Horoskop: Osebe, rojene v TEM znamenju, imajo največ težav z ZAUPANJEM!

V kolikor si v zvezi s tem znamenjem, potem je morda dobro, da imaš svoj mobitel ves čas ob sebi ... Če imaš kaj skriti, seveda. 😜

Horoskop: Osebe, rojene v TEM znamenju, imajo največ težav z ZAUPANJEM! (foto: Profimedia) Profimedia
27. 5. 2020

Če verjameš v horoskop ali ne – dejstvo je, da lahko horoskopsko znamenje ogromno pove o karakterju in osebnosti neke osebe. Tako lahko recimo s pomočjo horoskopa tudi vidimo, kdo je bolj nagnjen varanju in kdo se v razmerju obnaša kot razvajen otročaj.

Pred časom so astrologi na portalu PsychicWorld.com opravili raziskavo o tem, katera znamenja najmanj verjamejo oziroma zaupajo svojim partnerjem.

V raziskavi je sodelovalo 2112 oseb, ki so morale odgovoriti na vprašanje, ali so kdaj "vohljali" za partnerjem, tj. brskali po njegovih stvareh, računalniku, mobitelu in družabnih omrežjih, da bi našli kakšne dokaze o varanju ali čem podobnem.

In ko so prišli rezultati, je bilo popolnoma jasno, da so določena znamenja bolj nagnjena k takšnemu obnašanju.

Še preden pa nadaljujemo z "obsodbo", naj nekaj razjasnimo: če neka oseba brska po partnerjevih stvareh, to nujno ne pomeni, da ima ta oseba težave z zaupanjem. Včasih je vendarle partner tisti, ki se začne nenavadno obnašati, to pa posledično vzbuja sum in vnaša v razmerje negotovost.

Preberi še:

No, ne glede na razlog za sumničavost je raziskava pokazala, da so levi tisti, ki imajo najmanj zaupanja v partnerja – kar 75 % jih je priznalo, da so že brskali po partnerjevih osebnih stvareh.

Strokovnjaki pravijo, da to glede na njihovo ognjeno naravo in potrebo po dominaciji pravzaprav ni nobeno presenečenje.

Na drugem mestu so se znašli raki, pri čemer jih je kar 71 % že brskalo po partnerjevi preteklosti, na tretjem pa ribe z 69 %.

Po besedah strokovnjakov tudi tukaj ni bilo pretiranega presenečenja, saj ti dve vodni znamenji odlikuje izjemna intuitivnost. Ali to torej pomeni, da bi morale osebe, rojene v znamenju raka ali rib, verjeti svoji intuiciji, če se jim dozdeva, da nekaj ni v redu? Zelo verjetno!

Po drugi strani pa je vodnar tisti, ki ima v svojega partnerja največ zaupanja, saj je zgolj 11 % vseh sodelujočih, rojenih v tem znamenju, nagnjeno k takšnemu obnašanju. Povečana količina zaupanja se kaže tudi pri strelcih in devicah, ki prav tako v precejšnji meri verjamejo svojim partnerjem.

Gif: Giphy.com

Preberi še: Astro: Osebe, rojene v TEH znamenjih, so/bodo v zakonu NAJBOLJ SREČNE

Priporočamo tudi: Junij bo PESTER, saj prihaja RETROGRADNA Venera! TAKO bo vplivala nate (glede na ZNAMENJE)