Ljubezenski horoskop: TO lahko letošnje poletje pričakuje tvoje astro znamenje

Preveri, kaj ti zvezde napovedujejo letošnje poletje. Pozor: vznemirljivo bo!

Ljubezenski horoskop: TO lahko letošnje poletje pričakuje tvoje astro znamenje (foto: Profimedia) Profimedia
30. 6. 2020

Da bo tvoje letošnje poletje nepozabno, bo poskrbel tudi ljubezenski horoskop. Preveri, kaj te čaka v naslednjih vročih mesecih glede na tvoj astro znak:

OVEN

To poletje je lahko zate zelo pozitivno, saj ti bo ponudilo možnost, da spoznaš nekoga na čustveni ravni. Močno delovanje Marsa v avgustu ti bo omogočilo odlično erotično, seksualno energijo, ki jo boš pokazala med rjuhami. Lahko bi rekli, da bo tvoje ljubezensko življenje napredovalo in morda boš rešila tudi kakšno težavo s svojim partnerjem, le mirna in previdna moraš biti.

Če je tvoje srce osamljeno, izkoristi priložnost v prvi polovici avgusta, da ustvariš nova prijateljstva, a pozor - to se ne bo zgodilo, če boš čepela doma in samo čakala. Kakorkoli, zdaj je tvoje srce bolj odprto za nova čustva.

BIK

Letošnje poletje se boš počutila bolj svobodno in močno tudi na čustveni ravni. Morda se ti odpre celo možnost za ljubezensko razmerje, ki bi bilo v preteklosti obsojeno na propad, zdaj pa se lahko razvije na zelo nenavaden način.

Četudi ne boš našla ljubezni svojega življenja, boš našla notranjo vedrino in razvila resnično zanimiva čustva. To poletje ti Saturn ponuja dobre možnosti in energijo za reševanje težav z družino. Če si v preteklosti zaključila ljubezensko zgodbo, se boš te mesece prerodila.

DVOJČKA

V ljubezni boš našla vedrino. Glede na to, da ti delo v tem trenutku predstavlja prednost, boš težko shajala s svojim ljubezenskim življenjem, a če je tvoje srce osamljeno, boš morda srečala ljubezen svojega življenja, kar te bo zelo osrečilo.

To obdobje sicer ni najbolj idealno za določanje poročnega datuma niti za skupno vselitev, prav tako pa tudi ne za opremljanje novega doma ali spočetje otroka. Na kratko: imej vsaj malo optimizma in pokaži nekaj energičnosti, še posebej, če si v preteklosti zaključila z ljubezensko zgodbo.

RAK

Nič ne skrbi, planeti bodo na tvoji strani - tudi na ljubezenskem področju. Četudi začutiš rahel pomik nazaj v romantičnem razmerju, bodo na področju seksa stvari odlične, kar ti bo pomagalo razrešiti marsikateri nesporazum.

V kolikor se boš želela zaljubiti, poskusi najti osebo, ki se ne samo rada zabava, ampak se bo zmožna povezati s teboj tudi na mentalnem nivoju. Kakorkoli, bodi pripravljena, saj ti lahko poletje na pot prinese zanimiva poznanstva.

LEV

Zdaj lahko v miru začneš novo ljubezensko življenje zahvaljujoč Jupitru. Bodi pozorna na čustvena srečanja in nova prijateljstva, ki se bodo z lahkoto rodila. Če si že zaljubljena in imaš ob sebi ljubljeno osebo, potem je to obdobje odlično za načrtovanje, določanje datuma skupne vselitve, celo poroke.

In če želiš imeti otroka, je poletje najboljši čas za to. Tvoje ljubezensko življenje je trenutno zelo lepo in vznemirljivo, tvoje srce pa je polno veselja.

DEVICA

V preteklih nekaj mesecih si sicer izgubila Jupitrovo podporo, a Saturn je še zmeraj s teboj, ki bo tvojo ljubezensko zgodbo naredil bolj stabilno in manj površno (še posebej, če se je rodila v zadnjem letu) ter ustvaril pravo vzdušje za uresničevanje skupnih življenjskih projektov s partnerjem.

Zdaj je tvoje srce bolj vedro, bolj zrelo. Ljubezensko razmerje se morda razvija zelo počasi, a v pravo smer, zaradi česar boš deležna erotičnega naboja in vplivnega šarma, kar ti bo še posebej prišlo prav, če želiš nekoga osvojiti.

