Horoskop: Ženske, rojene v TEH znamenjih, so tašče iz pekla

7. 5. 2023
Horoskop: Ženske, rojene v TEH znamenjih, so tašče iz pekla (foto: Profimedia)
Profimedia

Tašče, rojene v teh 👇 znamenjih, skrivaj naravnost uživajo v drami! 🙊

V marsikaterem gospodinjstvu so tašče tiste, ki držijo vso družino skupaj. A žal ni zmeraj tako, mnogi imajo namreč prav z njimi največje težave.

Zakaj do tega prihaja, smo nedavno pisali tudi v tem članku: Slovenka sprašuje: "Kako nastanejo vse te grozne tašče?"

Tukaj pa so znamenja, v katerih so rojene "najhujše":

Strelec

Strelke so lahko precej nesramne, ko se počutijo negotovo. Če torej tvoja tašča, rojena v tem znamnju, med teboj in tvojim partnerjem povzroča razkol, ji pokaži, da je ljubljena in samo opazuj, kako toksično vedenje počasi izginja.

V kolikor bosta njeno vedenje ignorirala, bo to namreč postalo še hujše, saj bo naravnost uživala v napetosti med vama (tj. teboj in tvojim partnerjem).

Kozorog

Čeprav kozoroginje niso odkrito agresivne, ne bodo posegale v prepir med vama, četudi bi ga lahko to končalo.

Te tašče namreč skrivaj uživajo v prepirih in z velikim navdušenjem vsako podrobnost poročajo naprej ostalim sorodnikom.

Zapis zgrožene Slovenke: "Se vam zdi normalno, da porodu prisostvujejo otroci?"

Ribi

Od pasivno agresivnih nagnjenj do ur kujanja, ribice to počnejo najbolje. Po eni (pozitivni) strani so zelo mirno horoskopsko znamenje in ne povzročajo težav, dokler jih nekdo ne sprovocira.

Če ti torej tvoja tašča, rojena v znamenju rib, povzroča težave, se je verjetno zadnje čase ob tebi počuti manj pomembno.

Lev

Levinje ljubijo pozornost svojih otrok in v kolikor vidijo, da njihovi partnerji preživljajo "preveč" kvalitetnega časa z njimi, bodo zelo verjetno ljubosumne.

V takšnih primerih namerno povzročajo nesoglasja med partnerjema, da se začneta počutiti vedno manj povezana. Posledično se same počutijo bolj povezane s svojim otrokom.

Vir: pinkvilla.com

"Sovražim biti starš in ne prenesem svojega otroka" (brutalno iskrena izpoved očeta)