

13. 1. 2020
Navdih z Instagrama: Lara Begič - dekle, o katerem bomo še veliko slišali! (foto: Osebni arhiv)
Osebni arhiv

Če tudi ti obožuješ modo, te punce ne smeš nikakor spregledati! 😍

Lara Begič je mlada perspektivna Slovenka z visokimi cilji in prefinjenim okusom za modo. Cosmo uredništvo je očarala s svojo prikupnostjo in brezhibnim občutkom za lepoto. Tako Larin Instagram profil kot njen blog Mainstream Chic sta polna navdiha, zato smo prepričani, da bomo o tej punci še veliko slišali! Jo že spremljaš?

Kakšni sta tvoji jutranja in večerna rutina?

Rada si vzamem čas zase, preden začnem dan. Zbujam se okoli sedme ure, si naredim kašo z ovsenimi kosmiči in banano ter zajtrk pojem kar v postelji. Prvi obrok v dnevu spremlja epizoda aktualne serije, trenutno ta čas pripada Devici Jane.

Nato si umijem obraz in nanj nanesem izdelke, ki jih uporabljam za jutranjo nego kože. Med moje najljubše izdelke spada krema Biologique Recherche Placenta, ki je popolna podlaga za ličila. Ličenje mi, če čas to dopušča, vzame dobre pol ure. Trenutno ne morem brez podlage Estee Lauder Double Wear in korektorja Lancome Teint Idole Ultra Camo, ki zakrijeta nepravilnosti na mojem obrazu.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MAINSTREAM CHIC (@larabegic) on

Ko zaključim ličenje, sledi urejanje las, ki se običajno zaključi z nizko figo, saj mi oblikovanje las ne gre preveč dobro od rok. Nato se oblečem, v dvigalu bloka posnamem kakšno Instagram zgodbo in uberem pot pod noge, kamorkoli sem že tisti dan namenjena – na predavanja, v službo ali le na jutranji zmenek s kavo.

Večerna rutina je precej podobna jutranji, vzamem si čas za nego obraza, privoščim si sproščujočo kopel in pogledam kakšen film.

Kateri je tvoj najljubši zimski kos oblačila in kateri so tvoji top trije trendi to zimo?

Zagotovo je moj najljubši kos oblačila kakovosten plašč. To je kos, ki soustvarja vsak modni videz. Pomembno se mi zdi, da je nevtralen in dovolj širok, da lahko spodaj oblečeš debel pulover, vendar še vedno dovolj unikaten, da poživi vsako modno kombinacijo.

Mislim, da aktualni kosi te sezone ostajajo kavbojski čevlji, pridružujejo pa se jim bulerji v vseh različicah. Poudarek je tudi na ‘teddy’ plašču, ki si ga sama še nisem privoščila.

V zadnjem času se ti veliko dogaja – lahko v naslednjem letu pričakujemo kaj (zate) še posebej velikega?

V letu 2019 sem šla kar precej iz svoje cone udobja in sem pridobila ogromno nepozabnih izkušenj. Tudi v letu 2020 bom še naprej stremela k temu, da sledim svojim sanjam. Idej je ogromno, prav tako tudi načrtov.

Kdo ali kaj ti je v življenju največji navdih?

Iz perspektive mode so mi v navdih predvsem ženske podjetnice, ki so uspešne v industriji, kjer za napake ni prostora. Zahvaljujoč Instagramu tako spremljam ogromno posameznic, ki me iz dneva v dan motivirajo.

V osebnem smislu pa sta to moja starša, saj sta oba za svoj poklic izbrala svoje poslanstvo in se zato nikoli ne nehata učiti. Naučila sta me, da moram biti predvsem dobra do drugih, obenem pa me nenehno spodbujata in brez kakršnihkoli dvomov podpirata.

Če bi se imela možnost vrniti v preteklost, kaj bi si sporočila pri 15 letih?

Sporočila bi si, da se bo vse izšlo, kot se mora, da naj se malo manj sekiram. Pogosto se kar uščipnem, saj sem tako zelo ponosna nase in na osebo, v katero se počasi razvijam. Cilje, ki sem si jih kot najstnica zastavila, redno črtam s svojega seznama, nanj pa dodajam nove, višje.

Sporočila bi si, naj ostanem zvesta sebi in naj se ne spreminjam zato, da bi ugajala drugim. In da se vsak problem najprej zdi veliko večji, kot je v resnici.

Po čem si boš najbolj zapomnila leto 2019?

Leto 2019 je bilo zame prelomno. To je bilo leto, ko sem spoznala, kdo sem in kaj od življenja pričakujem. Ugotovila sem, s kakšnimi ljudmi želim biti obdana in kaj želim početi. Če pomislim na točno določene dogodke, pa bo v tem letu posebno mesto vedno rezervirano za letošnji Teden mode v Milanu, ki je presegel vsa moja modna in izkustvena pričakovanja.

Članek lahko najdeš tudi v decembrski številki revije Cosmopolitan, ki te že čaka na poličkah tvoje najljubše trafike.

Mimogrede, že poznaš profil @cosmogangslovenija, ki povezuje dekleta, ki želijo ustvariti več?

Pridruži se nam in postani čisto prava Cosmo ambasadorka ter vsak mesec prejmi na dom revijo popolnoma brezplačno!

Pripravila: Nika Švajncer

Fotografije: Osebni arhiv

Preberi še: Navdih z Instagrama: Kdo je v resnici Slovenka, ki navdušuje z električnim zvokom violine?

Priporočamo tudi: Navdih z Instagrama: Kdo je kodrolasa Neža Spruk, ki je prevzela Cosmo uredništvo?