Tedenski HOROSKOP: Preveri, kaj nas čaka v tednu od 19. do 25. oktobra 2020

Preberite, kaj so nam zvezde namenile v tem tednu. 

Tedenski HOROSKOP: Preveri, kaj nas čaka v tednu od 19. do 25. oktobra 2020 (foto: Profimedia) Profimedia
19. 10. 2020

OVEN

V sredo, ko luna preide v kozoroga boste naleteli na težavo, ki jo boste želeli takoj in na vsak način odpraviti. Vendar to ne bo tako enostavno. V četrtek lahko pričakujete novico, ki vam bo odprla vrata na poslovnem ali finančnem področju. Če želite urediti družinske odnose, ne govorite neprestano le o svojih težavah. Nič ni narobe, če zavijete raje na stransko pot in raziščete nekaj novega. Prihaja več možnosti, zato se ne ustavite le pri eni. S partnerjem bosta usklajena.

BIK

Na začetku tedna prihaja kljub kriznemu obdobju prijetne zadeve. Spremljale vas bodo majhne skrivnosti in določene stvari bodo šle po tisti poti, ki vam je najbolj blizu. Pozorni bodite na področju denarja, berite med vrsticami, po drugi strani pa skušajte bolj zaupati. Pri delu ostajate zvesti sebi, kar dobro dokazujete tako z besedami kot z dejanji. Na vsako vprašanje boste sposobni ustrezno dogovoriti, ne da bi slepomišili, ter zavajali sogovornika. Do nekoga boste vedno bolj nezaupljivi.

DVOJČKA

Če se bo v ponedeljek ali torek, ko bo luna v strelcu ocenjevalo vaše delo, ne vzemite kritike preveč osebno. Morda vas bo pripomba zadela v živo, vendar bo mišljena konstruktivno. Na osebnem področju se vam bo odprla možnost za spremembo. Določeni ljudje, s katerimi ste dnevno v stiku, bodo začeli počasi bolj upoštevati vaše želje. Preverite vse, kar potrebujete, da ne boste česa pozabili ali izpustili, posebno če slutite, da ne boste deležni pomoči. V ljubezni boste na trenutke lahkoverni.

Ženske, rojene v teh 4 znamenjih, bodo v 2021 postale MAMICE 🤰🏼

RAK

Na ljubezenskem področju pričakujte precej težak teden z zelo majhno količino nežnosti. Tudi samski ne boste imeli energije, da bi iskali svojo boljšo polovico. Na zdravstvenem področju se pazite izčrpanosti. Precej časa boste posvetili detajlom. Na vsak način se boste vsem kazali v lepi luči ter upali, da bodo prav vsi ali vsaj najpomembnejši ljudje, ki bi jih radi pridobili na svojo stran, spregledali. Počasi se začnite postavljati zase in za svoje dosežke.  

LEV

V sredini tedna, ko boste zaradi lune v kozorogu bolj zadržani, se boste razumeli le s tistimi, ki so vam resnično podobni in vas poznajo. Zato ne izgubljajte niti trenutka dragocenega časa s tistimi, ki iščejo vaše napake. V četrtek ali petek se bo pojavilo nekaj izzivov, ki vam bodo načeli živce. Lepo je, da ste pošteni, a ni treba, da iz poštenosti zraste naivnost. Imejte odprte oči in pazite na svoj hrbet, saj vam bodo sodelavci in nadrejeni znali ponagajati. Zaupajte v prihodnost. 

DEVICA

Posvečajte se v tednu pred vami delu in razmišljate o tem, kako bi lahko izboljšali svoje finančno stanje. Nič kaj navdušeni ne boste nad ljubezenskimi novostmi. Vztrajate, vendar niti sami ne veste, na kakšen način bi lahko vse skupaj razvozlali. Brez razloga ste ves čas obremenjeni z napačnimi zadevami. Raje se malo ustavite in razmislite, če je to zares potrebno. Marsikdo se zanaša na vašo presojo in čaka, da boste naredili prvi korak, zato nikar ne oklevajte. 

