SEKS horoskop: Preveri, kaj avgust prinaša tvojemu znamenju 🔥

Rečemo lahko samo, da bo mesec avgust VROČ (in moker) kot še nikoli doslej. 😉💦 Preveri, kaj velja za tvoje znamenje!

SEKS horoskop: Preveri, kaj avgust prinaša tvojemu znamenju 🔥 (foto: Profimedia) Profimedia
10. 8. 2021

Poletje je na vrhuncu in zvezde napovedujejo, da bo takšno tudi tvoje ljubezensko življenje!

Poglej, kaj točno pravijo za tvoje znamenje:

OVEN

V življenju se vse vrti okoli številnih možnosti in to ti je zahvaljujoč bližajoči se polni luni, ki bo 3. v mesecu, popolnoma jasno. Premišljevala boš o svojem razmerju v prihodnosti, ne glede na to, ali si samska ali zasedena.

Si samska? Avgust ti prinaša novo ljubezen, prepusti se ji, naj ti ne bo nerodno!

Vse tiste, ki ste že v razmerju, pa vas bo ta mesec navdihnil, da se zanj še nekoliko bolj potrudite. Želela si boš, da te bo tvoj dragi razumel, predvsem na čustveni ravni. Dolgi pogovori ob steklenici dobrega vina lahko vajino razmerje dvignejo na višjo raven.

BIK

Zate je komunikacija v tem trenutku ogromna stvar. Še posebej se boš posvečala svojim čustvom in temu, zakaj v življenju ravnaš tako, kot ravnaš. Ko boš to enkrat ugotovila, lahko to razodetje predaš naprej svojemu dragemu in zmaga bo na strani obeh.

V kolikor si samska, boš spoznala nekoga novega, in to najverjetneje v svoji soseski. Mimogrede, zaradi Marsa boš ekstra motivirana, da to osebo spraviš tudi v posteljo. ;)

V drugi polovici meseca bo vse v tvojem ljubezenskem življenju nekako steklo. Naj te samo še opozorimo: previdno izbiraj trenutke za prepir, ki se lahko hitro spremeni v kaj bolj resnega.

DVOJČKA

Fantazije so pomembne z razlogom, draga dvojčica. Lahko ti pomagajo ugotoviti, po čem resnično hrepeniš v svojem ljubezenskem življenju.

Ves mesec te bo spremljala nekakšna zasanjana energija. V drugi polovici meseca bo zaradi retrogradnega Urana idealna priložnost, da pograbiš partnerja, ugasneta mobitele in si privoščita kakšen večer v stilu "Netflix and chill". ;)

Samska? Naj te ne bo strah povedati, kar si resnično misliš. Presenečena boš, kam te lahko to pripelje.

RAK

S partnerjem se že sicer ujemata v veliko stvareh, a ta mesec boš še posebej hrepenela po globji mentalni in čustveni povezanosti. Se razumeta tudi na intelektualni ravni? Ali razumeta čustva drug drugega ali pa imata ves čas težave s komunikacijo?

V kolikor si samska, boš nekaj časa preživela sanjajoč o svojem popolnem fantu. Plus: nekdo, s katerim se pogovarjaš preko spleta, je vrgel oko nate. ;) Le poskrbi, da ostaneš pri svojih standardih, pa bo vse okej.

Druga polovica meseca bo prinesla mirno energijo v tvoje ljubezensko življenje. Takrat boš popolnoma odkrito delila svoje potrebe in verjemi nam – te bodo tudi zadovoljene. ;)

LEV

Si samska? Potem boš ta mesec poglobljeno razmišljala o tem, kaj si želiš pri partnerju. Poskrbi, da čimprej ugotoviš, saj te bo prijateljica ali prijatelj kmalu predstavil/-a neki fantastični osebi.

V kolikor si že zasedena, boš premišljevala o tem, kako narediti vajino razmerje bolj trdno. Prav tako pa ti bo hkrati čisto okej, če se bosta samo družila in se zabavala. Le prepustita se trenutku in pozabita na stres, saj oba potrebujeta to.

DEVICA

Zaupaj svojemu instinktu, poslušaj svojo intuicijo – tudi takrat, ko gre za ljubezen – in vse bo v redu. Začetek meseca s polno luno bo zelo romantičen čas zate, zaradi česar bo to idealna priložnost, da s svojim dragim preživita nekaj časa na samem.

