Ženske, rojene v teh 4 znamenjih, nikoli ne pozabijo svoje prve ljubezni

Posebna izkušnja zaljubljenosti, ki običajno prav vsem ostane v spominu, je prva ljubezen. Ne glede na to, ali si bila z njim kratek čas ali pa nekaj let, on je tvoja prva ljubezen.

Ženske, rojene v teh 4 znamenjih, nikoli ne pozabijo svoje prve ljubezni (foto: Profimedia) Profimedia
11. 8. 2021

Določene ženske o prvi ljubezni ne razmišljajo, za druge pa je le ta v življenju prav poseben pečat, na katerega ne pozabijo.

Preveri, ali si tudi ti med tistimi ženskami, ki glede na svoje astrološko znamenje težje pozabijo vibracije prve ljubezni!

RAKICA

Za rakico, ki je zelo čustvena in med vsemi najbolj povezana s preteklostjo, je zelo težko preboleti prvo ljubezen. Čeprav se bo morda trudila, da bi izbrisala vse spomine nanj, zaradi svojih sentimentalnih vzgibov ne uspeva zlahka. 

Čeprav se rakica popolnoma posveča novi ljubezni, jo v mislih večkrat pokliče prva ljubezen, s katero sedanjo ljubezen tudi občasno primerja. Ko sliši komad, ki jo spominja nanj, se vrne v mladost in podoživlja lepe trenutke zaljubljenosti.

Včasih celo noče sprejeti, če ga slučajno sreča, da sedaj ni več tako popoln, saj ne želi izgubiti svojega ideala, o katerem tako rada sanjari.

BIKICA

Bikice so izjemno trmaste ženske, tako v poslu, odločitvah, kot tudi v srčnih zadevah. Medtem ko potrebujejo mnogo časa, da se odprejo novim ljudem in izstopijo iz območja svojega udobja navad, se raje zadržujejo v preteklosti, saj so jim ti občutki že poznani.

Zato je za bikico izjemno težko preboleti prvo ljubezen. Tudi, ko išče nove partnerje, ki bi bili primerna dolgoročna izbira, se večkrat ustavi pri tistih, ki so videti podobni po zunanjosti ali osebnosti njeni prvi ljubezni.

Vedno, tudi čez dvajset let, se bodo med kuhanjem najljubše jedi svoje prve ljubezni zagotovo vsaj za trenutek spomnile nanjo.

Preberi še:

TEHTNICA

Čeprav so tehtnice ženske, ki so znane po zvestobi, umirjenosti in potrpežljivosti, si ne morejo pomagati, da se ne bi večkrat vračale v zavetje svoje prve ljubezni.

Seveda le v mislih, saj si ne želijo drame in avantur ter ne naredijo nobenega konkretnega koraka, da bi se vrnile nazaj k bivšemu. Tudi če je bila izkušnja s prvo ljubeznijo slaba, jo bodo tehtnice v mislih idealizirale in na prvo ljubezen ohranile le lep spomin.

Ko razlagajo o svoji preteklosti, v njej večkrat omenjajo svojo prvo ljubezen, s čimer pa lahko pri sedanjem partnerju zanetijo tudi ljubosumje.

RIBICA

Za ribico ni lepšega trenutka, kot je tisti, ko se v mislih udobno namesti v svoji pravljični ljubezenski zgodbi. Ker je zelo čustvena, ji bo njena prva ljubezen za vedno ostala v spominu.

Kot nekakšna prispodoba srečne zgodbe, ki ribico pomiri, še posebej v težjih trenutkih. Ker se določeno razmerje ni izšlo, še ne pomeni, da se bodo ribice odpovedale veliki ljubezni. Morda bodo zatrle svoja čustva, a na skrivaj bodo še vedno upale, da se prva ljubezen kdaj spomni nanje.

Vir: elle.si

Preberi še: SEKS horoskop: Preveri, kaj avgust prinaša tvojemu znamenju 🔥

Priporočamo tudi: Osebe, rojene s temi 4 lastnostmi, najhitreje najdejo svojo sorodno dušo