Astro: Poglej, kateri MESEC bo za tvoje znamenje NAJSREČNEJŠI v 2021

Dobra novica je, da bo leto 2021 v nekem obdobju srečno prav za vsako znamenje!

Astro: Poglej, kateri MESEC bo za tvoje znamenje NAJSREČNEJŠI v 2021 (foto: Profimedia) Profimedia
13. 1. 2021

Novo leto prinaša nove priložnosti za nove začetke in čas je, da obrneš list v knjigi svojega življenja, se posloviš od vsega, kar ti več ne služi ter narediš vse, kar je v tvoji zmožnosti, da leto 2021 ne bo šlo v "nič"! 

Poglej, kdaj bodo planeti tvojemu znamenju najbolj naklonjeni:

OVEN

Sreča se ti bo nasmehnila že takoj v začetku leta, saj se ti bodo dobre stvari začele dogajati že januarja (morda se ti je kakšna izmed njih zdaj, ko to bereš, že zgodila 🙊).

V tem mesecu bosta tako tvoja kariera kot ljubezensko življenje naredili dramatični preobrat na bolje.

Kar pa ne pomeni, da bo preostanek leta slabši. Le nadaljuj tako, kot si začela, naj ti bo januar zgolj inspiracija.

BIK

V nasprotju z ovnom bodo biki morali čakati vse do decembra, da bodo lahko zavrteli svoje kolo sreče in zadeli. A nič zato, saj se bo čakanje še kako izplačalo!

Zadnji mesec v letu se bodo vsi koščki tvoje sestavljanke začeli postavljati na prava mesta in spoznala boš, da so bili vsi težki trenutki le priprava na fantastičen konec leta.

DVOJČKA

Letošnje poletje bo nedvomno tvoje, saj bo avgust tvoj najsrečnejši mesec v 2021.

Zadnji poletni mesec ti bo prinesel vse, na kar si čakala v prvi polovici leta. Avgusta bodo izginile vse tvoje skrbi, pozabila boš na vso negativnost in prevzel te bo optimizem.

VELIKI horoskop za mesec JANUAR 2021 (vse, kar moraš vedeti, da ZACVETIŠ!)

RAK

V kolikor si rojena v znamenju raka, boš morala počakati do septembra, da dosežeš vse, kar si si želela. In to še posebej drži za tvoje ljubezensko življenje in odnose z drugimi.

To bo mesec, ko boš prejela ogromno pošiljko samozavesti in boš končno dovolj pogumna, da narediš nekatere stvari, ki si jih načrtovala že dalj časa.

LEV

Februar bo tisti mesec, ko ti bosta Mars in Uran dala vso motivacijo, ki jo potrebuješ ter ti pomagala, da dosežeš zastavljeno.

Resda je to najkrajši mesec v letu, a zate bo najbolj koristen izmed vseh!

DEVICA

Devica je še eno astro znamenje, ki bo imelo priložnost uživati v srečnem poletju. Tako kot za dvojčke, je tudi zate avgust tisti mesec, ki ti bo prinesel duhovno moč, ki jo še kako potrebuješ.

Kar naenkrat boš videla, kdo si v resnici, kako močna in neustrašna si ter da te pravzaprav nihče in nič ne more spraviti na tla.

Spoznala boš, da si edina odgovorna za svojo srečo in da držiš svoje življenje v svojih rokah. Ko boš enkrat začela verjeti vase, boš na poti do svojih ciljev neustavljiva!

Horoskop: To so 4 astro PARI, ki bodo v 2021 zelo verjetno šli narazen

TEHTNICA

Za tvoje znamenje bo najsrečnejši mesec deževni april. To je mesec, v katerem bosta Venera in Neptun naredila vse v tvojo korist. Mesec, v katerem bo sreča končno našla pot do tebe.

Znašla se boš na razpotju, saj boš morala sprejeti nekatere pomembne odločitve, ki bodo vplivale na preostanek leta. A ne boj se, da boš sprejela napačne, saj ti planeti stojijo ob strani in ti bodo pokazali pravo pot.

ŠKORPIJON

Jesen bo tvoj srečni letni čas, saj se noben mesec ne bo mogel primerjati z oktobrom. Takrat ti bosta Merkur in Saturn stala ob strani ter ti pomagala uresničiti tudi tiste najbolj nore sanje!

Tvoje trdo delo preteklih devetih mesecev se bo končno izplačalo in videla boš, da se je bilo vredno žrtvovati.

STRELEC

Januar je tudi tvoj najsrečnejši mesec in če verjameš v to, da se dan po jutru pozna, potem te čaka eno fantastično leto!

Zate bo klišejski izraz "novo leto, nova jaz" še kako veljal, saj se ti bo prav vsaka tvoja novoletna želja uresničila.

🔥 SEKS horoskop za leto 2021 je tukaj (preveri, kaj napoveduje za tvoje znamenje)

KOZOROG

Če si rojena v znamenju kozoroga, bo tvoj najsrečnejši mesec v 2021 september, saj bosta takrat Saturn in Mars združila moči ter ti poslala energijo in motivacijo, ki ju potrebuješ, da dosežeš neverjetne stvari.

V tem mesecu se boš počutila veliko bolj predano doseganju svojih ciljev in uresničevanju načrtov. September bo mesec, ko boš dosegla vse, kar si boš želela.

VODNAR

Najsrečnejši mesec bo zate november. Takrat ti bosta Saturn in Neptun poslala moč in samozavest, ki ju še kako potrebuješ.

Začela boš dojemati, kako pomembno je verjeti vase, in spoznala, da ni prav nič sebičnega na tem, če usmeriš vso svojo energijo vase.

RIBI

Ribice boste letos rešene v zadnji minuti, saj bo december vaš mesec. V trenutku, ko boš mislila, da je vse izgubljeno, bodo stvari naenkrat postale kristalno jasne in vse tvoje težave bodo čarobno izginile.

V decembru boš pomahala slovo vsem, ki si ne služijo prostora v tvojem življenju. Zadnji mesec v letu ti bo ponudil priložnost za novo poglavje in nov začetek.

Po predlogi Lorene Thomas

Preberi še: Astro: Za ta TRI znamenja bo leto 2021 NAJBOLJŠE do zdaj (si med njimi?)

Priporočamo tud: Priznana jasnovidka, ki napoveduje iz špargljev razkrila, kaj nas čaka v 2021 (na VSEH področjih)