Ženske, rojene v teh dveh znamenjih, so daaaaaaleč najbolj PRIVLAČNE

Njuna energija je drugačna od vseh ostalih znamenj! ❤️

Ženske, rojene v teh dveh znamenjih, so daaaaaaleč najbolj PRIVLAČNE (foto: Profimedia) Profimedia
8. 10. 2020

Oktober je tukaj, vladata 👑 pa mu👇:

TEHTNICA

To je tvoj mesec! Oktobrski dnevi ti dajejo posebno energijo, izžarevala boš poseben šarm, ki bo v tvojo bližino povabil številne simpatične poglede nasprotnega spola.

Si umirjena in romantična ženska, ki ljubi popolno ravnovesje in lepoto na vse možne načine. V oktobru se ti bodo zaradi povečane privlačnosti še bolj dogajale zanimive pustolovščine, ki jih boš z veseljem objavljala na družbenih medijih, še vedno pa boš znala ohraniti svojo pristnost.

Ravnotežje bo tvoja ključna beseda, ki bo uredila tvoj ljubezenski odnos ali pospešila dogajanje s fantom, ki ti je že dolgo všeč.

Druga ključna beseda v oktobru pa bo navdušenje. Odlično se boš počutila na vsaki zabavi, kjer boš uživala v smehu, radosti in svoji neustavljivi lepoti.

Želela boš čutiti svobodo. Tvoj slog bo, brez da bi vlagala pretiran trud, zelo privlačen in hkrati zelo udoben. Ne bodi presenečena, če te bo v oktobrskih dneh spremljal občutek, da si zaljubljena na vsakem koraku. 

Najbolj boš uživala v tem, da ti bo tvoj življenjski prostor predstavljal zatočišče za izmenjavo idej, obrokov in dobro družbo s tistimi, ki jih imaš resnično rada.

ŠKORPIJONKA

Če si škorpijonka, si vedno pripravljena na divjo in igrivo pustolovščino, četudi vsi okoli tebe na to sploh niso pripravljeni. Znaš očarati, saj se v tebi prepletajo strast, magičnost in čutnost.

Škorpijonke so splošno znane kot spolne boginje zodiaka, ki slovijo po svoji strasti, močnem libidu in izjemni spretnosti, kar se tiče posteljnih vragolij in vse to bo v oktobru še bolj intenzivno.

Seks bo zate izredno pomemben, deljenje spolne povezanosti pa bo nujno moralo biti tisto pravo, če se boš želela počutiti popolnoma izpolnjeno.

Če se ti bo pojavilo ljubosumje, se boš znala zagovarjati, da te skrbi in se spretno izviti iz primeža zavisti. Najboljše priložnosti zate prihajajo v zadnjih dneh oktobra, ko te bo Sonce v tvojem znamenju popeljalo v zanimiv vrtiljak, ki ti bo nudil točno to, po čemer hrepeniš že dlje časa.

Če si vezana, boš prekipevala od nenavadnih idej, kako popestriti vajin odnos in v spalnici ustvariti neverjetno avanturo, ki mu bo še dolgo hodila po glavi.

Skratka, dolgčas ti v razmerju zagotovo ne bo, saj bodo tvoje energije družabno usmerjene in pripravljene poskusiti tudi kaj novega.

Obeta se torej res čisto vroč oktober! ;)

Pripravil: Horoskop.si

Fotografije: Profimedia, GIPHY

Preberi še: TAKO mu boš v hipu dala vedeti, da ga ceniš in potrebuješ (moški hrepenijo po tem!)

Priporočamo tudi: Ti kuža velikokrat liže roke ali obraz? Ne boš verjela, kaj ti s tem sporoča