Horoskop: Si obkrožena z RAKI 🦀? Potem moraš vedeti TOLE

Označi svojega najljubšega raka! 🦀 

Horoskop: Si obkrožena z RAKI 🦀? Potem moraš vedeti TOLE (foto: Profimedia) Profimedia
5. 7. 2020

Raki in rakice so izjemno občutljivo vodno znamenje, ki v svoji nežnosti včasih premagajo celo ribice, velikokrat pa jih je reees težko razumeti! 

Njihova čustvenost je izjemna vrlina, vedno pa so tudi pripravljeni priskočiti na pomoč, zato jim ni težko spoznati novih ljudi.

• 👋 Si si že prenesla svoj BREZPLAČEN poletni e-Cosmopolitan? Najdeš ga TUKAJ!

Poglej, kako moraš ravnati v primeru, da imaš okoli sebe osebo, rojeno v znamenju raka.

Če je to ...

... tvoj prijatelj

Tvoj prijatelj rak te vedno ščiti in stori vse, kar je v njegovi moči, da se boš v njegovi družbi počutila varno. Včasih je malce zbadljiv in sarkastičen, vendar mu tega ne zameri, saj ti želi le dobro. Morda te želi le nasmejati ali ti popestriti dolgo kavo v mestu.

Nikoli ne zamuja in vedno mu lahko zaupaš tudi svoje najbolj globoke skrivnosti. To je prijatelj, ki spominja na vlogo ljubečega očeta.

... tvoj dragi

Rakova intuitivna narava poskrbi za prijetno preživet čas med rjuhami. Tvoj fant ali ljubimec rak je nežen, romantičen in pripravljen izpolniti vsako tvojo željo, zahvaljujoč njegovi izjemni čutnosti.

Če ga ne spodbujaš dovolj, je malce sramežljiv, vendar zelo prikupen, nikoli agresiven in nesramen, predvsem pa je tvoj rak izjemno zvest.

... tvoj oče

On tisti, ki želi, da družina preživi skupaj čim več kvalitetnega časa. Vzgaja te v dobri luči, poudarja pomembne življenjske vrednote in te zna v težkih trenutkih objeti.

Tudi v kasnejših letih bo on najbolj vesel, ko se boš vračala domov. Skuhal ti bo tvoj najljubšo jed in te tesno objel.

... tvoj brat

Tvoj brat, rojen v znamenju raka, je večkrat užaljen brez pravega razloga. Vedno najde kakšno napako ali poda neustrezno pripombo, je muhast, ti pa težko predvidevaš, kdaj potrebuje svoj mir in kdaj ne.

Tudi, če se skregata zaradi nepomembnih stvari, bo še dolgo gojil zamero in pričakoval od tebe, da se mu večkrat opravičiš.

... tvoj šef ali sodelavec

Šef ali sodelavec, rojena v znamenju raka, pričakujeta, da boš brala njune misli. Ker imata močno razvito intuicijo, te znata tudi hitro prebrati. Večkrat kakšno stvar, ki bi jo ti rešila na čisto enostaven način, močno zakomplicirata in vsekakor preveč analizirata.

• 👋 Si si že prenesla svoj BREZPLAČEN poletni e-Cosmopolitan? Najdeš ga TUKAJ!

... tvoja prijateljica

Prijateljica rakica je prijetna in pozorna ženska, ki zelo rada priskoči na pomoč,
ti svetuje, se s tabo pogovarja in joče, ko ti je hudo.

Bolj kot divje zabave in avanture, jo zanima družinsko življenje, zato te bo tudi največkrat povabila v svoj dom. Odlično varuje skrivnosti in še bolje te zna pomiriti, ko si vznemirjena.

... tvoja mama

Rakica je najbolj topla in razumljiva mama, ki je s svojimi otroci tesno povezana. Vedno ti je na voljo s svojimi modrimi nasveti, vedno te razume in ti zna v trenutku ponuditi ramo za tolažbo.

Čeprav je zelo občutljiva, ti tega, ko jo boš resnično potrebovala, ne bo pokazala. Svojih težav ti ne razlaga, ampak jih rešuje sama, v svojem mirnem svetu. Ona je najboljša kuharica, ki te vedno razveseli s kakšno novo dobroto.

... tvoja sestra 

Rakica je sestra, ki te večkrat preseneti s svojim muhastim nihanjem. Enkrat je
nasmejana, drugič je užaljena, skratka pri njej nikoli ne veš, kako bo reagirala.

Po drugi strani pa je to sestra, ki te bo vedno spoštovala in ti dajala občutek, da sta, ne glede na razdaljo ali dogajanje, zelo povezani.

... tvoja šefica ali sodelavka

Rakica šefica je prijetna in umirjena ženska, prav tako tudi rakica sodelavka. Nista zahtevni, znata zaupati in spodbujati, v primeru težav pa umirjeno poiščeta rešitev.

Čeprav slovita po zadržanosti in resnosti, se znata tudi nasmejati in te navdihniti s kakšnim zanimivim prebliskom.

• 👋 Si si že prenesla svoj BREZPLAČEN poletni e-Cosmopolitan? Najdeš ga TUKAJ!

Pripravil: Horoskop.si

Fotografije: Profimedia

Preberi še: Ljubezenski horoskop: TO lahko letošnje poletje pričakuje tvoje astro znamenje

Priporočamo tudi: Horoskop: TI 2 astro znamenji sta obsojeni na NESREČO v ljubezni 💔