Astro: TO lahko tvoje znamenje decembra pričakuje v LJUBEZNI (pripravi se!)

December je očitno tisti as, ki ga je vesolje skrbno skrivalo v rokavu ves ta čas. 😉 Preveri, kaj zvezde napovedujejo za tvoje znamenje!

Astro: TO lahko tvoje znamenje decembra pričakuje v LJUBEZNI (pripravi se!) (foto: Profimedia) Profimedia
1. 12. 2020

Leto 2020 nam jo je resnično zagodlo, a videti je, da je najboljše vendarle prihranilo za konec. Saj veš, po dežju zmeraj posije sonce! :) December je očitno tisti as, ki ga je vesolje skrbno skrivalo v rokavu ves ta čas. Pa poglejmo, kaj pravijo zvezde na področju ljubezni.

OVEN

December je mesec, ko boš svoj "prvič" doživela na mnogih področjih. To je čas, ko boš v popolnosti začutila svojo strast ter se poslovila od preprek, ki stojijo med teboj in tvojo ljubljeno osebo.

Od tukaj naprej bodo stvari postajale samo še boljše, a vendar le, če boš pripravljena na kompromise. Pari, ki so skupaj že nekaj časa, bodo razmišljali o naslednjem koraku in aktivno delali v smeri skupne prihodnosti.

BIK

Zadeva s starimi ranami je takšna, da zmeraj najdejo način, kako nepričakovano priplavati na površje. Medtem ko se osredotočaš na delo na sebi, bodi pozorna na to, kaj se dogaja na drugi strani. Če to pomeni, da bosta nekaj časa preživela narazen, pa naj bo tako. Spopadanje s težavami, povezanimi z zavrnitvijo/zapuščanjem je lahko skrivnost do preobrazbe.

Sicer pa decembra vstopaš v čas miru in harmonije, čas, v katerem bosta močno čutila podporo drug drugega.

DVOJČKA

December se bo zate začel precej introspektivno usmerjeno. Ne samo, da boš zazrla nazaj v leto 2020, ampak celo v stvari, ki so te izoblikovale v zadnjih nekaj letih. Zapomni si, da so te izkušnje iz tebe naredile osebo, kakršna si danes. Zato prenehaj z igranjem žrtve in neracionalnimi strahovi, ki ti preprečujejo, da bi sprejela ljubezen v vsej njeni veličastnosti.

Tvoj čas v osami ti bo dal tisto še kako potrebno jasnost, ki jo potrebuješ za naslednji korak. Čas je, da drug drugemu priznata svoja resnična čustva in delata na skupni prihodnosti, kot sta si jo zamislila.

HOROSKOP: To so razlogi, zakaj si v življenju ostala na isti točki (+ kako NAPREJ)

RAK

Slabost tega, da si ves čas znotraj cone svojega udobja, je da to vodi v stagnacijo, slednja pa je sovražnik rasti.

No, ta mesec si še posebej razpoložena za spremembe, nove podvige in pustolovščine ter spoznavanje tega, kdo si v resnici. Čas je, da se vprašaš: "Kdo sem v resnici?" in "Katere stvari so mi najbolj pomembne?" Zapomni si, dokler ne boš vzljubila sebe, boš ljubezen druge osebe zaman iskala.

Za nekatere je december tudi mesec drugih priložnosti. Čas, ki si ga preživela stran od svoje ljubljene osebe, ti je dal še kako potreben jasen pogled na to, kaj si želiš in kaj moraš narediti, da vama uspe. Bodi previdna. Morda se bo zgodil še zadnji kataklizmičen dogodek, preden vaju bo vesolje ponovno združilo.

LEV

V kolikor se že nekaj časa videvata, je december čas, da se končno odločiš, kako in kaj ter tej osebi priznaš svoja resnična čustva. Da ne govorimo o tem, kako popoln čas je to za načrtovanje tistega veeeelikega koraka. Glede na okoliščine je najboljše, da stvari ohraniš preproste in svoj veliki trenutek praznuješ z najbližjimi.

No, za samske leve pa bodo opcije žal nekoliko omejene – spet zaradi trenutnih okoliščin. A vendar ti nekaj govori, da to priložnost zgrabiš, da se posvetiš svojim darovom in tistemu, kar si v resnici. Ta "oseba" namreč najbolj potrebuje tvojo družbo.

DEVICA

Ljubezen niso zmeraj mavrice in rožice. Ampak ali bi to moral biti razlog, da obupamo nad nečemer, ki je tako sveto, oziroma se oklepamo tistega lažnega občutka varnosti?

Ne pozabi, da zmeraj obstaja način, kako lahko nekaj popravimo, ne glede na to, kaj se je pokazalo v preteklosti. Sanje o tem, da boš z nekom "srečna do konca svojih dni" niso tako. Zato vnesi ljubezen, sočutje in nežnost v enačbo. Obljubita si, da bosta oba prisotna tukaj in zdaj. Luč na koncu tunela se bo pokazala slej ko prej!

