TA 3 astro znamenja so najsrečnejša, ko so v zvezi z več osebami HKRATI (tudi ti? 🙊)

Nismo tukaj, da bi obsojali, in to je odločitev vsakega posameznika, ampak v kolikor si v zvezi s takšno osebo, je morda dobro, da to veš. 🙈

TA 3 astro znamenja so najsrečnejša, ko so v zvezi z več osebami HKRATI (tudi ti? 🙊) (foto: Profimedia) Profimedia
24. 6. 2020

Horoskop ti lahko pomaga najti kompatibilnega partnerja, odkriti tip razmerja, ki ti ustreza in celo spoznati, kakšna si, ko si v razmerju.

V kolikor si zaprisežena monogamna oseba, je to morda zato, ker si po horoskopu bik in ceniš stabilnost. A vendar, v kolikor te je poligamija zmeraj privlačila in imaš raje bolj netradicionalna razmerja, je lahko razlog prav tvoje horoskopsko znamenje.

Po besedah astrologinje Lise Stardust so te osebe morda v razmerju z enim "osrednjim" partnerjem, a imajo poleg tega še seksualna razmerja izven te zveze. Ali pa imajo hkrati več partnerjev in z nobenim od njih nimajo definiranega odnosa.

Če ugotavljaš, da tudi tebe najbolj osrečuje poligamija, morda spadaš v skupino teh treh znamenj:

OVEN

Ovni so popolnoma zmožni biti v dolgotrajni zvezi, v kolikor si to želijo. A pogosto jih njihova strastna narava vodi v razne smeri.

"S svojo ognjeno energijo in ljubeznijo do življenja oven zmeraj išče naslednjo najboljšo stvar, ki je lahko pravzaprav drugo razmerje," pojasnjuje Stardustova. "Konec koncev on zmeraj gleda naprej – nikoli ne stagnira ali celo gleda nazaj."

Čeprav se v nekem trenutku lahko popolnoma preda, se bo pogosto hitro ohladil ter bo začel hrepeneti po nečem novem in vznemirljivem. V kolikor si tudi sama rojena v znamenju ovna in imaš željo po avanturi, s tem ni nič narobe – le prepričaj se, da sta s partnerjem istega mnenja in da razume tvoje potrebe.

Preberi še: Osebe, rojene v TEH astro znamenjih, so/bodo v zakonu NAJBOLJ SREČNE ali pa  Popolna ženska je rojena v TEM astro znamenju (mi imamo DOKAZ)

STRELEC

Obstaja razlog, zakaj so strelci znani po tem, da so največji pustolovci horoskopa – težko dolgo ostanejo na miru in pogosto iščejo novo mesto ali osebo, s katero bi lahko doživeli čim več.

"Ne počutijo se dobro, ko čutijo, da jih obveza duši," pravi Stardustova. "Odprta zveza jim bo dala priložnost za odkrivanje novih stvari, hkrati pa jih lahko prav ta pustolovščina pripelje nazaj domov k njihovi 'osrednji' ljubezni."

Strelec se najbolje počuti ob osebi, ki razume njegovo željo po poligamiji in si tudi sama želi sodelovati v tem. Na tak način se ne počuti ukoreninjenega z eno osebo ali na enem mestu in ima svobodo, da se giblje tako, kot si želi.

Te morda zanima tudi: Osebe, rojene v TEM astro znamenju, imajo največ težav z ZAUPANJEM!

VODNAR

Vodnar je svobodnega duha in v nobenem od vidikov svojega življenja, vključno s seksualnim, ne dovoli tradicionalnih običajev.

"Vodnar se lahko preda eni osebi, a vendar mora najprej raziskati celotno situacijo," pojasnjuje Stardustova. "Rad ima odprtih več opcij, saj je to tisto, kar njegovemu umu predstavlja intelektualni izziv."

Seks z različnimi osebami je zanj zelo vznemirljiva izkušnja. Pogosto ga vodi racionalnost in ne čustva, zato je pri njem zelo mala verjetnost za ljubosumje. Ravno iz tega razloga se pogosto odloči za poligamijo, ki stimulira njihovo intelektualno radovednost.

Vir: hellogiggles.com

Preberi še: Horoskop: TO so ASTRO znamenja z najbolj VZDRŽLJIVIM imunskim sistemom 💪

Priporočamo tudi: Horoskop: TO astro znamenje bi želel poročiti VSAK moški (poglej, zakaj)