HOROSKOP: TO je najboljša lastnost tvojega znamenja (vendar jo pogosto spregledaš!)

Da, dejansko obstajajo levinje, ki niso zagledane same vase, ampak so poznane po tejle top lastnosti! 😍

HOROSKOP: TO je najboljša lastnost tvojega znamenja (vendar jo pogosto spregledaš!) (foto: Profimedia) Profimedia
6. 9. 2020

Vsi poznamo tiste klasične stereotipe o astro znamenjih, se strinjaš? 

Seveda pa obstajajo še druge lastnosti vsakega znamenja in Cosmo ti razkriva tiste najbolj hude, a tudi najbolj prezrte! 

OVNICA

Čeprav te mnogi imajo za zelo agresivno, si v resnici pravi cukrček. Tvoja nežna plat res redko vidi dnevno svetlobo, a si pravi romantik in za svojega dragega bi naredila vse!

BIKICA

V družbi veljaš za trmasto in togo, a tisti, ki te res dobro poznajo, so videli tudi tvojo bolj spontano plat. Zelo rada živiš v trenutku in se prepuščaš valovom življenja, ob sebi pa želiš imeti le tiste prave ljudi. In tako je tudi prav!

DVOJČICA

Čeprav dvojčke radi označujemo za dvolične, so v resnici odlični prijatelji. Dvojčica je lahko prava partnerica v zločinu, ki bo vedno imela čas zate in za tvoje tegobe. 

RAKICA

Rakice so neustrašne, ko pride do dela in kariernih izzivov. So med najbolj pridnimi in delovnimi znamenji, a se rade tudi zabavajo. Zaradi svoje simpatične narave so v družbi zelo priljubljene in imajo poznanstva povsod.

LEVINJE

Zelo radi poudarjamo, da imajo levinje močne, v sebe zagledane osebnosti, radi pa pozabimo na dejstvo, da imajo tudi izjemno veliko srce. Levinja vedno pomaga človeku, ki je v stiski, pravzaprav težave vidi veliko hitreje kot kdorkoli drug.

DEVICA

Device so v prvi vrsti zelo mirni ljudje z veliko mero potrpežljivosti, zato ljudje ne pričakujejo njenega temperamenta, ko se ga končno odloči pokazati. 

TEHTNICA

Tehtnica mnoge preseneti s svojo vztrajnostjo. Dosegla bo, da bo slišana in resnično ne mara ljudi, ki govorijo drug preko drugega.

ŠKORPIJONKA

Tudi škorpijoni spadajo med tista znamenja, ki jih mnogi imajo za precej vase zagledane ljudi. A če škorpijonko dovolj dobro spoznaš, ugotoviš, da je zelo mirna oseba, ki je za povrhu še zelo prijazna.

STRELKA

Niso samo ribice znamenje, ki rado sanja! Manj znano dejstvo je, da so tudi strelke velike sanjačice, a rade to skrivajo. Dovoli si sanjati!

KOZOROGINJA

Kozoroginje so izjemno smešne. Imajo odličen smisel za humor, ki ga znajo odlično izkoristiti tako v družbi kot v službi.

VODNARKA

Si zelo tekmovalna in tega od tebe prav nihče ne pričakuje! Rada se primerjaš tudi s svojimi najbližjimi in še raje dokazuješ, da si boljša od vseh. A previdno, razne taktike se lahko namreč hitro izkažejo za res slabo odločitev.

RIBICA

Ribice veljajo za tiste, ki razmišljajo s srcem, a to vedno ne drži. V resnici so zelo analitična znamenja, ki se nikakor ne podajajo v raznorazne situacije brezglavo. K temu dodaj še njihovo res noro intuicijo in kaj hitro boš ugotovila, da ribica zmore hitro odplavati naprej brez tebe.

Fotografije: Profimedia, GIPHY

Preberi še: Astro: Osebe, rojene v teh 5 znamenjih, so največji MANIPULATORJI v ljubezni

Priporočamo tudi: Horoskop: TO je najbolj prijazno znamenje zodiaka (želela boš biti njena BFF)