#CosmoCares Masterclass lahko zdaj slišiš tudi v obliki podkasta

V teh zanimivih časih si nadeni slušalke, odmisli svet in pusti, da ti mir pomagajo najti cosmo strokovnjaki in znani obrazi.

#CosmoCares Masterclass lahko zdaj slišiš tudi v obliki podkasta (foto: Profimedia) Profimedia

Poslušaj cosmo podkast, ki je tokrat nastal v okviru projekta #CosmoCares Masterclass.

Zadnji mesec si lahko na naši spletni strani spremljala predavanja in vsebine na temo mentalnega zdravja.

Znani strokovnjaki so povedali, kako se dobro počutiti v svoji koži, kako uspeti s svojimi idejali, se rešiti nepotrebnih skrbi in zaživeti tako, da bo vsak tvoj dan najlepši.

Zdaj lahko vse modrosti vpiješ kar preko slušalk ...

#1 PETRA KORDIŠ: Kako potovanja vplivajo na naše duševno zdravje?

Petra Kordiš, izvršna direktorica znamke Charming Slovenija, te bo v svojem predavanju popeljala čez hitro zgodovino potovanj, in povedala, zakaj je oddih dober za naše mentalno zdravje in potovanja odličen način skrbi zase.

#2 DR. VERONIKA PODGORŠEK: Kako imeti lepe odnose?

Dr. Veronika Podgoršek, doktorica znanosti s področja družinske in zakonske terapije, pravi, da je za dobre partnerske odnose potrebnih veliko več dejavnikov kot le ljubezen. Zlasti, da bi lahko trajali. Ti pa so pomembni tudi za dober odnos na delovnem mestu ali med prijatelji.

#3 NASTJA KRAMER PESEK: 5 nasvetov za srečno, zdravo in dolgo življenje

Nastja Kramer Pesek, ustanoviteljica in solastnica podjetja Malinca, ti bo na podlagi lastnih izkušenj predstavila nasvete za srečno, zdravo in dolgo življenje. Govorila bo o pomembnosti pravilne izbire hrane, o pitju vode, spanju, gibanju in premagovanju stresa ter pozitivnem razmišljanju.

#4 AJDA ROTAR URANKAR: Kako poiskati pravo ravnovesje med delom, družino, partnerskimi odnosi in skrbjo zase?

Ajda Rotar Urankar, produktna menedžerka v podjetju Celtra, oblikovalka in lastnica blagovne znamke Minimellows, poudarja pomembnost ravnotežja v življenju. Delila bo, kako usklajuje družinsko življenje z uspešno kariero v tehnološkem svetu in poleg vsega najde čas še za svoje ustvarjalno-podjetne projekte.

#5 PETRA ŠKABAR IN ŽIVA MANJA PETROVEC: Vpliv družbenih omrežij na duševno zdravje?

S Petro Škabar, diplomirano psihologinjo, študentko kognitivno-vedenjskega svetovanja in terapije ter vodjo projekta Izpovedi mentalnega zdravja in Živo Manjo Petrovec, predstavnico društva študentov psihologije je Anamarija Lukovac, izvršna urednica Cosmopolitana, govorila vplivu družbenih omrežij na duševno zdravje. Družbena omrežja danes uporabljamo skoraj vsi. Slišimo za vse te negativne vplive, ki jih družbena omrežja imajo na nas … Je kdo imun? Kdo je najbolj ranljiv? Kako se lahko zaščitimo?

Cosmo Podcast lahko spremljaš tudi na iTunes ali v aplikaciji Podcasts na tvojem telefonu in na Spotify-ju.

Cosmo podcast si lahko zavrtiš na poti v avtu, med pospravljanjem ali telovadbo. Primeren je za vse dni, ko ti prijateljica ne dvigne telefona.

NUJNO poslušaj, sledi in deli!

Fotografija: profimedia

(P.s. Adijo, čao ... Ti maham do naslednjič! Tvoj Cosmo ❤️)

#CosmoCares podpirajo: