6 astroloških znamenj, s katerimi je poletna romanca nepozabna!

Vroči dnevi, dolge noči, zabave na plaži ... Povrhu vsega pa si še samska. Privošči si nepozabno poletno romanco, najbolje s katerim od teh 6 znamenj!

6 astroloških znamenj, s katerimi je poletna romanca nepozabna! (foto: Unsplash/Toa Heftiba) Unsplash/Toa Heftiba
13. 7. 2020

Včasih je poletna romanca najboljša stvar, ki si jo lahko privoščiš in mi smo mnenja, da bi jo moralo doživeti vsako dekle. To je tisto čudovito, preprosto, zabavno in nepozabno doživetje, ki ne pozna drame.

A bodi pozorna pri izbiri partnerja, s katerim boš doživela svoje nepozabno poletje, saj želiš uživati – ne pa na koncu ostati razočarana in čustveno uničena.

Pogosto se poletne romance zgodijo daleč vstran od doma in ti dovolijo, da jih izkusiš z osebo, s katero se morda sicer ne bi zapletla niti v sanjah. A ravno to je čar, saj veš, da vajino razmerje najverjetneje ne bo trajalo – kar pa še ne pomeni, da se ne moreta zabavati!

To je 6 astroloških znamenj, s katerimi lahko letošnje poletje doživiš nepozabno romanco:

Strelec

Če boš svojo poletno romanco doživela s strelcem, ti zagotavljamo, da boš doživela čarobnost.

Strelci poznajo ta način, kako odpreti svet sebi in drugim; obožujejo preizkušanje novih stvari in premikanje meja. Odprti so za vse možnosti in morda je ravno ta občutek svobode tisto, zaradi česar se jim dogajajo neverjetne stvari – ali pa preprosto zato, ker ne skušajo imeti nadzora nad vsem.

In ko bo vajine poletne romance konec, ti ne bo treba skrbeti, kako bo to sprejel, saj bo najverjetneje že na svoji naslednji pustolovščini.

Oven

Oven je popolna oseba za poletno romanco, saj je ne bo vzel preveč resno.

Spodbudil te bo, da se naučiš tvegati in sprejemati odločitve ter stopiš izven cone udobja. Ovni so živahni, pustolovski in optimistični. So impulzivni, zato se pripravi na nenačrtovane dogodke in se prepusti ovnu, da te vodi.

Ker jim hitro postane dolgčas, te bodo ves čas pripravljali na nove izkušnje. Pri poletnih romancah je dobro, da si izbereš nekoga, ki ni ravno tvoj "tip". Če imaš rada spontanost, definitivno ne boš zgrešila z ovnom.

Vodnar

Vodnar ti bo dal tisto, kar potrebuješ pri poletni romanci – zabavo, navdušenje in občutek svobode.

Ni treba, da si to, kar navadno si. Ni ti treba početi tistega, kar navadno počneš – lahko si katerakoli verzija sebe, vodnar te bo sprejel.

Dovolil ti bo raziskati različne vidike tvoje osebnosti, ki so sicer skrite v tebi. Pri poletni romanci se želiš izogniti temu, da se v nekoga zaljubiš oziroma postaneš preveč čustvena. Vodnarji imajo radi manj intenzivna čustva, zato so odlični kandidati za to, kar pričakuješ to poletje.

Dvojčka

Dvojčki so po naravi spogledljivi in imajo dar ohranjati zadeve zabavne, privlačne in fleksibilne.

Ena njihovih najboljših kvalitet je zmožnost, da naredijo praktično karkoli zabavno. Poletje ne traja dolgo, zato si želiš biti z nekom, ki bo živel vsak trenutek, kot da je zadnji.

Dvojčki so zelo prilagodljivi, kar pomeni, da če se nekaj ne izide, vedo, kako v hipu narediti nov načrt. Z njimi lahko imaš globoke ali pa zgolj površne pogovore in ko pride čas za razhod, ti ne bo treba skrbeti za njih.

Tehtnica

Ni ti treba iti na nek eksotični kraj, da bi doživela svojo poletno romanco, tehtnica ti bo pomagala, da se boš tudi v svojem kraju počutila kot turist.

Pomagala ti bo videti vse poznano iz novega zornega kota. Čeprav so tehtnice znane po svojem šarmu in karizmi, so prav tako zelo skrbne in nudijo podporo.

Lahko ti pomagajo, da pozabiš na slabo razmerje in da ponovno postaneš optimistična glede razmerij. Tehtnice so romantične in te bodo zasipavale s pozornostjo. So prav tako zelo čutne in po poletni romanci s takšno osebo boš spet nazaj takšna, kot si bila prej (pred propadlim razmerjem).

Ribi

Morda nisi mislila, da so ribe dobra izbira, ker so občutljive in prijazne ter se lahko preveč navežejo.

In čeprav je res, da ko se ribe zaljubijo, se zaljubijo zelo močno, so prav tako zelo kreativne in imajo bujno domišljijo, zaradi česar se jim je težko upreti.

Če si iskrena in poveš, kaj iščeš ter jih ne zavajaš, je lahko poletna romanca z ribami za oba pozitivna. Imela boš občutek, da si pridobila nov pogled na življenje in za to izkušnjo jim boš hvaležna.

Ribe bodo zelo veliko odnesle od poletne romance – ta jih bo inspirirala, zaradi česar bodo imele material za svoje umetniško izražanje. Po njej bodo vedele, da jih je možno ljubiti in da so vredne ljubezni. Včasih je ribe pač potrebno opomniti, da imajo ogromno za ponuditi in kako neverjetne so.

Torej, uživaj v nepozabnem poletju, polnem neprespanih noči, vročih dni in dovoli si doživeti svojo poletno romanco, ki ti bo za vedno ostala v spominu.

Vir: yourtango.com

Preberi še: 7 signalov, ki pomenijo, da JE zatreskan vate

Priporočamo tudi: Ideja za poletni izlet: 7 namigov za odkrivanje barvite Barcelone