Samska? Prijateljica ali prijatelj ti bo predstavil/-a nekoga novega, zelooo vznemirljivega.

TEHTNICA

Zaradi avgustovske polne lune v začetku meseca boš v polni pripravljenosti na zmenkarije. Če si samska, boš privlekla kup novih ljudi, v kolikor nisi, pa boš nekaj ekstra energije vložila v ustvarjanje resnično romantičnih trenutkov s svojim partnerjem.

Ne boj se spregovoriti v postelji in povedati, kaj si želiš! Pa ne pozabi se pri tem zabavati. ;)

ŠKORPIJON

Tako kot skozi prvo polovico leta 2020, ti univerzum tudi avgusta sporoča: pričakuj nepričakovano. Super, kajne? No, šalo na stran. Morda si misliš, da ne želiš biti v razmerju, ampak nekdo se bo "vrinil" v tvojo orbito in vso to prepričanje zalučal skozi okno!

V kolikor pa si že v razmerju, se pripravi na turbulenco. Ampak na dober način. S partnerjem se bosta namreč povezala na globji, bolj romantični ravni. Zato si vzemita nekaj časa samo zase, za vajino druženje in pogovor – presenečena bosta, koliko se še imata drug o drugem za naučiti.

STRELEC

Avgust bo prinesel kup novih in zanimivih ljudi. Seveda se lahko pozabavaš in "preizkusiš" vsakega od njih, ampak morda bo v tej gruči nekdo, s katerim boš lahko dejansko videla prihodnost.

Če si zasedena, pa boš začela razmišljati o vajini povezanosti. Je ta mentalna ali zgolj fizična? V drugi polovici si boš zaželela nekoliko začiniti vajino seksualno življenje, četudi bo to zgolj kakšen nov gib ali položaj.

KOZOROG

Uh, tvoje ljubezensko življenje bo v avgustu precej razburkano. V kolikor si samska, boš kar naenkrat pred očmi dobila sliko o tem, kakšnega partnerja si v resnici želiš.

Kaj pa, če si že v razmerju? Letošnji avgust je idealen čas, da stvari nekoliko "začiniš", četudi bo to le nek (za vaju) neobičajen zmenek. Morda lahko preizkusita tudi nekaj novega v ... khm ... postelji.

VODNAR

Dajmo za sekundico biti realni. Razumemo, zelo se trudiš vzdrževati ravnovesje med svojim ljubezenskim življenjem in vsem ostalim, kar se ti trenutno dogaja ... Ampak, ali si sploh vzameš kaj časa zase? Malo razmisli tudi o tem. ;)

Če si samska, boš začela sanjariti o svojem popolnem ljubimcu. Pohiti z odkrivanjem, saj je avgust čudovit mesec, da spoznaš nekoga novega.

Zasedene vodnarke pa boste tokrat želele v razmerje vnesti nekoliko več strasti. Čas je, da iz predala potegneš tisto svileno spodnje perilo, ki ga hraniš za posebne priložnosti!

RIBI

Komunikacija je trenutno v vajinem razmerju nekoliko slabša, zaradi česar je lahko tudi vajin občutek povezanosti na preizkušnji. Poskrbi, da dvakrat prebereš tisto sporočilo, ki mu ga imaš namen poslati. Včasih sama veš, kaj želiš povedati, partner pa lahko isto stvar hitro napačno razume.

V drugi polovici meseca boš začela razmišljati o tem, kaj ti partner resnično pomeni v življenju. Ali te dovolj podpira ali pa bi lahko bilo bolje?

V avgustu se boš posvečala predvsem temu, kako izboljšati določene stvari v svojem življenju, bodisi da greš šele na prvi zmenek z neko novo osebo ali pa načrtuješ romantičen večer s partnerjem. Pomembno je, da si ne povzročaš preveč stresa. Vse bo tako, kot mora biti. :)

Vir: Womens Health Magazine

Preberi še: "Možu dovolim, da seksa z drugimi ženskami, in TO je razlog" (iskrena izpoved)

Priporočamo tudi: Moški, želimo si, da bi nam med seksom pogosteje počeli TO!