TEDENSKI HOROSKOP: To te čaka v tednu med 7 in 13. septembrom (pripravi seeee!)

Preberi, kaj so ti zvezde namenile v tem tednu, ter končno uresniči svoje sanje! 😍

TEDENSKI HOROSKOP: To te čaka v tednu med 7 in 13. septembrom (pripravi seeee!) (foto: Profimedia) Profimedia
7. 9. 2020

OVEN

Raziščite določene stvari, preden razsodite določeno situacijo, ki še ni dobila prav oblike. Na zadevo gledate iz drugega zornega kota kot ostali, zato se posvetujte z njimi preden karkoli podpišete. Konec tedna, ko bo luna v raku bodite še posebej previdni, da se vam ne bo kaj zakompliciralo, zaradi vašega nenehnega kompliciranja. Ko se boste odločili za drugačen pristop, bodite pozorni na vsako malenkost, ki se bo pojavila. Nepremišljene odločitve bi vas lahko privedle do zoprnih in nerešljivih situacij. 

BIK

V tednu pred vami lahko razložite svoje mnenje, vsekakor brez konfliktov. V ljubezni boste preveč ljubosumni, da bi se poglabljali v prihodnost. Prvi vtis v zvezi s pomembno zadevo na področju dela bo tokrat odločilen. Pazite, kako boste predstavljali svoja stališča, čeprav vas spremljajo ugodne okoliščine, ker ste resnično iskreni. Z ugodno kombinacijo planetov se konec tedna vračate na boljšo pozicijo, čeprav o določeni zadevah še vedno niste popolnoma prepričani. 

DVOJČKA

Ponedeljek z luno v znamenju bika bo za vas zelo uspešen. Poleg stabilnosti prihaja nekaj prijetnih, ter zabavnih informacij. Vsakodnevne skrbi vas lahko v petek, ko luna preide v raka obremenijo veliko bolj kot po navadi. Skrbi vas zato, ker vam kradejo svobodo odločanja. V soboto boste pričakovali več strasti in prebujenih čustev, dobili pa odgovor, ki nikakor ni v skladu z vašimi željami. Ne ocenjujte prestrogo tistih, ki imajo popolnoma drugačen pogled na svet.

RAK

Tempo, ki ga v sredo in četrtek prinaša luna v dvojčkih vas bo nekoliko utrudil, vsekakor pa se pozanimajte glede novic. Dobili boste prijetno sporočilo, ki vas bo razvedrilo. Dobro se boste počutili in še je nekaj časa in priložnosti, da marsikaj rešite v svojo korist. V ljubezni ne boste najbolj mirni, srce vas bo vleklo nekam, kjer očitno še niste dokončali zgodbe. Obeta se zanimiv konec tedna, obarvan z zadovoljstvom in navdušenjem. Izkoristite soboto za vse prijetne obveznosti, ki jih imate na delovnem redu.

LEV

Lahkotno, hitro, zabavno in objektivno se boste sredi tedna, ko se bo luna nahajala v dvojčkih pomikali proti svojim zastavljenim ciljem. Glede nečesa se boste močno zmedli, toda k sreči gre za zadevo, ki v trenutno nima bistvenega pomena. Pazljivo prisluhnite prijatelju, saj boste tako izvedeli, kako nadaljevati. Pogumni boste in to vas vodi v pravo smer. Previdno pa v nedeljo v medsebojnih odnosih, saj vas bo spremljal občutek, da vas preveč prisiljujejo. 

DEVICA

Ljubezen se bo v tem tednu povezovala s prijateljstvom kar bo trenutno najboljša pot. Nikar pa v službi ne izgubite preveč časa ob enem in istem vprašanju. Tokrat iznajdljivost uporabite v svoje dobro, saj se vam obetajo odlični rezultati. Poskusiti ni greh, posebno če gre za novo priložnost v karieri ali poznanstvo, kjer iščete neko izhodiščno točko. Zagotovo boste s pomočjo ugodne lune našli nekaj zase, saj boste optimistični in dobro pripravljeni.