TEHTNICA

Začetek tedna, ki ga bo obarvala energija lune v strelcu bo od vas zahteval več truda in pozornosti, kot ste pričakovali. Pazite predvsem na čustvenem področju, saj bo dolgoletni odnos na preizkušnji. Poiščite, pravzaprav zahtevajte natančno razlago za vse delovne novosti, ki se bodo pojavljale že v torek. Poskusite se prilagoditi. Konec tedna pazite na zdravje, posebno če čutite nekaj težav s krvnim tlakom. Zopet boste ljubosumni, čeprav boste poskusili na vsak način skriti čustvo, ki ogroža počutje.

ŠKORPIJON

V teden boste stopili kljub luni v ognjenem znamenju neodločni. Nekdo je povzročil pravo zmedo, ko je hotel dokazati, da lahko nekaj stori namesto vas. Vskočite, preden se bodo stvari tako zapletle, da boste potrebovali pomoč. Znebite se notranjega bremena, ki vas muči že nekaj časa. Ne boste ravno navdušeni nad primerjanjem in izbiranjem, a vseeno raje ne kupite kar prve stvari, ki vam pride pod roke. Poskrbite v soboto in nedeljo za svojo postavo in boljše počutje. 

Ženske, rojene v teh dveh znamenjih, so daaaaaaleč najbolj PRIVLAČNE

STRELEC

Pazite, kaj in kako boste povedali, da se nekomu ne zamerite. Poskrbite najprej zase in se končno postavite na noge, saj je škoda, da ne bi izkoristili prijetne energije, ki je pred vami. Vse bo v ponedeljek in torek potekalo tako kot ste si zamislili. Zelo dobro ste se pripravili, zdaj je samo še vprašanje časa, kdaj vam bo uspelo doseči cilje, ki so sicer veliki, vendar izvedljivi. Motile vas bodo le osebe, pri katerih nikoli ne veste, kaj si v resnici mislijo. Ne dovolite, da vas spravijo iz tira. 

KOZOROG

Sestavite se in nehajte samo razmišljati, kako vam je hudo, ker bi vam lahko bilo še huje. Zaupajte vase in v svoje sposobnosti, ki nismo ravno majhne. Zgodovina se ponavlja, vendar tokrat nimate dovolj moči, da bi se uprli dejstvom. Malo počakajte in vse se bo rešilo brez težav. Zadovoljni boste šele v soboto, ko se boste znali resnično sprostiti. Nekdo vas bo spremljal kot senca, zato se zavarujte pred negativnimi energijami.

VODNAR

Razmišljate o nečem, kar se bo pojavilo, ko boste najmanj pričakovali. Zato na vsak način poskusite ohraniti dobre odnose z vsemi, ki vas obkrožajo. To vam glede na vašo značilno prijaznost ne bo preveč težko. Nekaj skrivnosti boste prav gotovo zadržali zase, kot se za vas tudi spodobi. Na finančnem področju lahko pričakujete pomoč neke tretje osebe. V glavnem boste spremenili način razmišljanja glede vsega tega in zato vam bo šlo na bolje in boste veliko bolj preudarni. 

RIBI

Zvezde bodo na vaši strani in veliko zadovoljstvo bo tudi finančno stanje, ki ga skrbno spremljajte, da si slučajno ne povzročite težav. Proti koncu tedna ne pričakujte preveč, saj se vam nakazujejo manjši zastoji. Ukrotite svoj nemirni duh, ter se raje posvečajte dolžnostim, ki so zelo pomembne. Rahlo nezadovoljstvo, čustvena razdvojenost in nemoč za ohranjanje harmonije vas bodo spremljali v nedeljo. Ne delajte večjih korakov. 

Pripravil: Horoskop.si