Junij bo PESTER, saj prihaja RETROGRADNA Venera! TAKO bo vplivala nate (glede na ZNAMENJE)

Če gre verjeti zvezdam, bo zaradi retrogradne Venere junij tako zelo pesteeeeer! 🤩

Junij bo PESTER, saj prihaja RETROGRADNA Venera! TAKO bo vplivala nate (glede na ZNAMENJE) (foto: Profimedia) Profimedia
17. 5. 2020

Retrogradna Venera v mesecu juniju obljublja retrogradni spektakel, kateri bo nate najbolj vplival duhovno!  

OVNICA

Pred pošiljanjem krutih sms sporočil razmisli, če je tvojega dragega resnično potrebno obtoževati za vse, kar naredi narobe.

Ko se približuješ težkim pogovorom, si vzemi čas, da se osredotočiš in globoko poslušaj, čeprav ti to ni najbolj pisano na kožo. Prihaja veliko moči in volje, zato se pripravi na burno dogajanje na ljubezenskem področju, vendar pričakuj tudi nedorečenosti.

BIKICA

V obdobju retrogradnega gibanja Venere bo zate vse povezano z denarjem. S svojim vladajočim planetom v tem obdobju tako najprej poskrbi za finančne zadeve.

Povečaj svoj proračun tako, da odpraviš nepotrebne stroške. V tem obdobju na področju čustev ne boš najbolj globoka in pri stvari, ampak bolj zmedena, raztresena in površna, česar ostali pri tebi običajno niso vajeni, zato boš presenečala s svojimi dejanji.

DVOJČICA

Retrogradna Venera je zate idealen čas, da se posvetiš svojim najbolj pomembnim osebnim in poklicnim ciljem.

Ta vpliv povečuje tvojo željo po zunanji lepoti, a to žal ni čas za kakršno koli preobrazbo, zato s kakšno drastično spremembo glede videza ali glede ljubezni še malce počakaj.

Izogni se predvsem kritičnim samogovorom in nikar preveč ne ogovarjaj, saj bo imela laž v tem obdobju zelo kratke noge.

RAKICA

Tvoja umirjena narava bo pripravljena za sprejemanje potrebnih informacij na najbolj subtilnih področjih. Psihična stabilnost se bo povečala, občutljivost pa se bo za nekaj časa umaknila.

Zaupaj svojim vibracijam in sledi svojim nagonom, saj boš točno vedela, kaj je najboljše zate. To je odličen čas za branje duhovnih knjig in udeležbo na virtualnih delavnicah, ki ti lahko pomagajo razširiti tvoja obzorja.

LEVINJA

Prijatelji, mreženje in vodstvo so ključne teme, s katerimi se boš soočala v obdobju retrogradnosti. Izkoristi svojo radovednost, upoštevaj svoj skriti jaz in se podaj novim izkušnjam naproti.

Tvoja privlačnost se bo povečala, tudi precej lahko zaslužiš, saj boš prej kot ostali zaznala dobro ponudbo. Motile te bodo le opazke tistih, ki te želijo spreminjati, saj boš v tem obdobju še bolj svojeglava in poguma kot običajno.

DEVICA

Tvoji profesionalni cilji potrebujejo izpopolnitev, vendar ti bo retrogradna Venera prinesla tudi nekaj zapletov in ovir. Pomembno bo, da se v vsako stvar ali odnos previdno poglobiš in prisluhneš.

Spremljal te bo občutek, da si še bližje svojim sanjam, zato se nikar ne vdaj, ampak ostani osredotočena na bistvo. Tisti, ki so ti najbližje, te bodo podprli.

Čeprav boš morda občutila negativen odziv nekaterih, ne dovoli, da te to spravi v slabo voljo.

TEHTNICA

Tvoj vladajoči planet v retrogradnem gibanju ti omogoča, da se bolj intenzivno
potopiš v svoje vrednote. Ta vpliv ti podaja odgovore, kaj moraš spremeniti v življenju, da boš lahko bolj pristna in usklajena, zato mu skrbno prisluhni.

Pazi, da se ne boš ujela v površne odnose, ki ti ne prinašajo dolgoročnega zadovoljstva. Pojdi v globino in spoznaj tudi tisti notranji del svojega zaznavanja.

ŠKORPIJONKA

Zdaj je čas, da doživiš svojo erotično pravljico, po kateri hrepeniš. Naredi tisto, kar se ti zdi dobro, in poskusi ostale pustiti v njihovem svetu. Venera v svoji retrogradni fazi ti bo pomagala pri iskanju najglobljega občutka užitka.

Tvoja narava spodbuja domišljijo in tvojo moč. V tem času ne boš dovolila, da bi ti kdo narekoval tvoje korake. Želela boš osvajati in seveda biti osvojena, seveda s strani prave osebe.

STRELKA

Upoštevaj vse, kar prihaja v tem obdobju v tvoje naročje, še posebej v ljubezenskih odnosih. Razmišljala boš o tem, ali se počutiš varno, podprto in razumljeno.

Če tega ne boš zaznala, se boš odločila, da se v določenih odnosih ali situacijah
neobremenjeno pomakneš naprej. Ta zanimiva Venera ti bo, če si v resnem razmerju, morda pomagala razumeti, kaj vaju zadržuje in kaj je tisto, kar bi lahko morda skupaj izboljšala.

KOZOROGINJA

Če imaš občutek, da ti v življenju primanjkuje vznemirljive energije, je zdaj pravi čas za ustrezne spremembe in kakšno s tveganjem podkrepljeno dejanje.

Ta vpliv prinaša bujno energijo v vsakdanje življenje, zato jo sprejmi z odprtimi rokami. Osredotoči se na vibracije ljubezni in lepote, ki bo v tem obdobju na vrhu tvojih zanimanj. Na področju dela in izobraževanja se boš morala v
tem času izogniti površnosti.

VODNARKA

Retrograden vpliv Venere ti kljub raztresenosti prinaša romantiko in veselje Lahko pričakuješ še večjo mero ustvarjalnosti in boljše pogoje da okrepiš umetnico v sebi.

Zdaj je čas, da aktiviraš svojo notranjo provokatorko, vendar bodi pozorna na izbiro besed, da slučajno koga ne užališ. Razpršene misli te bodo naredile bolj površno, vendar kljub temu zelo ljubko in privlačno za nasprotni spol.

RIBICA

Bodi pozorna na priložnosti, ki jih retrogradna Venera prinaša profesionalno in
osebno. Dom, družina in medsebojni odnosi bodo tvoja prioriteta.

Želela boš narediti pomembne spremembe. Toda raje deluj počasi in ostani disciplinirana. V tem obdobju boš sanjarila manj kot običajno, vse kar se bo dogajalo na področju ljubezni pa boš želela večkrat preveriti. Tokrat ne boš med najbolj naivnimi.

Pripravil: Horoskop.si

Fotografije: Profimedia, GIPHY

Preberi še: Če ti tvoj moški počne TE STVARI, potem ČIMPREJ odidi stran (znak za alarm! 🚨)

Priporočamo tudi: Si odraščala v 80-ih ali 90-ih? TA zapis te bo spomnil, kako LEPO je bilo naše OTROŠTVO