Horoskop: TO astro znamenju bo konec leta OBOGATELO (hudoooo)

TEHTNICA

Razvajanje svoje ljubljene osebe z vsem možnim, kar ti svet ponuja, je ta mesec na tvojem seznamu zapisano z velikimi črkami. Naredila boš vse, da boš svojo osebo osrečila.

Samski pa bodo razpoloženi za predajanje svojim sanjam in željam. Lahko bi celo prišlo do ponovnega povezovanja z osebo, s katero si že v preteklosti začutila iskrico.

ŠKORPIJON

Morda sta vsak na svojem koncu sveta, a vendar še zmeraj eno. In prav to se ti pomaga prebijati skozi vso to nevihto. Odkritja, ki ti jih bo prinesel ta proces, ti bodo pomagala, da se boš osredotočila na ljubezen, ki vaju povezuje.

Nekoliko slabša novica pa je, da se boste nekatere škorpijonke morda soočile s slabim "tajmingom" v zvezi z ljubezenskimi zadevami. Medtem ko boš sama pripravljena na naslednji korak, mu morda njegove okoliščine ne bodo dopuščale, da ti pride naproti.

STRELEC

Tvoja ljubljena oseba v svojih dejanjih izhaja iz bolečine, strahu in travme. V kolikor se ji skušaš prebližati, lahko ima to prav tako kataklizmičen učinek na tvoje življenje. Zaupaj vesolju, da te pravzaprav varuje s tem, ko vaju v tem trenutku drži narazen.

Po drugi strani pa bodo tisti, ki so skupaj uspešno preživeli prvo karanteno, spoznali, da njihova vez postaja vsak dan močnejša in da ju zdaj tisto, kar so bile včasih med njima razlike, zdaj le še bolj zbližuje.

VSE, kar moraš vedeti, če je v tvoji bližini STRELEC (astrologija)

KOZOROG

Kaj narediš, ko se vse zdi prav, "tajming" pa je napačen? Vesolje od tebe želi, da prenehaš igrati vlogo žrtve in zaupaš, da se vse dogaja v tvoje dobro.

Morda pa se oba morata nekaj časa posvetiti svojim individualnim ciljem, preden se združita v tim. Prenehaj se obremenjevati, saj boš le tako lahko naredila prostor čudežem.

Samske kozoroge pa zvezde v decembru spodbujajo, da sprejmejo igriv duh. Tvoj čas je prišel. Nikoli ne veš, kdo bo naredil prvi korak, medtem ko boš ob božičnem drevescu s prstom drsala po Instagramu.

VODNAR

Trenutne razmere lahko krivimo v nedogled, ampak resnica je, da je prav vsak izmed nas odgovoren za to, kaj se oziroma kaj se ne dogaja v naši realnosti. Ta mesec boš to končno tudi dojela s tem, ko boš aktivno delala v smeri sprememb. Vesolje ti daje možnost, da v svoje življenje in razmerje vneseš več sinergije.

Zapomni si: odprta in iskrena komunikacija je ključ, ki ti bo pomagal prebroditi razlike med vama. Tisti, ki se trudijo v smeri srečnega konca, se bodo osredotočali na materialne potrebe ter grajenje solidne in varne skupne prihodnosti.

RIBI

December bo zelo verjetno s seboj prinesel popolnoma nov kupček izzivov. Če se ti zdi, da nekaj ni v redu, je najverjetneje to tudi res. Dovoli stvarem, da priplavajo na površje, da se bosta lahko z njimi soočila kot pravi tim. Ko to počneta, ne pozabita drug do drugega biti potrpežljiva in sočutna. Že konec meseca bosta vedela, ali vaju čaka skupna prihodnost ali ne.

Nekateri se bodo odločili, da vendarle gredo vsak svojo pot, vsaj zaenkrat, in to je popolnoma v redu. Zapomni si, da moraš biti tudi do sebe nežna, četudi se boš počutila krivo. Vesolje pa želi, da veš naslednje: ne glede na to, kako se odločiš, bo zate poskrbljeno.

Zadnji mesec v 2020 bo vsekakor zaslužen za to, da bomo za vedno ostali hvaležni za leto, ki je spremenilo vse – ne glede na to, ali smo mislili, da to potrebujemo, ali ne.

Po predlogi Woodstock Witch

Preberi še: Veliki TEDENSKI horoskop: TO se bo dogajalo med 30.11. in 6.12. 2020 (preveri!)

Priporočamo tudi: Veliki decembrski HO-HO-HOROSKOP ❤️  (zvezdna napoved za ljubezen, zdravje, denar in srečo)