Nova platforma Cosmopolitan Cares: V duševni stiski ti pomagamo z dipl. biopsihologinjo Mikelo

Tam ti dipl. biopsihologinja in absolventka psihosocialne pomoči Mikela Veren pomaga prebroditi te čudne dni.  

Nova platforma Cosmopolitan Cares: V duševni stiski ti pomagamo z dipl. biopsihologinjo Mikelo (foto: K.B.) K.B.

Zaradi preprečevanja širjenja novega koronavirusa večina Slovencev #OstajaDoma.

Nekaterim se preživljanje dni v pižami, v družbi Netflixa in pravkar pripravljene domače pojedine ne zdi nič takšnega, spet drugi se v času karantene spopadajo s hudo duševno stisko.

Dejstvo je, da nam vsak dan prinese nove izzive, s katerimi se še nikoli nismo srečali. In nič ni narobe s tem, da imamo pri tem težave.

Če se počutiš osamljeno, če se v tebi povečuje občutek tesnobe, in če nikakor ne najdeš poti iz začaranega kroga negativnih misli, ti bo pri tem pomagala dipl. biopsihologinja in absolventka psihosocialne pomoči Mikela, ki bo na naši novi platformi Cosmopolitan Cares delila nasvete, odgovarjala na tvoja vprašanja (pišeš nam lahko na Instagramu in Facebooku) in osvetljevala tiste vidike našega vsakdana, pri katerih kljub trenutni situaciji še vedno lahko držiš vajeti v svojih rokah.

Na slovenskem uredništvu blagovne znamke Cosmopolitan smo se tako odločili združiti moči in ustvariti svetlo spletno skupnost, v sklopu katere bomo pripravili nasvete, kako v teh dneh poskrbeti zase.

Pobrskaj po anti-stresnih nasvetih profesionalke, odliiiiičnih receptih, kratkih posnetkih in zdravih rutinah, ki bodo tvoje misli popeljale v stanje zen. 

Želiš nasvet biopsihologinje Mikele? Pošlji ji sporočilo v naš Instagram ali Facebook nabiralnik, ne skrbi, tvoji osebni podatki bodo ostali anonimni! 

#CosmoCares podpirajo: