VSE, kar moraš vedeti, če je v tvoji bližini STRELEC (astrologija)

Strelce v življenju vodita optimizem in neodvisnost. Radi se ozirajo v prihodnost in filozofirajo v smeri, da širijo svoja obzorja. Preberi več, da jih boš lažje razumela.

VSE, kar moraš vedeti, če je v tvoji bližini STRELEC (astrologija) (foto: Profimedia) Profimedia
27. 11. 2020

MOŠKI STRELCI:

STRELEC PRIJATELJ

Strelec je tisti prijatelj, ki je med najmanj sebičnimi in najbolj radodarnimi. Vedno ko ga potrebuješ, ti bo z veseljem priskočil na pomoč. Njegov nagajiv nasmešek je tisti, ki te vedno, še v tako zoprni situaciji zna potolažiti in nasmejati. Neobremenjen in zelo iskren, skratka prijatelj, ki si ga lahko želi vsak. Rad ima glasbo ter umetnost, zato te bo večkrat povabil s sabo na zanimiv pohod.

STRELEC FANT ALI LJUBIMEC

Strelec je, ko govorimo o ljubezenskem odnosu in čustvih pravi razposajeni vitez, ki se vedno potrudi za svojo princeso na prisrčen način. Zna te nasmejati, zadovoljiti in s tabo strastno deliti mnenja in energijo, ki mu je običajno zadnjemu zmanjka. Zna te presenetiti s svojo iskreno in spontano naravo. Le solze mu niso blizu, zato se joku pred njim raje izogni.

VSE, kar moraš vedeti, če je v tvoji bližini ŠKORPIJON (ASTRO)

STRELEC OČE

Oče strelec je zelo mladosten in navihan. On je tisti, kateremu boš z veseljem sledila, saj so njegovi predlogi odprti in bolj ohlapni. On ne komplicira ampak ti direktno pove kje je tvoja meja in takrat oče strelec misli popolnoma resno. Ne zanima ga, če je tvoja soba pospravljena, najbolj pomembno zanj je, da si v svojem življenju srečna in izpopolnjena.

STRELEC BRAT

Strelec je brat, ki ti z veseljem vedno ponudi roko in kakšno zadevo namesto tebe tudi uredi. Vesel je, če si ti vesela. Zate se rad postavi tudi pred drugimi, še posebej pred morebitnimi slabimi kandidati. Če boš želela, ti bo posodil svoj topel pulover, tudi če ga raztrgaš, ti strelec tega ne bo zameril, saj ima resnično veliko srce.

STRELEC ŠEF ALI SODELAVEC

S strelcem šefom se boš, če si delovna in optimistična vedno dobro razumela. Zna te pohvaliti za vložen trud, te motivirati in tudi nagraditi. Sodelavec strelec je med najbolj navihanimi sodelavci, ki večkrat nekaj simpatičnega ušpiči samo da vsem skupaj ne bi bilo dolgčas. Tudi na svoj račun se večkrat z veseljem pošali. Le kritiko slabo sprejema.

Horoskop: TO astro znamenju bo konec leta OBOGATELO (hudoooo)

ŽENSKE STRELKE:

STRELKA PRIJATELJICA

Strelka je najbolj spontana in optimistična prijateljica, ki se sicer ne nagiba v globino, ampak zate vedno poišče kakšno iznajdljivo rešitev. Nikoli ni obremenjena z videzom, niti s svojim, niti s tvojim, vedno pa je direktna, če jo vprašaš za mnenje. S tabo se rada smeji, ko pa si žalostna je ona tista, ki zna zvabiti nasmeh na tvoje ustnice in te prepričati, da z njeno pomočjo hitreje pozabiš na težave.

STRELKA MAMA

Mama strelka je oseba odprtega in svobodnega duha. Ona je tvoja najboljša prijateljica, ki te nikoli ne bo kaznovala brez razloga ali te prosila nekaj, kar ve da ti ni všeč. Ker je tako zelo mladostna si lahko z njo tudi izmenjaš oblačila. Pri njej boš vedno dobila moder in hkrati duhovit nasvet.

STRELKA SESTRA

Sestra, rojena v znamenju strelca je prikupna in zabavna, nikoli utrujena in zmeraj pripravljena ušpičiti kakšno hudomušno neumnost. Ni važno, ali živi s tabo ali ne, ona bo vedno ohranila vajino vez in jo negovala s svojim ognjenim temperamentom. Tudi če jo boš zmotila med nečem pomembnim, ne bo jezna nate.

STRELKA ŠEFICA ALI SODELAVKA

Strelka je najmanj stroga šefica, ki se do svojih zaposlenih večkrat obnaša kot do svojih prijateljev. Svobodno razmišljanje in kreativen pristop jo vodita k povečani samozavesti, zato je običajno ona tista, ki najde sistematično rešitev za vsako težavo. Sodelavka rojena v znamenju strelca je klepetava, malce zmedena vendar nikoli nikomur ne bo škodila, raje bo vedno priskočila na pomoč.

Pripravil: Horoskop.si