Lahko se zgodi, da boš doživela čudovito ljubezensko zgodbo, četudi bo šlo samo za seksualno avanturo, ki pa bo vsekakor pustila pečat v tvojem srcu. Poskusi manj razmišljati in brez strahu osvobodi svoja čustva.

TEHTNICA

To obdobje bo zate še posebej lepo, saj obstaja možnost, da končno srečaš svojo sorodno dušo ali pa vsaj osebo, ki bo po letih, zaznamovanih s težavami, vendarle ogrela tvoje srce. Če si že nekaj časa srečno zaljubljena, prenehaj razmišljati o preteklosti in se morda osredotoči na razmišljanje o skupnem življenju, novem domu, celo poroki ali otroku.

V kolikor pa si samska in ti je neka oseba resnično všeč, ne odlašaj. Verjemi, da se bo izplačalo, saj bo letošnje poletje zate zelo pozitivno. Tvoj erotični naboj bo na vrhuncu in posledično bo tudi seks odličen.

ŠKORPIJON

Glede na to, da ti Jupiter ni več v oporo, lahko pride do manjših težav na področju ljubezni, v kolikor ti v preteklosti ni uspelo popraviti kakšne čustvene situacije. Tvoje ljubezensko življenje mora zdaj dozoreti, se razviti in ne več temeljiti na površnih dogodkih. Na kratko: to obdobje te bo spodbudilo k oblikovanju globjega, stabilnega razmerja na dolgi rok.

Samska dekleta boste zahvaljujoč položaju Marsa, ki prebuja številne seksualne energije, a hkrati šarm in magnetno privlačnost, deležne kar nekaj odličnih novih poznanstev.

STRELEC

Poletje ti lahko prinese rojstvo čudovite ljubezni. Čustva bodo zaživela, spoznala boš kaj nekaj novih ljudi in z nekaterimi se bo oblikovalo tudi prijateljstvo. To poletje bo polno seksualnega poželenja. Čeprav erotična energija kar hitro narašča v teh mesecih, bodi previdna pri začenjanju novega ljubezenskega razmerja.

Če si v razmerju, je zdaj tudi pravi čas, da morda začneš razmišljati o naslednjem koraku. Samskim dekletom pa se v prvi polovici poletja obeta velik ljubezenski uspeh!

KOZOROG

Zaradi močnega vpliva Marsa junij ni ravno najboljši mesec za ljubezen, saj lahko pride do nesporazumov, a le, če se vajino razmerje trenutno nahaja v kritični fazi.

Sicer pa je letošnje poletje (kar se tiče čustev) super priložnost, da se ponovno zaljubiš. V kolikor si že srečno zaljubljena, pa lahko morda že razmislita o skupni vselitvi ali poroki, a bodita pozorna na malenkosti in želje drug drugega.

VODNAR

Poletje ti letos vsekakor ni naklonjeno na področju ljubezni, lahko pa se močno izboljšajo medosebni odnosi. Če si samska in iščeš svojo drugo polovico, boš poleti težje sklepala prijateljstva in posledično razmerja. No, če se to vseeno zgodi, bo ljubezen dolgotrajna.

V kolikor si že v razmerju, pa tudi tebi polagamo na srce, da izkoristiš to obdobje za realizacijo katerega od skupnih projektov, karkoli že to je. Izboljšanje se bo sicer poznalo prav tako na družinskih razmerjih.

RIBI

Tvoje ljubezensko življenje je lahko to poletje zelo zapleteno, še posebej, če si samska. Pripravi se na obdobje negotovosti, ko misliš, da si našla ljubezen, a se na koncu izkaže, da je vse skupaj le iluzija. Zato bodi zelo previdna.

Če pa si že v razmerju, pa lahko v tem obdobju pride do določenih situacij, ki ti bodo otežile vsakdanje življenje. Nekateri pari se lahko konec poletja celo razidejo.

Vir: oroscopodioggiedomani.it

Preberi še: Ženske, rojene v TEM astrološkem znamenju so NAJBOLJŠE voznice (+ v katerem NAJSLABŠE)

Priporočamo tudi: Horoskop: TOLE ga bo glede na njegov astro znak popolnoma OBNORELO