Ženske, rojene v teh 4 znamenjih, bodo v 2021 postale MAMICE 🤰🏼

Tale članek smo objavili lani ta čas - preveri, če so zvezde napovedale prav. 😉

Ženske, rojene v teh 4 znamenjih, bodo v 2021 postale MAMICE 🤰🏼 (foto: Profimedia) Profimedia
26. 10. 2021

Zvezde za leto 2021 napovedujejo, da imajo ta 👇 4 astro znamenja zelo dobre možnosti, da se bo njihova družinica kmalu povečala!

#1 BIKICA

Bikice slovijo kot fantastične mame z močnim materinskim čutom, zato je zate želja po materinstvu le korak naprej k tvoji življenjski sreči. Ne glede na to, ali se boš za otroka odločila ali bo nosečnost prišla malce nepričakovano, boš novice izredno vesela. Ker imaš zelo močan značaj in vedno dosežeš tisto, kar si želiš, boš z lahkoto žonglirala med vlogo mamice in svojo kariero. 

#2 LEVINJA

Med vsemi astro znamenji so prav tebi glede nosečnosti zvezde najbolj naklonjene. Nosečnost je zate sila prijeten čas, prihoda otroka pa se izredno veseliš. Si zelo zaščitniška mama, ki kot prava levinja varuješ svojo družino, otroško sobico pa imaš v mislih postavljeno še preden sploh dobiš potrditev o nosečnosti.

#3 ŠKORPIJONKA

Zate bo leto 2021 leto ljubezni. V življenju si končno našla tisto pravo osebo, s katero si se pripravljena ustaliti in skupaj že veselo načrtujeta vajin srečni konec. Otročiček bo za vaju pomenil veliko sreče, v tebi pa bo nosečnost prebudila globoko nežnost, ki prej ni bila tako izrazita.

#4 RIBICA

Idealen čas v letu 2021 bo za ribice jesen, ki bo izjemno plodna. Novica bo sicer nepričakovana, a vesela, saj si otrok želiš in jih obožuješ. Mnoge ribice so na veselo novičko o naraščajo čakale zelo dolgo, torej bo še toliko bolj posebna. Ker so ribice izjemno čustvene osebe, bodo otroka zasipale z ljubeznijo in toplino.

Fotografije: Profimedia, GIPHY

Preberi še: HOROSKOP: TO je najbolj nadležna lastnost tvojega nebesnega znamenja

Priporočamo tudi: Ljudje, rojeni v TEM znamenju, ti grejo najbolj NA ŽIVCE (glede na tvoj znak)