Horoskop: v TEM znamenju so rojene najboljše SESTRE (jo imaš tudi ti?)

Imaš tudi ti doma sestro, rojeno v tem znamenju?

Horoskop: v TEM znamenju so rojene najboljše SESTRE (jo imaš tudi ti?) (foto: Profimedia) Profimedia
15. 8. 2021

Sestra je tvoj prvi prijatelj, vodnik in mentor, ki te pozna od otroštva in točno ve, kje so tvoje prednosti in slabosti. Vedno je tukaj zate, da te zaščiti pred vsemi ovirami in stiskami. Najboljša sestra ti z veseljem pokaže pravo pot in ti pomaga, ko se znajdeš v kočljivih situacijah.

Preveri, v katerih znamenjih so rojene najboljše sestre:

TEHTNICA

Tehtnice so eno izmed najbolj prijetnih znamenj, ki imajo uravnoteženo življenje.

Tudi kot sestre so super, razumevajoče in umirjene. Če je tvoja sestra tehtnica, bodi pripravljena na njene nasvete, ki se bodo dolgoročno vedno izkazali za koristne. Ko se znajdeš v stiski je sestra tehtnica tista, ki te bo znala na prijeten način motivirati in te povabiti v svoj umirjen prostor.

Sestra tehtnica te bo vedno spodbujala, da se potrudiš po svojih najboljših močeh, in nikoli ne bo ukradla pozornosti, ki si jo zaslužiš ti. Ona je najboljša rešitev za zlomljeno srce, saj se bo s teboj pogovorila zelo realno in ti odprla oči na prefinjen način.

OVNICA

Ovnica je stabilna in samozavestna sestra, ki poleg tega, da ve, kaj je najboljše zanjo, ve tudi, kaj je najboljše zate.

Ona je tvoj motivator pri športnih dejavnostih, tragičnih situacijah ali izobraževanju. Ko imaš občutek, da se ti vse podira, te bo sestra ovnica s svetlo energijo prepričala, da dvigneš glavo in povečaš samozavest.

Vedno je korak pred teboj, zato se nauči slediti njenim zanimivim predlogom. Čeprav rada zmaguje, bo znala ovnica pri svoji sestri tudi kdaj popustiti. Ker je radodarna, ti z veseljem posodi svoja oblačila in ostale dodatke, z malenkostmi se ne obremenjuje. Vedno je dobro razpoložena, zato si lahko ob njej takšna, kot si v resnici.

RIBICA

Če imaš sestro ribico, si lahko vesela, saj boš od nje skozi vse življenje dobivala ljubezen in naklonjenost.

Pohvalila te bo za vsak tvoj napredek in se s tabo veselila. Tvoja sreča je tudi njena sreča. Z njo lahko deliš karkoli, brez strahu, da bi te obsojala. Pri njej so na varnem tudi tvoje najbolj globoke skrivnosti.

Ona zna vedno na plano povleči tvojo lepo plat in te prepričati, da je temna plat le tvoja lekcija. Njena domišljija ne pozna meja, zato ti z njo, kljub temu da deluje zadržana, nikoli ne bo dolgčas.

RAKICA

Sestra rakica je zaščitniška, prijetna in potrpežljiva. Zate bo vedno poskrbela z vso ljubeznijo, ki jo premore.

Rakica je zelo čustvena in občutljiva ter tista, ki bo svojo sestro vedno ščitila pred drugimi in pred slabim. Če si bolna ali potrebuješ kakšno pomoč pri delu, je najbolje, da se obrneš na sestro rakico, ki bo v trenutku odložila svoje obveznosti in se ti posvetila.

Kot je rakica odličen starš, je tudi odlična sestra, na katero se lahko vedno zaneseš. Tudi če sta karakterno popolnoma različni, te bo vedno skušala razumeti. Svojega mnenja, ki se morda ne sklada s tvojim, ti nikoli ne bo vsiljevala. Ko te ne razume, te vedno prosi za razlago, šele nato sklepa, kaj bi bilo najboljše zate.

Pripravil: Horoskop.si

Preberi še: SEKS horoskop: Preveri, kaj avgust prinaša tvojemu znamenju 🔥

Priporočamo tudi: Ženske, rojene v teh 4 znamenjih, nikoli ne pozabijo svoje prve ljubezni