Ženske, rojene v teh 4 znamenjih, nikoli ne pozabijo svoje prve ljubezni

12. 9. 2020
Ženske, rojene v teh 4 znamenjih, nikoli ne pozabijo svoje prve ljubezni (foto: Profimedia)
Profimedia

Posebna izkušnja zaljubljenosti, ki običajno prav vsem ostane v spominu je prva ljubezen. Ne glede na to, ali ste bile z njim kratek čas ali pa nekaj let, on je vaša prva ljubezen. Določene ženske o prvi ljubezni ne razmišljajo, za druge pa je le ta v življenju prav poseben pečat, na katerega ne pozabijo. Preverite katere ženske, glede na astrološko znamenje težje pozabijo vibracije prve ljubezni!

RAKICA

Za rakico, ki je zelo čustvena in med vsemi najbolj povezana s preteklostjo je zelo težko preboleti prvo ljubezen. Čeprav se bo morda trudila, da bi izbrisala vse spomine nanj, zaradi svojih sentimentalnih vzgibov ne uspeva zlahka.  Čeprav se rakica popolnoma posveča novi ljubezni, jo v mislih večkrat pokliče prva ljubezen, s katero sedanjo ljubezen tudi občasno primerja. Ko sliši komad, ki jo spominja nanj se vrne v mladost in podoživlja lepe trenutke zaljubljenosti. Včasih celo noče sprejeti, če ga slučajno sreča, da sedaj ni več tako popoln, saj ne želi izgubiti svojega ideala, o katerem tako rada sanjari.

BIKICA

Bikice so izjemno trmaste ženske, tako v poslu, odločitvah, kot tudi v srčnih zadevah. Medtem ko potrebujejo mnogo časa, da se odprejo novim ljudem in izstopijo iz območja svojega udobja navad, se raje zadržujejo v preteklosti, saj so jim ti občutki že poznani. Zato je za bikico izjemno težko preboleti prvo ljubezen. Tudi ko išče nove partnerje, ki bi bili primerna dolgoročna izbira, se večkrat ustavi pri tistih, ki so videti podobni po zunanjosti ali osebnosti njeni prvi ljubezni. Vedno, tudi čez dvajset let se bodo, ko bodo kuhale najljubšo jed prve ljubezni zagotovo vsaj za trenutke spomnile nanj.

TEHTNICA

Čeprav so tehtnice ženske, ki so znane po zvestobi, umirjenosti in potrpežljivosti, si ne morejo pomagati, da se ne bi večkrat vračale v zavetje svoje prve ljubezni. Seveda le v mislih, saj si ne želijo drame ter avantur in ne naredijo nobenega konkretnega koraka, da bi se vračale nazaj k bivšemu. Tudi če je bila izkušnja s prvo ljubeznijo slaba, jo bodo tehtnice v mislih idealizirale in ohranile na prvo ljubezen le lep spomin. Tako ko razlagajo o svoji preteklosti, v njej večkrat omenjajo svojo prvo ljubezen, s čimer lahko pri sedanjem partnerju zanetijo tudi ljubosumje.

RIBICA

Za ribico ni lepšega trenutka, kot je tisti, ko se udobno v mislih namesti v svoji pravljični ljubezenski zgodbi. Ker je zelo čustvena, ji bo njena prva ljubezen za vedno ostala v spominu. Kot nekakšna prispodoba srečne zgodbe, ki ribico pomiri, še posebej v težjih trenutkih. Ker se določeno razmerje ni izšlo, še ne pomeni, da se bodo ribice odpovedale veliki ljubezni. Morda bodo zatrle svoja čustva, a na skrivaj bodo še vedno upale, da se prva ljubezen kdaj spomni nanje.

Pripravil: Horoskop.si

Fotografije: Profimedia

TEDENSKI HOROSKOP: To te čaka v tednu med 7 in 13. septembrom (pripravi seeee!)

HOROSKOP: TO je najboljša lastnost tvojega znamenja (vendar jo pogosto spregledaš!)

Novo na Metroplay: Matej Zemljič o zakulisju snemanja, dojemanju igralstva in stvareh, ki mu pomenijo največ