HOROSKOP: To so razlogi, zakaj si v življenju ostala na isti točki (+ kako NAPREJ)

Se ti kdaj zazdi, da vsi ljudje okoli tebe napredujejo v zasebnem in poslovnem življenju, ti pa ves čas ostajaš na istem mestu? Preveri, kaj o tem pravijo lastnosti tvojega nebesnega znamenja.

HOROSKOP: To so razlogi, zakaj si v življenju ostala na isti točki (+ kako NAPREJ) (foto: Profimedia) Profimedia
26. 11. 2020

1. Oven

Največkrat se oklepaš misli, kako bi stvari morale potekati, kako bi moralo izgledati tvoje življenje v tem trenutku in pri tem imaš občutek, da si bila 'prevarana', ker nič ni tako. 

NASVET: Ti moraš vedno iskati pozitivne delčke. Ne izgovarjaj se na to, da tvoje življenje ni tako, kot si si ga zamislila - pojdi in spremeni to!

2. Bik

Bikice bi svoje življenje rade spremenile in imajo vizijo, kaj bi rade dosegle, a vseeno ne naredijo nobenega koraka naprej. Včasih ne razumete najbolje, da moraš najprej spremeniti svoje navade, svoje razmišljanje, če želiš, da se spremeni tudi tvoje življenje.

NASVET: Začni pri stvareh, ki ti trenutno uspevajo in svoje spremembe vnašaj od tam naprej.

3. Dvojčka

Zate so idealne stvari samo tiste, ki so daleč stran od tebe in pri tem pozabiš ceniti stvari, ki jih že imaš, stvari, ki si jih že dosegla.

NASVET: Nič ni narobe s tem, da si ambiciozna in da si v življenju želiš doseči velike stvari, ampak najprej oceni trenutno situacijo in delaj dobro v tem trenuku. Uspeh bo prIšel, boš videla.

4. Rak

Odrezala si se od preostalega sveta, v upanju, da boš pripravila najboljšo različico sebe. Misliš si namreč, da te bodo le tako sprejeli tudi ostali.

NASVET: Samota ti pri uspehu v življenju, ne glede na to, katero področje gledamo, ne bo veliko pomagala. Počutila se boš le osamljeno. Če se ti zdi, da 'nisi dovolj dobra', potem je prvi korak, da se otreseš točke, na kateri si že preteklih pet let, da začneš zaupati vase.

5. Lev

Ambiciozne levinje želite spreminjati preveč stvari naenkrat. Želite biti popolne v vseh ozirih življenja.

NASVET: Včasih ni prav dobro, da svojo pozornost usmerjaš na 100 različnih koncev. Premisli, katera je tvoja trenutna najšibkejša točka, kaj si najbolj želiš spremeniti in delaj na tem. Ciljaj na to, da se izboljšuješ in ne na to, da postaneš popolna - kaj sploh pomeni biti popoln?

6. Devica

Tvoja šibka točka: sprejemanje odločitev. Stalno se odločaš med različnimi idejami, ker se bojiš, da bi sprejela napačno odločitev.

NASVET: Zapomni si, da nič v življenju ni trajno. Tudi tvoja 'trajna' zaveza k nečemu se bo nekega dne kljub vsemu končala. Zato ne dovoli, da strah vlada tvojim odločitvam, ker na ta način strah upravlja tvoj čas. Sprejmi odločitev in bodi ponosna. Ne glede na vse, ti to zmoreš!

7. Tehtnica

Tehtnice so izredno obremenjene s preteklostjo in le ta največkrat vpliva na vse odločitve v sedanjem trenutku. 

NASVET: Ne dovoli, da preteklost upravlja tvoje življenje. Ne dovoli, da pretekle negativne izkušnje preprečujejo, da bi v življenju dosegla čisto vse, kar si želiš.

8. Škorpijon

Škorpijonke ste načeloma zadovoljne s svojim položajem, ampak občasno se vam zdi, da vam primanjkuje nadzora. 

NASVET: Sprosti se. Dovolj je, da si to, kar si. Nikomur ni treba ničesar dokazovati, zato je čas, da se tvoj notranji kritik upokoji.

9. Strelec

Strelke ostajate na isti točki zato, ker si ne želite priznati, da ste že lep čas ujete na hrčkovem vrtriljaku. Saj veš, tisto kolo, po katerem teče hrček, a ves čas ostaja na istem mestu.

NASVET: Mogoče je čas, da si poveš, da je povsem sprejemljivo, če si obtičala na eni točki. Nič ni narobe, če ne veš, kaj bo tvoj naslednji korak. Pomembno je le, da se tega tudi zavedaš, saj si drugače le pod stresom.

10. Kozorog

Kozoroginje se stalno primerjate z drugimi ljudmi- z njihovimi karierami, z njihovimi partnerji, z njihovimi hobiji ...

NASVET: Mogoče je čas, da se odpraviš ven in spoznaš nove prijatelje, in okoli sebe zgradiš močna prijateljstva, ki ne bodo vezana na to, koliko denarja je na tvojem računu in kako uspešna si.

11. Vodnar

Strah. Vodnarke ste podvržene strahu pred težkimi situacijami in namesto, da bi se z njimi soočile, ostajate prikovane na istem mestu.

NASVET: Začni z majhnimi koraki. Najprej se loti vseh manjših situacij, ki te sicer spravljajo v obup. Verjemi, da zmoreš veliko več, kot imaš trenutno zaupanja vase. 

12. Ribi

Preveč se osredotočaš na to, kaj bodo rekli drugi in stvari, ki jih delaš podrejaš temu mnenju. S tem pa se nezavedno podrejaš celotni družbi in izgubljaš svoj glas.

NASVET: Premisli, zakaj ti je tako pomembno, kaj o tebi pravijo drugi? Zakaj imajo v tvojih očeh tako veliko moč? Spoznala boš, da si ti tista, ki jim daje ta vpliv.

Foto: Profimedia

Preberi še: O, uau! Našli smo fotografijo iz mladosti mame Anamarie Goltes!

Priporočamo tudi: 5 napak, ki jih počnejo vsi zaljubljenci in s tem uničujejo svojo zvezo