TEHTNICA

Nekaj pomembnega se bo v ponedeljek, ko bo luna v biku zavleklo, zato ostanite potrpežljivi in se poskusite bolj prilagoditi. Nekdo se mora še odločiti, zato pustite času čas in popazite, tudi glede zasebnega področja. Merkur vam bo pomagal pri pridobivanju osebne motivacije in iskanju določenih priložnosti, ki vodijo v boljše življenje. Besede bodo tiste, ki vas bodo popeljale do dolgoročnega napredka. Povabilo vas bo navdihnilo, vsekakor v pozitivno smer.

ŠKORPIJON

Spremenite nekaj načrtov in se podajte v tisto akcijo, ki vam prinaša uspeh. Niste preveč prepričani, toda edino, kar vas lahko reši, je vaša poslovna samozavest. Zadeve se bodo uredile po naključnem pogovoru, ki se bo začel nekoliko drugače. Konec tedna, ko bo luna v raku prihaja boljši občutek glede ljubezenskega področja. Nekdo vas še čaka in mogoče je nadaljevanje zgodbe ali sodelovanja, zato zavihajte rokave in sprejmite priložnost. 

STRELEC

Razmislite v ponedeljek, ko boste z luno v biku zelo stabilni o možnostih, ki se vam tako vztrajno ponujajo ena za drugo. Ne zapravite jih, pač pa naredite načrt, kako jih boste izkoristili. Prihaja tudi nekaj novic, povezanih s preteklostjo. V nedeljo boste znali poiskati ravnovesje, kar bo tokrat veliko lažje s pomočjo prijateljev ali znancev. Borite se zase, vsekakor pa ne pozabite na napredek, s katerim se boste počasi poslovili od težav z občutkom, da lahko najdete nekaj ustreznega zase.

KOZOROG

Ta teden je ugoden čas, da se odprete na ljubezenskem področju. Tako boste pridobili prednost in dosegli boljše počutje. Zlahka boste dobili to, kar si želite, posebno od oseb, ki vam največ pomenijo. Na čustvenem področju se bo končno zjasnilo, toda ne igrajte se z ognjem, temveč bodite dosledni. Na področju dela se lahko podate v novo akcijo, saj ste tokrat odlično pripravljeni. Odprite oči in poglejte, da je družina ravno tako pomembna, kot veliki projekti.

VODNAR

Nekaj previdnosti in premišljenosti vam v sredo in četrtek, ko bo luna v dvojčkih ne bo škodilo. Na drugi strani vas bo spremljala sreča, zato izrazite svoje misli odprto. Vaše fizično počutje bo odlično, počasi se boste zopet zavihteli v akcijo in premike. Tuhtali boste, kaj pravzaprav lahko dosežete. Konec tedna zagotovo ni trenutek za dolgoročne načrte in prevelike zahteve. Lahko bi naleteli na nekaj, kar vam morda ne bo najbolj všeč. Nekdo bo pokazal, da se ne namerava prilagoditi.

RIBI

Vse se bo v sredini tedna dogajalo prehitro, zato boste nekoliko zadirčni, kar vas bo nekdo tudi opozoril. Vse skupaj ne bo tako kot ste pričakovali, sprva boste malce zmedeni in neodločni. Pozneje boste imeli možnost, da še premislite in se odločite, kot je prav za vas. Nekaj, kar boste počeli brez posebnega truda, boste v soboto, ko boste bolj zbrani opravili odlično, kar bo nekoga močno presenetilo. Razpoloženi in zgovorni boste končno dosegli svoj cilj.

Pripravil: Horoskop.si

Preberi še: Ženske, rojene v teh 3 znamenjih, so najbolj fit

Priporočamo tudi: Ljudje, rojeni v TEH znamenjih, se verjetno NIKOLI ne bodo POROČILI (horoskop)